icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

barbora21
23. jan 2014

@silvia259 termin beriem na vedomie 🙂

sharonik
23. jan 2014

@barbora21 zmenila som hlasovanie u aktivity @iivkaa03
Čo sa týka termínu zatiaľ ok.

josenka
23. jan 2014

@ivianocka Ja by som tiež uvítala priraďovačku takú, ako je na obrázku, je to zaujímavejšie, deti by to určite bavilo. Obyčajné obrázky zvierat má doma určite každý v rôznych knihách.

sharonik
23. jan 2014

@ivianocka presne takéto priraďovanie už máme doma🙂

barbora21
23. jan 2014
droby
23. jan 2014

@barbora21 ako vlastne funguje rozosielanie? Prečo taká veľká krabica ked ju pošlem poloprazdnu? Mne by termín aj vyhovoval, ked sa to predĺži budem nepouzitelna, ale ja si svihnem s výrobou a pošlem skôr alebo zariadim odoslanie na kedy poviete 😉

sunsun
23. jan 2014

@barbora21 no ako kto ma doma.... nasa padla za obed nejakej tvorivej aktivite... 😀 pozhanam druhu.... 😉

barbora21
23. jan 2014

@droby posles jednej mamine v krabici vsetky aktivity co vyrobis - ta mamina vsetky krabice zozbiera a rozdeli aktivity tak, ze sa ti v krabici vrati tvoja a plus dalsich 18 od ostatnych mamin. A co sa tyka terminu ten je pravdaze stanoveny pre vsetkych ako posledny mozny....ak posles skor nic sa nestane.

barbora21
23. jan 2014

@sunsun aha, no ja som nasu pekne odlozila 😀

evkalv
23. jan 2014

@barbora21 ja som tiez za termin az koncom februara inak mi je vsetko jasne vo vymene som uz bola...chcela som sa podujat aj na triedenie a zasielanie balikov ale potom ma napadlo ze 21.2 odlietame na dovolenku a vratime sa az o 10 dni a to by som nijako nestihla...

evkalv
23. jan 2014

@josenka ja si prosim tiez postavicky...

droby
23. jan 2014

@barbora21 aha, vďaka za objasnenie🙂

ivianocka
24. jan 2014

@barbora21 tak zatial je to o jeden hlas viac na zvierata. ale ja ich neviem spravit tak hmatovo, nemam na to vobec material - ani vhodne noznice, ani lepidlo, ani filc, proste nic. tak ja si zoberiem to srobovanie. to je aktivita, ktoru si len tka doma clovek nespravi)aspon podla mna). hm?

macinka13
24. jan 2014

@barbora21 ja som tiez za koniec februara, este cakam,kym mi poslu material.snad do konca buduceho tyzdna pride.

liesi
25. jan 2014

@tatrankalucka @sunsun @barbora21 @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @barbora21 @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78
dievčatá, v pondelok chcem spraviť objednávku z opitecu, tak ak by ste niečo potrebovali dajte vedieť. aspom si poštovné podelíme 🙂

barbora21
25. jan 2014

@liesi ja by som sa asi pridala, zajtra pozriem co by som potrebovala 🙂

barbora21
25. jan 2014

@ivianocka ok, tak dajme to srobovanie, kedze je to momentalne presne na rovnako a ty mas blizsie k tomu srobovaniu 🙂 a len ak sa bude dat nech su tie sroby vacsie, aby to deti hned nezjedli 🙂

tatrankalucka
25. jan 2014

ja som tiez za koniec februara 🙂

tatrankalucka
25. jan 2014

@barbora21 jasne ze sa zmesti do A4, planujeme max 25x25 cm. Nech je to spratnejsie 🙂

barbora21
25. jan 2014

@tatrankalucka @sunsun @barbora21 @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78

Baby takze vyber aktivit je ukonceny - vsetky odhlasovane aktivity najdete v albume, tak mozete zacat vyrabat. Potrebujete teda vyrobit 19 ks - jeden pre seba a plus 18 dalsich.
https://www.modrykonik.sk/blog/barbora21/album/...

Termin odoslania je do 28.2.2014 - to je posledny den kedy musi balik odist z posty 🙂 Pravdaze ak stihneme skor kludne poslite.

A stale sa hlada nejaky dobrovolnik, ktory by baliky zozbieral, roztriedil a poslal spat.

ivianocka
25. jan 2014

@barbora21 jasne.

barbora21
25. jan 2014

@tatrankalucka a zmesti sa podla teba do A4 jeden geobor a dalsich 18 aktivit?

droby
25. jan 2014

@liesi pár drobnosti by sa mi veru hodilo, skúsim to zajtra pozrieť poriadne🙂

martina646
25. jan 2014

@barbora21 @tatrankalucka @sunsun @chrumka84 @atomica87 @josenka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78
Rozmyslite si prosim, ci chcete moju aktivitu na podlozke (asi jednofarbne prestieranie na stol alebo nieco podobne) na suchy zips alebo s magnetickou paskou, aby ste si to mohli skladat na chladnicke alebo plechu.
Potrebujem si vyratat a zabezpecit material. Ak suchy zips, prosim "Paci sa mi" sem.

martina646
25. jan 2014
droby
26. jan 2014

@martina646 ozaj bude to mať aj predlohu? Či len samotné magnetky?

tisba
26. jan 2014

@ivianocka pridavam link kde som nasla to srobovanie (ak by ti pomohlo) http://testyyettrying.blogspot.cz/2011/12/car-r...

ivianocka
26. jan 2014

@tisba
@tisba dakujem.spravim nejake,dufam ze take sa podari.

barbora21
26. jan 2014

@liesi ahoj, tak ak budes objednavat rada by som tieto veci
2 balenia
http://www.opitec.sk/filc-textil-vyroba-tasiek/...
1 balenie
http://www.opitec.sk/stavebnice-kreativne-sady/...

Kludne mi napis do IP cislo uctu a poslem ti peniazky

martina646
26. jan 2014

@droby ahoj, neviem aku predlohu mas na mysli, skus mi to viac popisat. Malo by sa s tym hrat tak, ze obrazky skupin sa ulozia ako prve pod seba (to moze aj maminka) a dieta ma potom do prislusneho riadku poukladat jednotlive objekty, ktore vidi na obrazku.