icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

josenka
2. mar 2014

@liesi Tiež nerozstrihané, díky - vyzerá to super. 🙂

emily_666
2. mar 2014

@liesi tiež nemusíš strihať 😉

martina646
2. mar 2014

@liesi ani pre nas nestrihaj, dakujem. Je to pekne, tesim sa.

ivka03
2. mar 2014

@liesi pre mna netreba strihat 🙂

droby
2. mar 2014

@liesi super🙂 a strihať netreba.

amilla
3. mar 2014

@liesi ahoj, nemusis ani mne strihat... keby cosi, tak si to potom sama doma nastriham... vdaka

silvia259
3. mar 2014

@martina646 je to zalaminovaných 5 strán a na každej strane sú 2 úlohy- napr. polož kačičku do vane a mydlo na vaňu. Celé je to zviazané v rebrovej väzbe. Na kraji je 10 farebných obrázkov na suchý zips a tie dieťa potom pripína podľa inštrukcií na jednotlivých stranách. téma je kúpelňa- dúfam, že budeš spokojná. vytvorila som to sama- inšpirovala som sa tým ilustračným obrázkom.už to mám hotové- myslím, že by bolo vhodnejšie opýtať sa a upresniť predstavu hneď na začiatku, keď sa aktivity vyberajú, teraz už vo finále sa ťažko niečo mení....

martina646
3. mar 2014

@silvia259 Podla popisu to vyzera velmi zaujimavo tak verim, ze budem spokojna. Jasne, ze vo finale sa uz tazko nieco meni, preto vacsina z nas pridava vo vymenach foto prototypu na pripomienkovanie alebo tu o aktivite diskutujeme. Ja uz po jednej nemilej skusenosti nechcem dostavat "macky vo vreci", preto som sa pytala. Dakujem za odpoved a tesim sa.

macinka13
4. mar 2014

@martina646 slubena foto mojej aktivitky.

josenka
4. mar 2014

@macinka13 Mne sa to veľmi páči. 🙂 Budú k tomu aj predlohy na ukladanie?

sharonik
4. mar 2014

@ivianocka, @amilla, @liesi, @silvia259, @macinka13, @atomica87, @chrumka84, @evkalv, @tisba dievčatá, ktoré predlohy k paličkám chcete zalaminovať- tie v reálnej veľkosti (2 obojstranné A4- t.j. 4 obrázky) alebo zmenšené ( takisto 2 A4- tj. 12 obrázkov)?

atomica87
4. mar 2014

@sharonik mne radsej zmensene

macinka13
4. mar 2014

@josenka predlohy budu. Budu nafotene,kedze neviem,ako ich vytvorit na pc a dam ich do euroobalu. Dufam, ze s mojou pracou budete spokojne.viem,ze to nie je dokonale,ale snazila som sa to urobit ako najlepsie viem.

sunsun
4. mar 2014

@sharonik ja poprosim zmensene.... dakujem..🙂

josenka
4. mar 2014

@macinka13 Ja budem spokojná s nafotenými, úplne v pohode. Zmrzlinky som vždy chcela pre malého, vďaka. 😵

evkalv
4. mar 2014

@sharonik ja sa pripojim k vacsine 😉

amilla
4. mar 2014

@sharonik to je jedno...

atomica87
4. mar 2014

@macinka13 ja ti ich viem urobit na pc ak s tym mas problem....to je otazka pol hodky

netuska78
4. mar 2014

@sharonik ja by som rada zalaminovane zmensene predlohy...dakujem 🙂

macinka13
4. mar 2014

@atomica87 ako keby sa ti chcelo, tak mozes. Ja a pocitac to moc nede dokopy.

atomica87
4. mar 2014

Tak mi posli ze aky je obsah balicka, aby som vedela ake farby pouzit mozem a tak ak mas aj nejake konkretne predlohy ktore chces....ak nie tak ich 12 naukladam rozne....dam ti ich aj na jeden papier? Alebo kazdu zvlast a to si uz naukladas ako kto bude chciet?

martina646
4. mar 2014

@macinka13 Dakujem za foto, aj mne sa to paci. Nafotene predlohy budu super, bude to este realnejsie.

tisba
5. mar 2014

@sharonik ja by som si poprosila tie zmensene predlohy. dakujem 🙂

tisba
5. mar 2014

@liesi nam tiez netreba strihat 😉 dakujem

macinka13
5. mar 2014

@atomica87 tak ked babam staci nafotene, tak si s tym nerob starosti. Inak farieb je 13(biela, zlta,oranzovozlta,cervena,ruzova,fialova,modra,tmavomodra,zelena,tmavozelena,hneda,tmavohneda a cierna)+3kornutky a 3"ceresnicky".

atomica87
5. mar 2014

@macinka13 oki tak teda nic...v dalsej vymene mi mozete kludne pisnut ak treba nieco na pc...mna to bavi a mam v tom aj aku taku prax

ivianocka
5. mar 2014

@sharonik tie vacsie, moja je este mala...tak potrtebuje velke.

sharonik
5. mar 2014

@silvia259, @macinka13, @chrumka84 dievčatá, ktoré predlohy k paličkám chcete zalaminovať - tie v reálnej veľkosti (paličky sa prikladajú priamo na obrázok) alebo zmenšené predlohy?

chrumka84
5. mar 2014

@sharonik velke pls.dakujem

macinka13
5. mar 2014

@sharonik mozu byt zmensene, pripadne tak ako budes robit vacsine, nech nemas so mnou robotu navyse. Dakujem.