icon

Vrecúškové aktivity pre 3 - 5 ročné deti, nové nápady

adelajda2012
12. okt 2015

Ahojte, hladam maminky, ktore by sa chceli pridat do vymeny vrecuskovych aktivit pre deturence cca 3-5r. Chcela by som vsak, aby sme nasli nove veci, nove napady. Urcite je nas viac, ktore sme sa zucastnili niekolkych vymen a vyrabame si veci aj same, takze toho uz mame kooopec. A stale chceme viac ;) Teda nase deti. Ale tie klasicke aktivity, co sa neustale opakuju uz vsetky mame. Myslim, ze sa da najst, vymysliet aj vyrobit nieco neokukane.
Bola by som rada, keby sme sa nasli a vsetko vyslo tak, ze nasim ratolestiam vyrobime paraaadne darceky do adventneho kalendara. Termin ukoncenia by teda bol koniec novembra, zaciatok decembra. Resp. radsej skor, aby sme mohli pripadne predlzovat ;)
Pridate sa?

fada
16. nov 2015

@jumama dcerke prajem skore uzdravenie

jumama
16. nov 2015

@fada Dakujem, my to mame s chorobami take vlekle celu skolku, ja uz som si zvykla, ale teda ked je chora, musime sa hrat vkuse, bo je jedinacka a optrebuje partaka 🙂

rienok
16. nov 2015

@crazy1 ahoj, ja sa tiez neponahlam a kedze nemam stroj tak si pockam az budes moct sit
Prajem skore uzdravenie
@adelajda2012 ten posunuty termin by som mohla stihnut
@fada info o vzdialenostiach poslem kazdej ale je tu este taka vec, ze kazda stopa sa sklada z niekolkych delov ( napr. 1 medvedia = tlapa + 5 prstov + 5 pazurikov) takze minimalne ju musim podlepit aby sa to nepostracalo.
@adelajda2012 striham ako blazon, lepidlo.mam na poste. V stredu vyzdvihnem a spravim prve modely. Male zvery mozem v pohode nalepit cely krok ale medved, jeleň, diviak vlk maju dost dlhy krok. Spravim prototyp pre @fada jednotlive stopy podlepene aby si mohli sami skladat a potom pospajane stuzkou. Co sa v bude viac pozdavat spravim.

fada
17. nov 2015

@jumama my sme boli teraz pred 2-mi tyzdnami prvykrat a hned po tyzdni drobec ochorel. takze uz vyse tyzdna je tiez doma. a tiez potrebuje sparing partnera ;). od malicka ma rad spolocnost. v stredu nastupuje zas, tak som zvedava ako dlho mu to vydrzi, ale v tychto detskych zariadeniach vacsina deticiek casto ochorie :(. v podstate asi najviac za prvych 40-50-60 rokov...

fada
17. nov 2015

@rienok tesime sa 🙂

fada
17. nov 2015

@adelajda2012 @jumama @sonislawa @crazy1 @rienok @bambulka18 @cicamica1980
dievcata pridavam fotky
1.sada je nakreslena komplet obojstranne (okrem mojich, tie si urobim neskor, dufam ;))
2. sada - kedze sa posunul termin, dam vam hlasovat, ci si prosite oranzovy dom, bledomodre dvere a bledoruzovy chodnik alebo cervenohnedy dom, tmavsie modre dvere a oranzovy chodnik (vystrihnutu mam prvu verziu)
- a tiez sa chcem k tejto sade opytat, ci vam nebude vadit ak budu kvetinky vyrezavackou vyrezane, bez stoniek a listkov a bolo by ich 2-5 ks. este sa skusim popytat kamaratok, ci nemaju mensie kvetinky, aby to bolo roznorodejsie. v obchodoch u nas totiz teraz maju hlavne vianocne vyrezavace. jarno-letne uz zial skoro vobec :(.
3.sada - tu vam tiez dam hlasovat, ci si prosite tmavozelenu korunu stromu (tu mam vystrihnutu) alebo svetlozelenu.
vyrobene sablony som si nastastie nechala, tak do toho 27. by som to mohla stihnut aj keby som vam vsetkym mala robit tie druhe verzie

fada
17. nov 2015

poprosim o lajk k verzii, ktoru si prosite
oranzovy dom, bledomodre dvere a bledoruzovy chodnik

fada
17. nov 2015

cervenohnedy dom, tmavsie modre dvere a oranzovy chodnik

fada
17. nov 2015

tmavozelena koruna stromu

fada
17. nov 2015

svetlozelena koruna stromu

cicamica1980
17. nov 2015
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@fada mne farebne hocijako, vsetky verzie su krasne - uplne perfektne si sa s tym pohrala. Je to casovo moc narocne? Ci v pohode?

fada
17. nov 2015

@cicamica1980 dakujem 🙂. myslela som, ze to bude o dost rychlejsie. strihanie bolo dost zdlhave, ale aj preto, ze drobec bol chory a ze ma bolela kost nad okom. pre jednu osobu by to bolo v pohode (aspon pri prototype som to tak vnimala). co som bola prekvapena, tak malovanie som myslela, ze dam o dost rychlejsie a uz sa s tym hram 2 dni (samozrejme ako mi vyda cas) a mam este len prvu sadu. tym, ze to robim obojstranne, tak sa to predlzuje. a aj unavou ;). vcelku to hodnotim ako na cas narocnu aktivitu - kedze treba namalovat sablony, vystrihnut sablony, obkreslit sablony viackrat, vystrihnut to, obojstranne to namalovat, zalaminovat to tak, aby to sadlo - toho sa bojim najviac a este urobit z kartonu krabickove podklady. ale mozno len nie som taka zrucna 😀.

