Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@tatrankalucka gratulujeme a na geoboard si radi aj počkáme 🙂, máš nárok na to meškať
@tatrankalucka drzim palce aby si mala pohodove tehotenstvo 🙂 na geoboard sa veeeelmi tesime....pre mna to bola naj motivacia ist do tejto vymeny...teda tesim sa na vsetky aktivitky ale na tvoju najviac 🙂 este otazocka tak mimo...odkial si vzhladom na nick, ja som z popradu 🙂
ok, tak termin posunuty, jasne ze si radsej pockame... dufam aj ja ze to stihnem kym sa rozpadnem a nebudem to komplikovat, snazim sa, ale priznavam ze uz nevladzem... chcela som este posit vrecka na kridielka motylikov ale sa ani nezmestim za stroj 😅
@tatrankalucka Tiez gratulujem a plne chapem, v zaciatkoch som spala kade som chodila😀
@netuska78 moj nick len vyjadruje moju obrovsku lasku k tatram 🙂 zijem v ba ale ked pridem do tatier, citim sa tam doma 🙂
@tatrankalucka :D A ja ze mas rada tatranky:D Tiez blahozelam🙂
@tomaskovamaminka jeej to je zlate 😀 to by ma veru ani nenapadlo 🙂
Finisujem s lepenim.....minula som cca 70metrov lepiacej pasky 😀
@tatrankalucka Tiež gratulujem, nech ste zdraví 🙂 . Ja som ťa mala do tých Tatier zaradenú, fakt, úplne, ešte aj tá fotka, ktorú máš, mi k tomu sedela.
@macinka13 @tatrankalucka @sunsun @barbora21 @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @tisba @sharonik @evkalv @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @ivka03
ahojky...balik z popradu uz cestuje...tak verim ze v pohode dorazi 🙂 zienky verim ze budete vy aj vase deturence spokojne a gumickovanie prinesie vela usmevnych pohodovych chvil do vasich domcekov 🙂
@netuska78 @macinka13 @tatrankalucka @sunsun @barbora21 @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @tisba @sharonik @evkalv @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @ivka03 Kocky, velmi pekne vam dakujem za podporu aj to, ze ste posunuli termin a ste ochotne cakat. Ste fakt zlate. Mna vcera prepustili z nemocky, tak sa trosku zregenerujem a potom sa mozem vrhnut do prace. Dakujem aj za ponuky na pomoc, ked budem v strese a budem potrebovat, ozvem sa. Zatial dufam, ze by som to mohla stihnut. 🙂
Tak ja mam hotovo,bud tyzden to odnesiem a budem cakat🙂
@amilla, @ask, @atomica87, @barbora21, @chrumka84, @droby, @evkalv, @ivianocka, @ivka03, @josenka, @liesi, @macinka13, @martina646, @netuska78, @silvia259, @sunsun, @tatrankalucka, @tisba Dievčatá nakoľko medzi farebnými nanukovými paličkami bolo veľmi veľa kazových (nedobre nafarbené, krivé, chýbal zaoblený koniec, boli užšie alebo trochu naštiepené apod.) musela som kúpiť ďalšie dve sady, aby som vybrala pre každú 18 dobrých. Teraz mi, ich ale kopec zostalo ( dobrých aj tých kazových), tak dávam ponuku pre tie, ktoré by ich vedeli využiť pri svojom kreatívnom tvorení, aby sa mi ozvali a ja vám nejaké pribalím do balíka.
@sharonik ahoj, super, ze si nam povyberala len pekne, velmi si takyto pristup cenim. Mozes mi par navyse pribalit. Dakujem
@sharonik @silvia259 Ahojte, vybrali ste si u mna prevedenie aktivity na suchy zips, tak by som vas chcela poprosit, aby ste pri vybere krabice, v ktorej budete posielat brali do uvahy rozmer podlozky 30x30 cm. Dakujem.
A zarovem sa chcem spytat silvia259, ci by si nepridala foto svojej aktivity alebo aspon blizsi popis, kedze nejako nemam predstavu, mame len ilustracne foto v navrhoch. Prave som totiz zazila dost velke sklamanie v inej vymene, preto som opatrna pri aktivitach, o ktorych nic neviem. Dakujem.
@martina646 neboj, uz je pripravena....🙂
@sharonik @amilla, @ask, @atomica87, @barbora21, @chrumka84, @droby, @evkalv, @ivianocka, @ivka03, @josenka, @macinka13, @martina646, @netuska78, @silvia259, @sunsun, @tatrankalucka, @tisba
Ahojte. tak už to mám takmer hotové 🙂 postupností je 9 na troch A4-kách ako na pôvodnom obrázku. každá jedna je originál, len forma je tá ista, ale snažila som sa to pekne farebne zladiť.. dúfam, že budete spokojné. tvary na dokladanie budú v troch sáčkoch rozdelené podla druhu postupnosti označené č. 1,2,3, rovnako ako hárok. len som sa chcela spýtať.. povodne som myslela, že budem rozstríhať každý hárok na 3, preto som aj laminovala s odstupom, ale neviem, či by v tom nebol hned neporiadok.. tak píšte, že ako by sa to páčilo vám 🙂 pravdaže, že rohy by som okrúhlila ;)
@martina646 ahoj moja aktivita je na str.57, zmrzlinky z filcu. Farieb je 13, 3kornutky. Vlastne foto mi cez mobil nejde pridat,ale ked sa dostanem na comp,tak pridam foto.

@barbora21 ufff chvalabohu 🙂 dlhsie som tu nebola bola som mimo internetu. Takze ani neviem o zmene terminu. A dakujeem 🙂