icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

katka159
22. jan 2014

babulky prepačte mi ale nemôžem sa teraz zapojiť s vami do vymeni čiže odstupujem

amilla
22. jan 2014

@macinka13 ok🙂

josenka
22. jan 2014

@sharonik A predpokladám, že chcete obliekať chlapcov, či dievčatko?

sharonik
22. jan 2014

@josenka a dá sa aj nakombinovať oblečenie, aj pre dievča aj pre chlapca?

josenka
22. jan 2014

@sharonik Dá, len potom vám dám takú neutrálnu postavičku, lebo stále špekulujem, že by som ich vyrobila vlasaté - dlhé vlasy, krátke vlasy - ale to je stále v rovine príprav a uvidím, čo z toho vylezie. OK, tak budete mať aj šaty a sukne. 😉 🙂

sharonik
22. jan 2014

@josenka Ďakujeme 🙂

droby
22. jan 2014

@barbora21 bola som mimo prepáč... ak teda nie je záujem o srobiky, tak by @ivianocka mohla robiť zvieratká a ja dám nové návrhy....
Nemám predlohu ale páčili by sa mi motyliky čo by sa spájali, alebo vláčik s farebnými vagonmi d ktorých by sa priradovali farebné predmety, trebárs ako priesvitné foliove vrecko na vagone kde sa zasunu obrázky.... idem pohľadať návrhy....
@josenka ja by som chcela postavicku ale mám synčeka tak by som prijala neutralnu, ak by to bolo dievčatko tak radšej auto.
@amilla som za 2 postavičky

droby
22. jan 2014

Spájanie motýľov...suchý zips je super nápad na to. Osobne by som radšej toto robila...

droby
22. jan 2014

Alebo farebné vagóny na priradovanie

sunsun
23. jan 2014

@droby jej, tie motyle som vzdy chcela... bolo by super, keby ich robis....🙂 vagoniky sa robili v minulej vymene, sice trosku ine, ale podobny princip....

ivka03
23. jan 2014

@josenka Tak pre nas moze byt neutralna postavicka na obliekanie, taku este nemame

droby
23. jan 2014

@sunsun na tie motyle som sa už chystala, odkladala som to k jary, ale skôr uvidíme motyle ako snehuliakov🙂 a máš foto tých vašich vlacikov, tie určite budem tiež este robiť, len neviem ako...

Tým pádom dohodnuté, a všetci máme aktivitu vybranu? Čakám na termín, lebo zachvilku sa už rozpadnem... 8.mesiac tehu

sunsun
23. jan 2014

@droby https://www.modrykonik.sk/blog/barbora21/album/... je to na cisla a zaroven farby... ovocie/zelenina sa pripina pomocou sucheho zipsu, je to zalaminovane... inak paradna aktivita, drobec sa s nou rad hra..🙂

atomica87
23. jan 2014

Prve kusy skoro hotove

barbora21
23. jan 2014

@droby davam ti do albumu motyle

barbora21
23. jan 2014

@ivianocka - tak si vyber bud sroby alebo to priradenie zvieratko, co je a pripadne kde byva - to by som brala asi skor, alebo ak chces daj kludne este raz hlasovat za tieto dva navrhy

ivianocka
23. jan 2014
ivianocka
23. jan 2014

zvieratka, ked byvaju a co jedia. a co pordukuju, ak nieco produkuju.
obrazok je len ilustracny, boli by to karticky zalaminovane. s obrazkami zvierat a potravy a produktov.

barbora21
23. jan 2014

@tatrankalucka @sunsun @barbora21 @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78

Takze je nas 19 🙂 a prosim vas kto nehlasoval este za aktivitu u maminy @ivka03 na strane 63 tak sup sup.

Dalej co sa tyka datumu odoslania - tak navrhujem termin odoslania do 16.2.2014 (nedela) - dajte mi vediet ci ste s tym ok...alebo ci potrebujete viac casu.

Druhy problem - je tu niekto kto by sa podujal zozbierania balikov, ich triedenia a nasledneho zaslania spat???

Pre tych co su vo vymene prvykrat treba si zabezpecit krabicu rozmerov A3 to by mal byt minimalne rozmer 297 mm x 420 mm - ak sa mylim opravte ma niekto prosim.

ivianocka
23. jan 2014

@barbora21 no ja ked budem mat sroby tak mam problem to do 16.2 stihnut. apson teraz myslim, lebo nemam este ziaden material. a magnety budem musiet objednavat podla mna, tie kym dojdu....

atomica87
23. jan 2014

@barbora21 je niektora aktivita na a3? Aby sme neposielali zbytocne velke krabice...

barbora21
23. jan 2014

@atomica87 no myslim, ze nie len ci sa vsetky zmestia do A4 - napr. @tatrankalucka - ake velke budu tie geobordy - ci sa zmesti jeden geobord do A4 spolu s dalsimi 18 aktivitami a tiez kniha od @silvia259 .....no neviem radsej sa priklanam k tej A3

sunsun
23. jan 2014

@barbora21 @atomica87 ja tiez rozmyslam, ze mozno ani nebude treba take velke krabice....

barbora21
23. jan 2014

@ivianocka uvidime ako sa vyjadria ostatne baby - a urcite najdeme termin tak aby vyhovol vsetkym

sunsun
23. jan 2014

@barbora21 pripadne, ked tie vacsie aktivity baby vyrobia, nech zhodnotia, do akej krabice budu musiet ist... a predbezne mozeme ratat A3 a este sa to potvrdi.... 😉

josenka
23. jan 2014

@barbora21 Ja som tiež za predĺženie termínu aspoň do konca februára - stále sa tu niekto pripájal, odpájal, takže ešte som ani nezačala nič robiť.

barbora21
23. jan 2014

@josenka beriem na vedomie 🙂

silvia259
23. jan 2014

@ivianocka mne by sa to páčilo práve v takej plastickej forme, nech sa cibrí aj hmat. Tie zalaminované mi prídu menej zaujímavé. Stačilo by aj menej, ale veľmi by si ma potešila, keby si to urobila práve také ako na obrázku 😉

barbora21
23. jan 2014

@sunsun no ved ja som to brala tak, ze baby co boli vo vymene maju krabicu A3 doma a novacikovia aby na to mysleli, ze nieco take treba zohnat, aby to mali na mysli skor a neriesili to na poslednu chvilu

silvia259
23. jan 2014

@barbora21 kniha nebude určite väčšia ako A4 a ani príliš hrubá. Prikláňam sa až za koniec februára ako termínu na odoslanie.