icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

barbora21
11. feb 2014

@sharonik @amilla @ask @atomica87 @chrumka84 @droby @evkalv @ivianocka @ivka03 @josenka @liesi @macinka13 @martina646 @netuska78 @silvia259 @sunsun @tatrankalucka @tisba baby tak ponukam este jednu bonusovu aktivitu, ktoru vytlacim a zalaminujem - vybrala som take co ma najviac oslovili, tak mi napiste co chcete
1. Robot - http://picklebums.com/2013/05/21/build-your-own...
2. Strasidielka - http://picklebums.com/2012/10/18/free-monster-p...
3. Hexi cards - http://picklebums.com/2013/02/26/free-printable... - tu mi propane dajte vediet ci to chcete laminovat alebo si to radsej nalepite na nejaky tvrdy papier

netuska78
11. feb 2014

@barbora21inak este ma napadlo... tie hexicards som nasla aj ja v lete...dala som si to tlacit samoobsluzne vo fax copy niekolkokrat nadsena a potom som az doma zistila, ze to nevoslo celkom na tu stranu...niektore mam take nedokoncene...treba sa s tym pohrat, fixkou dokreslit aby sa z toho dali urobit tie karticky...tak len pre istotu aby si si to vytlacila len raz a uistila sa ze su tam cele 🙂 keby si ich tiez poslala ja mam urcite zaujem 🙂 aspon nejake by boli nedokreslovane 🙂

josenka
11. feb 2014

@barbora21 Ďakujem za bonus 😵 . Ja poprosím hexicards bez laminovania 🙂 .

martina646
11. feb 2014

@barbora21 dakujem hlavne za tip na skvelu stranku na predlohy.
Ja si teda prosim hexi cards, este som o tom nepocula, ale vyzera to super. Staci len vytlacit, pripadne na trosku hrubsi papier, nez kancelarsky, ak mas moznost. dakujem (a nechcela si sa skor odbremenit, nez vymyslat bonusover aktivity?)

tatrankalucka
11. feb 2014

@barbora21 ahoj, mne nemusis laminovat.Mam doma laminovacku 🙂 Drzim palce s bakalarkou 🙂

ask
11. feb 2014

@barbora21 Pripajam sa k @josenka : Dakujem a hexi staci nelaminovane🙂

barbora21
11. feb 2014

@martina646 ok a laminovat bude manzel pri telke 🙂 takze to zvladne ale strihanie by nedal 🙂

ivianocka
11. feb 2014

@barbora21 ANI U MNA nie je problem, postriham to sama.

liesi
11. feb 2014

@barbora21 tiež poprosim nelaminované hexi cards 🙂 ďakujem

ivka03
11. feb 2014

@barbora21 ako uz baby pisu, pekne sa venuj bakalarke, ta je dolezitejsia. Aj nam staci zalaminovat, postrihame si to doma. A tie hexi cards su vyborne 🙂 velmi pekne dakujem.

macinka13
11. feb 2014

@barbora21 noznicky doma mam, takze v pohode si nastriham aj sama. Urcite kvoli tomu nemusis odstupit od vymeny.

silvia259
11. feb 2014

@barbora21 ja poprosím nezalaminované hexicards- ďakujem!

sunsun
12. feb 2014

@barbora21 ja tiez poprosim hexicards (ak budes laminovat, tak radsej zalaminovane, ak nie, tak moze byt aj na tvrdsom podklade..🙂)

droby
12. feb 2014

@barbora21 mne by sa pacili laminovane hexi, ale ked vacsina nepotrebuje kvoly mne ich nemusis

tisba
12. feb 2014

@barbora21 jasne, ze si postriham aj sama 🙂 co sa tyka bonusu, ak budes stihat, tak by sa mi tiez pacili tie hexicards (ci uz laminovane, al. na tvrdsom papieri - prisposobim sa ...)

amilla
12. feb 2014

@barbora21 pre mna hexicards laminovane. dik

barbora21
12. feb 2014

@netuska78 @ivka03 baby tie hexi cards chcete laminovane alebo nelaminovane?

