icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

barbora21
13. feb 2014

@netuska78 FANTASTICKE

martina646
13. feb 2014

@netuska78 perfektne premyslena a prepracovana aktivitka, tesime sa

amilla
14. feb 2014

@barbora21
ahoj, myslis, ze bude stacit krabica 40*27*17cm? aktivitu mam hotovu a poslala by som to keby to stacilo... co myslis?

amilla
14. feb 2014

@netuska78 @sharonik @amilla @ask @atomica87 @chrumka84 @droby @evkalv @ivianocka @ivka03 @josenka @liesi @macinka13 @martina646 @netuska78 @silvia259 @sunsun @tatrankalucka @tisba @barbora21

baby,
aktivitu mam hotovu... kedze sa niektore nevyjadrili, zabalila som po 1 pare jednofarebnych snurok kazdej okrem sharonik a netuska..
ak by este niekto chcel rozdielne farby, napiste este dnes, prosim...
pekny vikend prajem vsetkym 🙂

atomica87
14. feb 2014

@amilla ty si ale rychla...

tatrankalucka
14. feb 2014

@amilla sikulka 🙂

tatrankalucka
14. feb 2014

@netuska78 jednym slovom UZASNEEE.Perfektne aktivity.Tesim sa 🙂

miskovamamina
14. feb 2014

perfektné vecičky, držím palce 🙂

droby
14. feb 2014

Kocky, mimo výmeny, ale bohovsku vec som dnes objavila... v rybárskych potrebách obal na upratanie aktivít, niečo ako puzdro na cd zipsovatelne s v nom zatvaracie priesvitné sacky v akých máme aktivity. Ideálne na cesty, upratanie🙂 nemám foto ale takéto niečohttp://www.rybarskepotrebyryba.sk/produkty/117/... len to stalo 13e

droby
14. feb 2014

Dávam aj foto, sú rôzne veľkosti... nechápem na čo je to rybárom ale ako navrhnuté na basy bags, este aj mm uznal že by nám také kúpil, ked vidí naše sacky a malý ich do sebou všade vlaci 🙂

josenka
15. feb 2014

@droby Mne sa páči tá akoby taška s uškom, to mi príde veľmi praktické. Budem musieť trošku internet posurfovať, kde a čo a aké ceny. 😉 Díky za dobrý tip. 😵

droby
15. feb 2014

@josenka tiež sa mi páči ked to má usko, väčšina má tuším, musím sa vrátiť do toho obchodu poriadne omrknut.

josenka
15. feb 2014

@droby No, ak pôjdeš do toho obchodu, tak ju veru omrkni, najmä rozmery, lebo som ju našla na nete http://www.ebay.com/itm/QUANTUM-Sea-Rig-Wallet-... , ak by bola fajn, mohli by sme si podeliť prípadne poštovné. 😉

macinka13
15. feb 2014

Ahojte, tak hlasim prichod prveho balika od @amilla 🙂

netuska78
16. feb 2014

@sharonik @amilla @ask @atomica87 @chrumka84 @droby @evkalv @ivianocka @ivka03 @josenka @liesi @macinka13 @martina646 @netuska78 @silvia259 @sunsun @tatrankalucka @tisba @barbora21
ahojte zienky...dakujem vam za mile komenty....no nemam dobru spravu, asi vas sklamem ...zistila som ze moj plan - moj prototyp bol nad ramec mojich moznosti...zabudla som si to vynasobit skoro 20 kusmi - to je skoro 500 kusov karticiek...mrzi ma to ale tie geo tvary z druhej strany sa mi nepodari do toho zakomponovat - ...bojujem s tym cely vikend...ze som to slubila, navrhla...chcela som z toho urobit obojstranne karticky vyuzit priestor...ale bolo by to veeeelmi vela strihania... co by slo na ukor kvality a to nechcem....je mi to luto...ospravedlnujem sa... najlepsie by bolo keby som to poriesila skor - uz pri tlaceni karticiek nejakym znakom(geometrickym tvarom) v rozku...ale karticky su vytlacene, nastrihane, predlohy 25kusov pre kazdu vyrobene - pripravene na laminovanie...jo jo... sla som do toho hrrr a nedomyslela dosledky, je mi to fakt luto...

