Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
Snazim sa na ebay vydrazit drevene pismena do dalsej vymeny 😉 a tak si ta bludim a nasla som tam dreveny tangram za 1, 8e, drevene tetris cca a4 velkost 5e, ale to sa mi mega pacili a dalsiu haldu drevenych hraciek po 1-2e. Normalne zvazujem nakupit a ani vrecuskove netreba 😀 😀 😀
@atomica87 Presne toto som aj ja pozerala. Minule som do inej výmeny robila tangram z machovej gumy, narobila som sa - ono sa to nezdá, ale to rozmeriavanie mi dalo zabrať a na ebay to máš za "facku". Mne sa tam páčia tie vkladačky tvarov, nad tým rozmýšľam. A perfektne som tam kúpila aj kliešte na patentky.
caute baby, sorry, az teraz posielam... zle som si to zmanazovala a hoci to mam zabalene uz par dni, nejako som sa nedostala na postu.... 😒
Ahojte dnes kurier doniesol 5balikov a dva doniesli baby osobne.
Balik dnes odovzdany osobne. Dufam, ze sa budu deturence aj rodicia z geoboardu tesit 🙂
Moja definitívna verzia aktivity, aby ste vedeli, čo môžete v balíčku čakať (odoslaný v pondelok)
1. verzia so suchým zipsom na podložke
2. verzia s magnetkami, odskúšaná na plechu
Aktivita otestovaná mojou dcérkou s veľmi pozitívnym, výsledkom (nájdete aj v popise v balíčku). Tak dúfam, že budete spokojné.
Bonus so zvieratkami som do uzávierky nestihla, ale len čo dokončím aktuálnu výmenu, pustím sa do kreslenia a ak budete chcieť, pošlem vám to v elektronickej podobe mailom.
@martina646 Uz sa na to taaaak tesiiiiim 😵 😵 😵
@martina646 Skvelé, veľmi sa teším. Ešte keď som kedysi chodila so staršími chalanmi na logopédiu, tak takúto aktivitu nám logopedička odporúčala ako vhodnú pre predškolský vek. 🙂
Ahojte, takze balicky su potriedene, zajtra pravdepodobne pojdu na postu.
@martina646 jaj ja som kravatla.sa mi zdalo ze som toto videla,jupi,tak to budeme mat doma.aja som si lutala,ze to nemam.
Ahojte, baby, ked vam pridu baliky, tak dajte,prosim, vediet, ci dosli v poriadku. Na postu sme ich podali v piatok vecer. Dufam,ze budete spokojne.
@atomica87 mala si trosku mensiu krabicu a niektore veci sa tam nezmedtili na dlzku, nechceli sme to krcit,tak sme ti dali nasu krabicu.
@macinka13 nám už prišiel balík, práve sme sa chystali lekárne, tak si moji chlapci hneď niečo vybrali - malého zaujal geoboard od @tatrankalucka a staršieho aktivita od @netuska78 🙂 Ostatné aktivity sme pozreli len v rýchlosti a poviem vám, že sa máte na čo tešiť. Ďakujeme všetkým šikovnym maminám 😉
@macinka13 Aj nam uz prisloooooo!!! Super, tesime sa! @tatrankalucka velky obdiv! Dakujeme krasne za vsetky aktivitky, ked poskumame napiseme🙂
Tak aj nam dosiel balicek...jozi uz srobuje. Aktivity sa mi vsetky pacia. Myslim ze bola vyssia uroven ako v predoslej vymene. Ak sa bude robit dalsia vymena urcite mi dajte vediet...aj hned 😉 mam vymyslenu uz dalsiu aktivitu, aj drevene pismenka mam uz vyhliadnute 😀 😀 😀

@sharonik @ask, @amilla, @atomica87, @barbora21, @chrumka84, @droby, @evkalv, @ivianocka, @ivka03, @josenka, @liesi, @macinka13, @martina646, @netuska78, @silvia259, @sunsun, @tatrankalucka
balicek som dnes odovzdala 🙂
Este k CDcku: Zvuky su vo formate .mp3 Skusala som pustit cez notebook, dvd prehravac a vezu a vsade to fungovalo... na CD som napalila aj obrazky, ktore su zalaminovane, ak by ste si ich chceli este vytlacit... su vo formate .pdf