icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

tisba
7. mar 2014

@sharonik @ask, @amilla, @atomica87, @barbora21, @chrumka84, @droby, @evkalv, @ivianocka, @ivka03, @josenka, @liesi, @macinka13, @martina646, @netuska78, @silvia259, @sunsun, @tatrankalucka
balicek som dnes odovzdala 🙂
Este k CDcku: Zvuky su vo formate .mp3 Skusala som pustit cez notebook, dvd prehravac a vezu a vsade to fungovalo... na CD som napalila aj obrazky, ktore su zalaminovane, ak by ste si ich chceli este vytlacit... su vo formate .pdf

netuska78
7. mar 2014

@chrumka84 na duhu sa veeeelmi tesim...vsetko duhove je moja srdcovka 🙂 ako sa ti to podarilo tak krasne rovno nastrihat? a to ze budu aj predlohy je skvele 🙂

atomica87
8. mar 2014

Snazim sa na ebay vydrazit drevene pismena do dalsej vymeny 😉 a tak si ta bludim a nasla som tam dreveny tangram za 1, 8e, drevene tetris cca a4 velkost 5e, ale to sa mi mega pacili a dalsiu haldu drevenych hraciek po 1-2e. Normalne zvazujem nakupit a ani vrecuskove netreba 😀 😀 😀

josenka
8. mar 2014

@atomica87 Presne toto som aj ja pozerala. Minule som do inej výmeny robila tangram z machovej gumy, narobila som sa - ono sa to nezdá, ale to rozmeriavanie mi dalo zabrať a na ebay to máš za "facku". Mne sa tam páčia tie vkladačky tvarov, nad tým rozmýšľam. A perfektne som tam kúpila aj kliešte na patentky.

atomica87
8. mar 2014

@josenka presne tie tvary aj ja uvazujem tiez...skusim vydrazit 😀 vymyslela som si uz dalsiu aktivitku do dalsej vymeny tak kukam ockom aby som mala prehlad ked sa zacneme zas zbierat. Skusim malemu tie veci vydrazit...inak tie geo tvary na sr stoja take prachy...a tam za facku

sunsun
8. mar 2014

@atomica87 @josenka ta vyvolavacia cena tam byva super, no ono sa to postupne dvihne a ked priratate shipping, tak sa to nie vzdy oplati.... 😒 ale tak, niekedy sa moze podarit aj perfektna kupa...🙂

atomica87
9. mar 2014

@sunsun no ja som tetris geometriju a tangrami kukala buy it now, nie aukcie, a bol tam free shipping 😉 na aukciach len skusam ci sa nejaka supa nezadari 😀 😀 😀 ale velke nadeje tomu nedavam

sunsun
10. mar 2014

caute baby, sorry, az teraz posielam... zle som si to zmanazovala a hoci to mam zabalene uz par dni, nejako som sa nedostala na postu.... 😒

sharonik
10. mar 2014

@amilla, @barbora21, @droby, @ivka03, @macinka13, @martina646, @netuska78, @sunsun, @tisba
Predlohy na mail som vám dnes poslala, skontrolujte si či prišli, ak náhodou nie, ozvite sa.
@macinka13 balík som posielala v piatok, peniaze a podací lístok sú v obálke, papier a špagát v balíku🙂

macinka13
10. mar 2014

Ahojte dnes kurier doniesol 5balikov a dva doniesli baby osobne.

tatrankalucka
10. mar 2014

Balik dnes odovzdany osobne. Dufam, ze sa budu deturence aj rodicia z geoboardu tesit 🙂

tisba
10. mar 2014

@sharonik predlohy prisli, dakujem velmi pekne, je to perfektne a uz sa tesim aj na palicky 🙂

sunsun
11. mar 2014

@sharonik dakujem... predlohy prisli...🙂

martina646
12. mar 2014

Moja definitívna verzia aktivity, aby ste vedeli, čo môžete v balíčku čakať (odoslaný v pondelok)
1. verzia so suchým zipsom na podložke
2. verzia s magnetkami, odskúšaná na plechu
Aktivita otestovaná mojou dcérkou s veľmi pozitívnym, výsledkom (nájdete aj v popise v balíčku). Tak dúfam, že budete spokojné.
Bonus so zvieratkami som do uzávierky nestihla, ale len čo dokončím aktuálnu výmenu, pustím sa do kreslenia a ak budete chcieť, pošlem vám to v elektronickej podobe mailom.