...rozmyslala som ako tie urovne teda potriedit ...najjednoduchsie mi prislo toto riesenie:
...karticky budu oznacene cislami v rozku a aj sacky budu ocislovane - viem ze pre tuto vekovu kategoriu su cisla este nie velmi aktualne ... da sa to vyriesit nalepkami....ale to uz je nad ramec mojich financnych moznosti...to je len ako napad pre vas doma, keby ste si to chceli prisposobit vasmu dietatku ....mozte pouzit nalepky s jeho oblubenym motivom...nalepky dobre drzia aj na lamino folii aj na sacku ...da sa prelepit ciselko a teda bude tam len nalepka alebo pridat k cislu, teda bude cislo aj nalepka ...myslim ze najst pre kazdu 5x5 krasnych nalepiek nie je problem - ak malicke daju sa nalepit vpredu, ak vacsie da sa vyuzit zadna strana...mozu to byt napr. zvieratka a sacky ich domceky...na padov mam vela... ale nad ramec mojich financnych moznosti... je mi to luto...dajte mi, prosim, vediet ci je pre vas tato verzia s cislami prijatelna...aby som sa mohla pustit do cislovania, laminovania a strihania... dakujem
takze este foto - je tam len jedna karticka z kazdej urovne, no v kazdom sacku budete mat 5 (teda 25 karticiek)

atomica87
16. feb 2014

@netuska78 mne sa ta aktivita velmi aci aj sama o sebe taka aka je

ivianocka
16. feb 2014

@netuska78 mne sa paci aj takato.pripadne sa da poslat na mail tym co maju zaujem a tie si to vytlacia a postrihaju,ja s tym nemam problem.

martina646
16. feb 2014

Nerob si starosti, uplne stacia cisla. Aj tak je to super aktivita.

droby
16. feb 2014

@netuska78 netráp sa tým, samo o sebe je to super, mne by to stačilo úplne bez značiek a čísel, len roztriedene, už si to označim po svojom, fakt že tá prva verzia bola premakana, a to si môžem dorobit. V každom pripade super nápady.

ask
16. feb 2014

@netuska78 Aj v tejto jednoduchsej verzii je to stale velmi pekne prepracovana a premyslena aktivitka, naozaj sa netrap🙂

sunsun
16. feb 2014

@netuska78 cisla su uplne v pohode.... jasne, ze prva verzia bola super, no uplne chapem dovody.... 😉 vobec sa tym netrap.... 😉

barbora21
16. feb 2014

@netuska78 cisla su super, nerob si starosti

barbora21
16. feb 2014

Tak ja uz tiez pomalicky koncim, dnes som skusala tu prvu aktivitu a vsetko ok, tie obrazky su trosku mensie ale inak by sa tam nezmestili. Ale manzel mi vytlacil aj vacsiu verziu len to sa tam zas nezmesti vsetko, takze mensia verzia obrazkov je zalaminovana a poslem vam aj tu vacsiu verziu obrazkov, ta je len vytlacena ale mozno sa niekomu zide a mne to bolo luto vyhodit len tak 🙂 Zajtra ma caka este zvieratkova verzia a hexi cards 🙂 Pekny vecer 🙂

barbora21
16. feb 2014

@macinka13 @sharonik @evkalv @ivianocka @chrumka84 Baby prosim vas dajte mi vediet ci chcete tie bonusove hexi cards zalaminovane alebo len vytlacene na klasický papier - http://picklebums.com/2013/02/26/free-printable...

ivianocka
16. feb 2014

@barbora21 radsej zalaminovane, preedsa len, moja je este krpana

sharonik
16. feb 2014

@netuska78 mne nemusis ani cisla davat, staci roztriedit do tych sackov a my si už doma nejako označíme. Inak super aj bez nadstavby 🙂

sharonik
16. feb 2014

@barbora21 nám netreba žiadne 🙂

martina646
16. feb 2014

@barbora21 ahoj, prosim ta, dokedy mame termin odoslania? akosi som sa zamotala vo viacerych vymenach a teraz ma tu naplasila sprava o prvom dorucenom baliku. Dakujem.

barbora21
17. feb 2014

@sharonik a nechces nieco ine?

barbora21
17. feb 2014

@martina646 28.2.