Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
inak baby, pre tie ktore s oblubou nakupujete drevene hracky, jedna mamicka mi tu pravidelne posiela katalog CTF hraciek...pre inspiraciu
@barbora21 @evkalv @tatrankalucka @sunsun @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @sharonik @macinka13 @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78
baby, tak zvuky na CD su vybrate: 13 zvierat zijucich na farme, 13 roznych vtakov a 13 hudobnych nastrojov a k tomu budu samozrejme zalaminovane obrazky vsetkych zvierat a nastrojov
@tisba @evkalv @tatrankalucka @sunsun @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @sharonik @macinka13 @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78
Baby tak co sa tyka mojej aktivity tak urobim kazdemu co bude chciet - tak mi dajte vediet o co mate zaujem.
Zatial mam takyto zoznam:
Povodne (teda voda, zem, vzduch - co je fotka v albume) - josenka droby silvia259 tisba amilla
Zvieratka, ktore lietaju, plavaju a chodia - sharonik evkalv ask sunsun liesi atomica87 netuska78
Kto mi este nedal vediet tak mi napiste prosim.

@barbora21 Krásne sú tie, ktoré si teraz prihodila, ale ja osobne vzhľadom k veku môjho drobca by som uprednostnila pôvodnú verziu.