jumama
17. nov 2015

@fada uplne nadherne, wow! Ta trpezlivost! Ja sa uz velmi tesim 🙂) olajkovala som farby, ale je mi jedno, lebo vsetko je krasne 🙂

bambulka18
17. nov 2015

@fada paráááááda je to krasne, prepracovane a premyslene. Velmi sa tesim a paci sa mi kazda farebna verzia 🙂 . Skladam klobuk pred tvojou trpezlivostou a preciznostou.

fada
17. nov 2015

@jumama
@bambulka18
@cicamica1980
kocky dakujem 🙂, ale zial nazivo to nie je take dokonale - su tam kostrbato povystrihovane niektore veci, ale lepsie som to pri takom malom rozmere zial nedala. fotky neukazu vsetky nedokonalosti, ktore tam su, ale snaha bola 🙂.

jumama
17. nov 2015

@fada Nepodcenuj sa! Ja som si totiz myslela to iste, ked som strihala karticky, ze vy mi ale date, ze nejdem po ciare a to som strihala velkymi krajcirskymi a aj tak som sem tam usla... 🙂 Ja mam "najvacsiu" radost, ked sa chce k vystrihovaniu pridat nasa mala a trebars pexeso vystrihne tak po svojom, miesto stvorceka kolecko... 🙂))

adelajda2012
autor
17. nov 2015

@fada krasne to vyzera, bude to super aktivita!!!

sonislawa
17. nov 2015

@fada je to perfektne. Ja som lajkla farby, ale tiez mi je to v podstate jedno. Pacia sa mi aj take aj take. A ja tiez chytam komplexy, ked vidim tie vase prace. Nic sa mi nezda a vsade mam nejake tie vlastne nespokojnosti. Potom som si vsak povedala, ze to robim najlepsie ako viem a ze nie som stroj, tak to ma tie ludske limity 🙂

sonislawa
17. nov 2015

Myslela som, ze laminovanie bude zdlhave, ale nakoniec to islo v pohode a dokonca s pomocou 🙂

crazy1
18. nov 2015

@fada je to krasne....a radsej budem mat kostrbate ale robene s laskou jedinecne ako dokonale rovne masovo vyrobene z obchodu..... milujem hand made a to tvoje je dokonale🙂
Teda nie len tvoje....kazda jedna babula z vymeny dava do toho kus seba aj napriek chorobe deti ci seba... kazda si najde chvilky aby sa aj napriek tomu ze ma doma na starosti deti muza a cely chod domacnosti , venovala vyrobe aktivity pre uuuplne cudzieho cloveka a to je to krasne na kazdej vasej praci....nikto nepozera na nerovne okraje smuhy alebo flaky.... dakujem:-*

zuzu122
18. nov 2015

Ahojte dievcata, da sa este pridat do vymeny?

adelajda2012
autor
18. nov 2015

@zuzu122 uz finisujeme, buduci tyzden uz sa odosielaju hotove veci. Ak by sme robili dalsie kolo, mozme sa ti pripadne ozvat.

zuzu122
18. nov 2015

To by bolo fajn. Dakujem😉

zajkobojko
18. nov 2015

Ahoj som tu nova.mam male dvojcata a vyrabat nestiham ale mam hernu inspir.montessori pedagogikou.mne sa prosim mozte ozvat ak uz budete chciet neake aktivity po case predat.dakujem.klahova@gmail.com

fada
18. nov 2015

kocky ste uzasne, dakujem 🙂
uz mam namalovanu aj druhu sadu, ale zial tetusa sa mi fakt nevydarila, vecer odfotim. ja uz od malicka mam blizko ku kresleniu zvieratiek a daaaaleko od kreslenia ludskych postaviciek a tvari. a nezmenilo sa to doteraz. tak rozmysleam, ze ked pride domov v piatok, ze ho poprosim, nech mi skusi tetusu zvacsit v pc na pozadovanu velkost, mozno aj dat prec pozadie a ze ju vytlacim a vystrihnem. velmi by ste boli proti tomu? lebo s nou nie som fakt spokjojna :(. zajtra sa pustam do malovania tretej aktivitky, ta je zvieratkova, tak tu dufam dam :D.

fada
18. nov 2015

@sonislawa uzasni pomocnici, aj moji chceli malovat, ale som ich k tomu radsej nepustila ;)

cicamica1980
18. nov 2015
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@fada mne je to uplne jedno. A podla mňa bude to jedno aj detom🙂

fada
18. nov 2015

pridavam foto (kuk na text mnou pridany o 15:46)

bambulka18
18. nov 2015

@fada ale neblazni, tetusa je paradna, my chceme kreslenu 🙂

jumama
18. nov 2015

@fada Som zamilovana do kocurika! 🙂)))