ask
12. mar 2014

@martina646 Uz sa na to taaaak tesiiiiim 😵 😵 😵

josenka
13. mar 2014

@martina646 Skvelé, veľmi sa teším. Ešte keď som kedysi chodila so staršími chalanmi na logopédiu, tak takúto aktivitu nám logopedička odporúčala ako vhodnú pre predškolský vek. 🙂

macinka13
13. mar 2014

Ahojte, takze balicky su potriedene, zajtra pravdepodobne pojdu na postu.

ask
13. mar 2014

@macinka13 Dakujeme krasne, si sikulka!🙂

josenka
13. mar 2014

@macinka13 Júj, aká šikulka, ďakujem a už sa teším. 😵

liesi
13. mar 2014

@macinka13 velké ďakujem 🙂 naozaj super rýchlosť, šikovná 🙂

macinka13
13. mar 2014

@liesi nie je zac, my sme to s manzelom potriedili uz v utorok vecer, ale az dnes dosla posledna aktivitka. Dufam, ze budete spokojne.

netuska78
13. mar 2014

@macinka13 veelmi sa tesime na balik...dakujem za ochotu potriedit 🙂 ... dufam ze moj odkaz (ze jednu aktivitku pre barborku som posielala osobne) bol lahko najditelny a nesposobila som nejaky chaos...

macinka13
13. mar 2014

@netuska78 dufam, ze sme sa s manzelom niekde nesekli.

ivianocka
14. mar 2014

@martina646 jaj ja som kravatla.sa mi zdalo ze som toto videla,jupi,tak to budeme mat doma.aja som si lutala,ze to nemam.

macinka13
16. mar 2014

Ahojte, baby, ked vam pridu baliky, tak dajte,prosim, vediet, ci dosli v poriadku. Na postu sme ich podali v piatok vecer. Dufam,ze budete spokojne.
@atomica87 mala si trosku mensiu krabicu a niektore veci sa tam nezmedtili na dlzku, nechceli sme to krcit,tak sme ti dali nasu krabicu.

sharonik
17. mar 2014

@macinka13 nám už prišiel balík, práve sme sa chystali lekárne, tak si moji chlapci hneď niečo vybrali - malého zaujal geoboard od @tatrankalucka a staršieho aktivita od @netuska78 🙂 Ostatné aktivity sme pozreli len v rýchlosti a poviem vám, že sa máte na čo tešiť. Ďakujeme všetkým šikovnym maminám 😉

ask
17. mar 2014

@macinka13 Aj nam uz prisloooooo!!! Super, tesime sa! @tatrankalucka velky obdiv! Dakujeme krasne za vsetky aktivitky, ked poskumame napiseme🙂

silvia259
17. mar 2014

@macinka13 aj my už sa tešíme z balíka.Ďakujeme Ti veľmi pekne, že si sa podujala na to triedenie. Aktivitky sú super, len jedna ma na prvý pohľad trochu sklamala a to od @amilla.

atomica87
17. mar 2014

@macinka13 dik...inu som nemala...teda mala, ale same velke

atomica87
17. mar 2014

Tak aj nam dosiel balicek...jozi uz srobuje. Aktivity sa mi vsetky pacia. Myslim ze bola vyssia uroven ako v predoslej vymene. Ak sa bude robit dalsia vymena urcite mi dajte vediet...aj hned 😉 mam vymyslenu uz dalsiu aktivitu, aj drevene pismenka mam uz vyhliadnute 😀 😀 😀