Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@barbora21 ahoj, ja by som poprosila povodnu verziu.Dakujem 🙂
@barbora21 ja si prosim zvieratka, dakujem
@tatrankalucka @silvia259
Davala som vo fore otazku, ci chcete moju aktivitu na podlozke (asi jednofarbne prestieranie na stol alebo nieco podobne) na suchy zips alebo s magnetickou paskou, aby ste si to mohli skladat na chladnicke alebo plechu. Vy dve ste mi nedali LIKE ani na jednu moznost. Mozet si prosim vybrat prevedenie? Potrebujem si vyratat a zabezpecit material. Dakujem,
@martina646 ja poprosím suchý zips.ďakujem!
@martina646 prepac, prehliadla som to 🙂 poprosim magneticku pasku 🙂
@barbora21 @tisba @evkalv @tatrankalucka @sunsun @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @sharonik @macinka13 @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78
baby, tak ja pracujem na svojej aktivite. ale mame tu problem. moj balik bude strasne tazky, tak 15 KIL 😀 Matice su extra tazke. a teda, clovek by nepovedal, kolko bude stat jedna skrutka. sak to mam 50 eur uz...a este posta za taky tazky balik, ma to zrujnuje financne 😀teda co mna, manzel chudak bude musiet druhu pracu najst, uz mi tu brble.
kam to posielame???? keby to bolo v BA, tak to tam viem odniest🙂
@ivianocka Posledná vec, čo mi napadla, boli bazáre a ebay http://www.ebay.com/itm/1000Pcs-Screw-Nut-Assor... alebo hoď do diskusie, možno baby niekoho poznajú, kto by mal nazvyš. 🙂
@tatrankalucka @martina646 @tisba @sharonik @evkalv @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78
Baby, bábiky sú hotové, teraz sa vrhnem na autíčka a ak stihnem, tak ešte možno nejaké handričky pridám. Máte verziu chlapček, dievčatko a k tomu vrstvy oblečenia. Všetko je to na podložke s priehradkami na to oblečko. 🙂
@tatrankalucka @sunsun @barbora21 @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78
baby,
mam otazku. spravila som po 2 panacikov a po 2 oblecenia. chcete 1 par farebnych snurok alebo kazdu snurku inej farby? kto je za 1 par, prosim, like🙂 dik...
a este 1 vec, o par dni asi dokoncim vsetko, a budem to moct odoslat. chcela by niektora z vas predlzovak na detske body, popripade rukavnik na kocik? ja to vyuzivam skoro stale. kto chce, pozrite si na MK v bazari "extendor (predlžovák)", "rukavnik na kocik s detskym motivom" a ak budete mať záujem, dajte vedieť, pribalím to k postavičkám (a nebude treba pratit znova postovne)..

@atomica87 no tak ten katalog by som si veru rada pozrela. ja mam drevene hracky rada.