Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
Nam by mohli byt aj tie fotky zvierat, tiez tie kreslene uz mame.
inak baby, pre tie ktore s oblubou nakupujete drevene hracky, jedna mamicka mi tu pravidelne posiela katalog CTF hraciek...pre inspiraciu
@barbora21 @evkalv @tatrankalucka @sunsun @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @sharonik @macinka13 @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78
baby, tak zvuky na CD su vybrate: 13 zvierat zijucich na farme, 13 roznych vtakov a 13 hudobnych nastrojov a k tomu budu samozrejme zalaminovane obrazky vsetkych zvierat a nastrojov
@tisba @evkalv @tatrankalucka @sunsun @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @sharonik @macinka13 @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78
Baby tak co sa tyka mojej aktivity tak urobim kazdemu co bude chciet - tak mi dajte vediet o co mate zaujem.
Zatial mam takyto zoznam:
Povodne (teda voda, zem, vzduch - co je fotka v albume) - josenka droby silvia259 tisba amilla
Zvieratka, ktore lietaju, plavaju a chodia - sharonik evkalv ask sunsun liesi atomica87 netuska78
Kto mi este nedal vediet tak mi napiste prosim.

@barbora21 Krásne sú tie, ktoré si teraz prihodila, ale ja osobne vzhľadom k veku môjho drobca by som uprednostnila pôvodnú verziu.