Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
alebo radsej cestovinove koralky? ze by sa cestoviny nafarbili a potom by mali vyuzitie:
1. roztriedit podla tvarov, vacsie deti mozu so zavretými ocami podla hmatu
2. roztriedit podla farby
3. navliekat na spagatik
@macinka13 tie cestoviny su super,lebo aj to navliekanie je fajn aj farby 🙂
REKAPITULACIA:
@ellaeliska @barbora21 @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun maju aktivitu uz v albume
@tisba @janceh @macinka13 @avalsorim @mirusa2 @atomica87 @lenivka @evkalv @gega @malamargaretka su vo vybere aktivity alebo pred schvalenim vybranej aktivity
@tatrankalucka @zuzka9449 @bartonka1 @e.l.i.e.n.k.a baby dajte prosim do utorka vediet ci sa vymeny zucastnite alebo nie, aby sme pripadne vase miesto mohli obsadit inou maminou 🙂
aj aj to zvukove priradovanie na cd - rozne zvuky z domacnosti, z ulice... zo zivota a podla pocuvania cd ukladat karticky na kobercek, na tabulu.. bolo by skoda, keby sme to nemali, nie? 🙂 Nechce niekto?? Ak nie, tak ja by som urobila mozno aj to, ak bude cas.. Takze ja si na istotu beriem to tienove divadielko, na palickach, pekne zalaminovane + zalaminovany text a vymyslim k tomu nejake "balenie" na odkladanie paliciek.
Tienove divadielko - odkladanie paliciek - zapichovanie na dosticku do predvrtanych dierok a na dosticku skusim urobit ryhu na "zapichnutie" textu, nech to vedia deti same odkladat na spravne miesto, uz sa tesim, bude to vyzerat paradne 🙂
Ahojte maminy, tak vkladám moje aktivitky, vybrala som si hmatový labyrint - slimáčik my ho už máme doma, skúšala som a malú to celkom baví, ona pri všetko vydrží najviac 5 minút, ale labyrintík ju zaujíma, šiť viem takže by som rada urobila takýchto slimáčikov...v prípade že by sa vám to nepáčilo mám aktivitku č. 2 a volá sa I spy - ja špión a tiež prikladám fotku, dajte vedieť čo sa vám páči viac a čo mám začať robiť aby som si mohla ísť nakúpiť materiál...🙂
A ešte ma teraz napadlo, keď tak na to pozerám, že na tú ulitku by som mohla poprišívať po cca 5 centimetroch napr. kvietok, domček, loptičku a potom by sme drobcov ešte viac motivovali aby sa slimáčik dostal najprv ku kvietku, potom sa pohrá s loptičkou a nakoniec sa dostane do domčeka, aby to nebolo len také ,,suché" ... 🙂
Tak ja pridávam ukázku mojej aktivity. Na fotkách chýbajú este snúrky, ale tie pojdem kupit az ked to budem mat schválená, kedze na 20 kusov ich treba dost. A císelká sú zatial tiez len v photoshope 😎 tie dám tiez vytlacit az hromadne.
tvarov a farieb mozem urobit aj viac....ale myslim ze takym malym detom je pocitanie do 5 az az
Mohol by tam byť aj suchý zips ale bojím sa že častým odliepaním by sa poškodila tá látka ono to je niečo ako tenší filc takže radšej to tam dám asi na pevno...Tak keď hovoríte že slimáčik vyhral, tak mi ho už môžete šupnúť do albumu a môžem začať šiť...už sa tešíííííím 🙂

baby, toto by sa mi celkom pacilo, aky mate na to nazor, ak by ste boli za, mohla by som sa do toho pustit...