icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

droby
11. jan 2014

Ahojte, v monte skupinke som postrehla že máte voľné miesto, rada by som sa pridala 🙂 z výrobou by nemal byť problém, spravím všeličo, buď z vašich návrhov čo sú úžasné, alebo niečo vymyslím z toho čo mám v zálohe pre syna, akurát u nás fičí priradovanie a spájanie, tak take som teraz tvorila...

ask
11. jan 2014

@droby Ahoj, vitam Ta medzi nami🙂 Tesim sa🙂

sunsun
11. jan 2014

@ivianocka ak by si chcela, ja by som ti ponukla moje rocne obdobia a ja by som mohla urobit postupnosti...(no a babam, co su so mnou vo vymene, kde ich robim by som urobila napr. topanocku)...alebo potom tie magneticke rybky, co boli velmi tesne by boli super...🙂 a este sa mi pacia tie pismenka od barborky @barbora21 a tie tiez mali vela hlasov....nechces nic z toho?... 😉

ivianocka
11. jan 2014

@sunsun idem kuk, aj uja googla prehnat, ze co viem urobit🙂 napisem, keby soim nepisala, tak ma kopni!

barbora21
11. jan 2014

@droby ahoj, vitaj 🙂 kludne hod navrhy alebo sa inspiruj niecim co tu bolo 🙂

chrumka84
11. jan 2014

@sunsun no v podstate sa to da zlozit iba jednym sposobom. Predlohou moze byt aj zalaminovana foto duhy, ak treba.

sunsun
11. jan 2014

@chrumka84 mna by potesila aj ta predloha..🙂 a aktivitka sa mi paci...🙂

chrumka84
11. jan 2014

@sunsun ouki, bude predloha 🙂

monicca00
12. jan 2014

dievcata prosim vas o chvilku strpenia, maly ma zajtra narodky a som v jednom kole uz niekolko dni, od utorka rana sa vam uz naplno venujem a pridam svoje navrhy. dakujeeeem

sunsun
12. jan 2014

@ivianocka no co ujo google poradil?... 😉

sunsun
12. jan 2014

@droby prosim ta, pozri si moje navrhy na str. 54 hore a daj like pod tu, ktoru by si radsej chcela...🙂 je to dost tesne, nech sa rozhodne 🙂 dakujem....

ivianocka
12. jan 2014

@sunsun no zatial sa mi paci ta abeceda, pisala som @ barborka21, ze ci suhlasi s tym, aby som jej aktivitu robila. ak ano, tak to tu predtsavim.

ivianocka
12. jan 2014
sunsun
12. jan 2014

@chrumka84 prosim ta, kuk na str. 54, hlasovala si u mna za dve aktivity .... 🙂

lucosko
12. jan 2014

@barbora21 dievcence, prepustam moje miesto inej zaujemkyni. Pripravujete krasne aktivitky, ale naozaj nestiham momentalne ani vybrat vhodnu aktivitku 🙂 pekny dnik prajem. Lucosko

martina646
12. jan 2014

@ask ahoj, rada sa pridam, ak sa nebude prilis vela aktivit opakovat, som aj v inych skupinkach. U koho si mozem pozriet album s navrhmi? Dakujem

ask
12. jan 2014

@martina646 Tu sme si davali aktivity priebezne do fora a az odhlasovane su u @barbora21 ...takze tie su uz iste a o stranku spet davala aj cisla stran na ktorych su este aktivity cakajuce na odhlasovanie...

martina646
12. jan 2014

OK, album pozriem a napisem, zatial prosim so mnou pocitaj.

ask
12. jan 2014

@martina646 Sefka je @barbora21 🙂

martina646
12. jan 2014

@ask Dakujem za usmernenie, vies mi prosim povedat od ktorej strany v tejto diskusii prebieha aktualne vymena?

ask
12. jan 2014

@martina646 asi tak od 48...

sunsun
12. jan 2014

@martina646 vitaj...🙂 realne ti staci citat od 52 strany... a album zatial odhlasovanych je tu https://www.modrykonik.sk/blog/barbora21/album/...

barbora21
12. jan 2014

@martina646 baby ti uz vsetko povedali 🙂 od strany 52 a plus moj album 🙂 - 2. kolo

barbora21
12. jan 2014

@lucosko ahoj, to asi nepatrilo nam, kedze u nas vo vymene si nebola...

martina646
12. jan 2014

Popozerala som si aktivity, niektore budeme mat, ale niektore sa mi zase velmi pacia, takze som definitivne u vas 😀 Dakujem velmi pekne, @ask, ze si na mna spomenula a pozvala ma, aj ja sama som uz zabudla, ze som sa k vam hlasila, kedze to vyzeralo na cakacke nahradnikov beznadejne. Viacere ste tu uz vo viacerych vymenach a viac aktivit mate doma, tak neviem, ci vas dokazem prekvapit alebo oslovit svojim navrhom.
Pridavam zatial len jeden, lebo mne sa veeelmi paci a aj keby nepresiel, chcem ho spravit dcerke. Jedna sa o priradovanie jednotlivych obrazkov k obrazku so skupinou predmetov. Spravila by som nieco z jedneho, nieco z druheho obrazka tak, aby tam bolo aj ovocie, aj zvieratka, aj dopravne prostriedky, aj ine ... Uvazujem o takomto prevedeni: papierove karticky, zalaminovane s magnetkou zozadu na skladanie na chladnicke alebo na plechu. Pripadne so suchym zipsom na skladanie na podlozke, kde by bola druha cast toho zipsu. Spravila by som podla vasho zelania, kludne aj na dvojmo, material zozeniem. Obrazky by som asi nakreslila, dam si zalezat podla tychto predloh, nie som profik, ale ani az take drevo.

ask
12. jan 2014

@martina646 Mne sa Tvoj navrh paci, hlavne to ze to bude s magnetkami 😵 Nic take nemam a velmi ma to potesi. Palec hore! 😉

macinka13
12. jan 2014

@barbora21 mozem robit zmrzlinky, len mam problem dat foto sem. Akosi mi to cez mobil nejde. Cez pc takmer na net nechodim ale pokusim sa v blizkej dobe.

ivianocka
12. jan 2014

@barbora21 @silvia259 @barbora21 @chrumka84 @josenka @sunsun @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @monicca00 @chrumka84 @martina646
baby, co hovorite na tuto aktivitu, pacila by sa vam? bola to jedna z aktivit co navrhla @barbora21....
dala by som ju na A3, zalaminovala. ale stuple by boli roznofarebne. tolko rovnakych stuplov nemam sancu zohnat.

ivianocka
12. jan 2014

@barbora21 @silvia259 @barbora21 @chrumka84 @josenka @sunsun @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @monicca00

pripadne, ak @tisba bude suhlasit, aj to jej srobovanie malo dost hlasov ako druha aktivita.
tak dajte like po aktivitu, ktora sa vam viac paci, alebo kludne navrhnite este nieco ine....aj to priradovanie co jedia zvieratka je dobry napad napr.

martina646
13. jan 2014

@ivianocka pekna aktivita, ale podla mna nie pre tuto vekovu kategoriu