netuska78
12. feb 2014

@barbora21 pre mna nelaminovane dakujem 🙂

netuska78
12. feb 2014

@sharonik @amilla @ask @atomica87 @chrumka84 @droby @evkalv @ivianocka @ivka03 @josenka @liesi @macinka13 @martina646 @netuska78 @silvia259 @sunsun @tatrankalucka @tisba@barbora21ahojte zienky, rada by som vam ukazala moj prototyp 🙂
1. FOTKA: predloh - karticiek bude 25 kusov - (na fotkach este nie su, ale budu zalaminovane, rohy zaoblene, aby nepichali) - 5 urovni umiestnovania gumiciek:
1. uroven: postupne od malicka sa prida vzdy jedna gumicka
2. uroven: niektore prsty su vynechane
3. uroven: na niektorom prste su dve gumicky nad sebou
4. uroven: jedna z gumiciek je cez dva prsty natiahnuta
5. uroven: dve gumicky su cez dva prsty natiahnute (niektore vedla seba, niektore nad sebou)
...rozmyslala som ako vyriesit druhu stranu...aby sa to dobre triedilo podla urovni a napadlo ma toto...
2.FOTKA - podla geometrickych tvarov 1. uroven kruh, 2. trojuholnik, 3. stvorec, 4. obdlznik, 5. elipsa
3. FOTKA - karticky by sa vkladali do zatvaratelnych sackov takto oznacenych ...to by som nalepila paskou - nevyzera to velmi esteticky ale nic lepsie som nevymyslela
4. FOTKA - 7 kusov gumiciek (cervena, modra, zlta, zelena, ruzova, fialova, oranzova)
...uz som stihla aj darovat jednu aktivitku a mala uspech 🙂 ...no zaujimave bolo, ze chlapca si nenavliekalo gumky na lavu rucku ale na pravu otocenu dlanou k sebe... tak maju teda deturence na vyber 🙂
...no je to rucna robota, na tlacenie farebnych obrazkov nie su prasulky...snazila som sa to vymysliet z druhej strany zaujimavo, aby nepresvitala rucka, teda vyznacene gumky...preto tvary nie su vycentrovane na tych kartickach...strihane su po nociach, tak to trosku vidno ale budem sa snazit aby to vyzeralo dobre🙂 su to take tri aktivitky v jednej - 1. gumky a navliekanie, 2. triedenie podla tvarov...ale moze byt aj podla farieb a 3. vkladanie do tych sackov to je ako bonus na jemnu motoriku 🙂 tesim sa na vase komenty, napady na vylepsenia... 🙂

ask
12. feb 2014

@netuska78 Waaaaw! Teda ale toto je uz aka paradna aktivitka! Vymakana a este aj vlastnou hlavou vymyslena....to velmi ocenujem! Mas velikansku jednotku s 10timi hviezdickami! 😵

netuska78
12. feb 2014

@ask ono to nie je celkom mojou hlavou vymyslene....asi existuje hra takato navliekacia na rucky co sa da normalne kupit, mozno nie u nas, mala som v pocitaci len taku fotku na inspiraciu ulozenu, skoda len ze bez zdroja...tak som sa teda inspirovala 🙂

sharonik
12. feb 2014

@netuska78 je to super nápad aj prevedenie🙂 krásne farby, pekne spracované, tešíme sa veľmi

ask
12. feb 2014

@netuska78 Vobec nic to na mojom obdive nemeni - ze si to vytvorila na zaklade jedinej fotky 🙂

sharonik
12. feb 2014

@netuska78 možno by stačilo na tie sáčiky nakresliť tvar iba nejakou permanentnou fixkou, aby sa to nezmazávalo 😉

droby
12. feb 2014

@netuska78 no waw to je plné úžasné a toľko aktivít v 1, to sa mi moc páči, deti sa vyhrajú🙂 lepiť to môžeš obojstrannou páskou...

Kocky už sa teším na aktivitky🙂 väčšina ste mi tie motyle lajkli, pripomienky ziadne tak môžem vyrábať? Potrebujem to ukoncit, už sa rozpadam. Este doladujem vrecúško kde budú poľky kridielok nech to má svoj poriadok

atomica87
13. feb 2014

@barbora21 mne tiez hexi cards...ako sunsun...bud na tvrdsi papier, alebo zalaminovat.

ivka03
13. feb 2014

@barbora21 mozes zalaminovat ak to nebude prilis velka strata casu pre teba.

sunsun
13. feb 2014

@netuska78 wau... super.... tesim sa...🙂

sunsun
13. feb 2014

@droby jasne, motyle musia byt.... 😉

josenka
13. feb 2014

@netuska78 Skvelé, skvelé, absolútne vyčerpávajúci popis, veľmi originálne, tešíme sa. 😵
@droby Motýle vyzerajú super, môj malý práve zistil podľa leporela, že motýle vôbec existujú, tak si myslím, že toto ho naozaj zaujme. Naviac suchý zips, no dokonalé. 😵