icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

ivianocka
2. feb 2014

@atomica87 no tak ten katalog by som si veru rada pozrela. ja mam drevene hracky rada.

atomica87
2. feb 2014

@ivianocka ked budem na pc poslem link

tatrankalucka
2. feb 2014

@barbora21 ahoj, ja by som poprosila povodnu verziu.Dakujem 🙂

sunsun
2. feb 2014

@barbora21 barborka, ja sa presuniem do skupiny voda, zem, vzduch, kedze som nevydrzala a zvieratka uz mame... 😉

martina646
2. feb 2014

@barbora21 ja si prosim zvieratka, dakujem

ivka03
2. feb 2014

@barbora21 Pre nas poprosim povodnu aktivitu - voda, zem, vzuch 🙂

martina646
2. feb 2014

@tatrankalucka @silvia259
Davala som vo fore otazku, ci chcete moju aktivitu na podlozke (asi jednofarbne prestieranie na stol alebo nieco podobne) na suchy zips alebo s magnetickou paskou, aby ste si to mohli skladat na chladnicke alebo plechu. Vy dve ste mi nedali LIKE ani na jednu moznost. Mozet si prosim vybrat prevedenie? Potrebujem si vyratat a zabezpecit material. Dakujem,

silvia259
2. feb 2014

@martina646 ja poprosím suchý zips.ďakujem!

tatrankalucka
3. feb 2014

@martina646 prepac, prehliadla som to 🙂 poprosim magneticku pasku 🙂

macinka13
3. feb 2014

@barbora21 ahoj, poprosim povodnu aktivitku, dakujem.

barbora21
4. feb 2014

@chrumka84 ahoj na strane 66 zistujem kto chce moju povodnu aktivitu a kto novu - je tam prilozeny link, tak si to prosim ta pozri a daj vediet 🙂 dakujem 🙂

ivianocka
4. feb 2014

@barbora21 @tisba @evkalv @tatrankalucka @sunsun @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @sharonik @macinka13 @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78

baby, tak ja pracujem na svojej aktivite. ale mame tu problem. moj balik bude strasne tazky, tak 15 KIL 😀 Matice su extra tazke. a teda, clovek by nepovedal, kolko bude stat jedna skrutka. sak to mam 50 eur uz...a este posta za taky tazky balik, ma to zrujnuje financne 😀teda co mna, manzel chudak bude musiet druhu pracu najst, uz mi tu brble.
kam to posielame???? keby to bolo v BA, tak to tam viem odniest🙂

chrumka84
4. feb 2014

@barbora21 mne to dneska nejak nemysli, lebo neviem v com je rozdiel 😀. Ale paci sa mi to, co si poslala v linku 🙂.

josenka
4. feb 2014

@ivianocka Ako som pozerala na profil @macinka13 , ktorá sa podujala na triedenie, tak si sa trafila na tú Bratislavu. 😉

ivianocka
4. feb 2014

@josenka no apson nieco. my pracujeme zatial na prototipe, tak ho trosku okresem, ale zase, ench to ma vyznam, nech detuchy aj vedia srobovat, ked tam dam male lahsie skrutky, tak to nebudu vediet. nieco vymyslim.

josenka
4. feb 2014

@ivianocka To tak býva, prvotné nadšenie a potom človek rozmýšľa, ako to vyrobiť tak, aby to zodpovedalo sľúbenému a pritom sa nezruinovať. Poznám z predchádzajúceho kola. 😀

chrumka84
4. feb 2014

@ivianocka Ivi a kolko tam ides dat sroubov? Mozno postaci menej, nez bolo na obrazku.

ivianocka
4. feb 2014

@chrumka84 no tak ako bolo na obrazku, chcela som dat 5, priemer 16? 14, 12, 10, 8. mensie priemery su uz moc male, to by neusrobovali. tak nejaky vyhodim. zatial je to prototip, ten sa da menit hore dole.

ivianocka
4. feb 2014

@josenka no ja robim prvy krat, tak sa poucim do buducna. som chcela nech je to aj trvacne, ale bude musiet stacit karton a polystyren asi.

josenka
4. feb 2014

@ivianocka A nemáš nejakého kamoša strojára alebo kutila, že by ti nejaké šróby posunul?

ivianocka
4. feb 2014

@josenka no to veru nemam:(

josenka
4. feb 2014

@ivianocka Posledná vec, čo mi napadla, boli bazáre a ebay http://www.ebay.com/itm/1000Pcs-Screw-Nut-Assor... alebo hoď do diskusie, možno baby niekoho poznajú, kto by mal nazvyš. 🙂

droby
5. feb 2014

@ivianocka skús mi napísať aké by to mali byť sroby a matky, mm má nejaké zásoby osklbem ho 😀 ale netuším čo tam má... som z ba,
Ozaj bola som v tých domácich s pinziet mali asi 6 ale žiadna taká ako naša, skôr umelé a tensie, ale skôr tescoma a teda žiadne 1e ceny 😒

josenka
5. feb 2014

@tatrankalucka @martina646 @tisba @sharonik @evkalv @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78
Baby, bábiky sú hotové, teraz sa vrhnem na autíčka a ak stihnem, tak ešte možno nejaké handričky pridám. Máte verziu chlapček, dievčatko a k tomu vrstvy oblečenia. Všetko je to na podložke s priehradkami na to oblečko. 🙂

macinka13
5. feb 2014

@ivianocka vyzera to tak, ze sa to bude posielat ku mne, a som z BA.tak mozes doniest osobne.

ask
5. feb 2014

@josenka Je to paraaaada.... uz sa tesim ake budu auticka, ked toto je take perfetneee 😵 😵 😵

josenka
5. feb 2014

@ask Aj ja sa už teším na výrobu, bude to zmena po panáčikoch. 🙂

ivianocka
5. feb 2014

@macinka13 jj, donesiem osobne. nebude to take tazke, lebo namiesto odsky dam polystyren, ale predsa, skrtuky cosi vazia. tak sa dohodneme ked to bude hotove.

sunsun
6. feb 2014

@josenka vyzera to perfektne...🙂 tiez sa tesim na autickovu podobu...🙂

amilla
6. feb 2014

@tatrankalucka @sunsun @barbora21 @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78

baby,
mam otazku. spravila som po 2 panacikov a po 2 oblecenia. chcete 1 par farebnych snurok alebo kazdu snurku inej farby? kto je za 1 par, prosim, like🙂 dik...

a este 1 vec, o par dni asi dokoncim vsetko, a budem to moct odoslat. chcela by niektora z vas predlzovak na detske body, popripade rukavnik na kocik? ja to vyuzivam skoro stale. kto chce, pozrite si na MK v bazari "extendor (predlžovák)", "rukavnik na kocik s detskym motivom" a ak budete mať záujem, dajte vedieť, pribalím to k postavičkám (a nebude treba pratit znova postovne)..