Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@barbora21 bola som mimo prepáč... ak teda nie je záujem o srobiky, tak by @ivianocka mohla robiť zvieratká a ja dám nové návrhy....
Nemám predlohu ale páčili by sa mi motyliky čo by sa spájali, alebo vláčik s farebnými vagonmi d ktorých by sa priradovali farebné predmety, trebárs ako priesvitné foliove vrecko na vagone kde sa zasunu obrázky.... idem pohľadať návrhy....
@josenka ja by som chcela postavicku ale mám synčeka tak by som prijala neutralnu, ak by to bolo dievčatko tak radšej auto.
@amilla som za 2 postavičky
@sunsun na tie motyle som sa už chystala, odkladala som to k jary, ale skôr uvidíme motyle ako snehuliakov🙂 a máš foto tých vašich vlacikov, tie určite budem tiež este robiť, len neviem ako...
Tým pádom dohodnuté, a všetci máme aktivitu vybranu? Čakám na termín, lebo zachvilku sa už rozpadnem... 8.mesiac tehu
@droby https://www.modrykonik.sk/blog/barbora21/album/... je to na cisla a zaroven farby... ovocie/zelenina sa pripina pomocou sucheho zipsu, je to zalaminovane... inak paradna aktivita, drobec sa s nou rad hra..🙂
@tatrankalucka @sunsun @barbora21 @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78
Takze je nas 19 🙂 a prosim vas kto nehlasoval este za aktivitu u maminy @ivka03 na strane 63 tak sup sup.
Dalej co sa tyka datumu odoslania - tak navrhujem termin odoslania do 16.2.2014 (nedela) - dajte mi vediet ci ste s tym ok...alebo ci potrebujete viac casu.
Druhy problem - je tu niekto kto by sa podujal zozbierania balikov, ich triedenia a nasledneho zaslania spat???
Pre tych co su vo vymene prvykrat treba si zabezpecit krabicu rozmerov A3 to by mal byt minimalne rozmer 297 mm x 420 mm - ak sa mylim opravte ma niekto prosim.
@atomica87 no myslim, ze nie len ci sa vsetky zmestia do A4 - napr. @tatrankalucka - ake velke budu tie geobordy - ci sa zmesti jeden geobord do A4 spolu s dalsimi 18 aktivitami a tiez kniha od @silvia259 .....no neviem radsej sa priklanam k tej A3

babulky prepačte mi ale nemôžem sa teraz zapojiť s vami do vymeni čiže odstupujem