Vrecúškové aktivity pre 3 - 5 ročné deti, nové nápady
Ahojte, hladam maminky, ktore by sa chceli pridat do vymeny vrecuskovych aktivit pre deturence cca 3-5r. Chcela by som vsak, aby sme nasli nove veci, nove napady. Urcite je nas viac, ktore sme sa zucastnili niekolkych vymen a vyrabame si veci aj same, takze toho uz mame kooopec. A stale chceme viac ;) Teda nase deti. Ale tie klasicke aktivity, co sa neustale opakuju uz vsetky mame. Myslim, ze sa da najst, vymysliet aj vyrobit nieco neokukane.
Bola by som rada, keby sme sa nasli a vsetko vyslo tak, ze nasim ratolestiam vyrobime paraaadne darceky do adventneho kalendara. Termin ukoncenia by teda bol koniec novembra, zaciatok decembra. Resp. radsej skor, aby sme mohli pripadne predlzovat ;)
Pridate sa?
@fada tetusa je perfektna, prezrela som vsetkych osem a na ziadnej som nenasla cokolvek, co by mi vadilo. Vsetky sa mi pacia. Nerob inu, tato je naša 🙂
@fada su uplne v pohode, urcite nerob dalsie🙂
Tak za mna hotovo... pismenka pre @adelajda2012 konecne vyschnute.... dokonca aj "balicky" hotove... uz len zohnat veku krabicu... este ze sme posunuli termin, aspon to bolo bez stresu 🙂
Dievcata striham a striham....ukazky snas zvladnem teraz cez vikend. Dcerk pre istotu prestala cez den spavat tak mam menej casu ale ja to daaaam 😉
Slniecka.....idem z jednej psychiatrie do druhej. Myslela som ze strihanie je ta horsia cast ale to som este nelepila 😐 no uz nie som az taky optimista ale nevzdvam sa 😉
@rienok boze moj takto v noci, ked vid. Tie casy, uf. Do polnoci som nebola hore dobre 2 roky
@rienok a ked dieta spi sa ti neda? Ci uz nespi🙂
@rienok ja tiez len v noci, poznam doverne. Do polnoci som hore uplne bezne. Zato 5:58, ako dnes pisala @cicamica1980, to som hore max tak na kojenie ;)
@adelajda2012 😉 bola som jore uz o piatej. Ked ma dcera zobudi na kojenie takto nadránom , u z nezaspim, bo som vyspata. Ale v posteli som uz večer o deviatej a s dcerou vzdy zaspim
Posielam prve nalepence ....male budu tak ako je liska, velke este vymyslame s manzelom ako pospajame aby bola zachovana nielen dlzka ale aj sirka kroku. Diviak.ma.tiez dost dlhy krok, ale nie je rozstrihany este.... prosim budte milosrdne dakujem 😶
@cicamica1980 dieta prestalo cez den spat ako naschval...ale zase vecer mam vacsi klud
@rienok tie stopy su super🙂
a ked vidim, ze o druhej v noci - omg🙂 ja zas strasim od piatej - ale teraz ma zobudil kocur🙂)) pekny den vsetkym
kocky, takze ja som uz domalovala okrem listov vsetko. kvietky budu vystrihnute. listy chcem dokoncit dnes v noci a tiez by som uz v noci chcela skusit prve laminovanie. drzte past, nech sa mi to pri laminovani nepoposuva (lebo ma slak trafi 😉 )
jedna sovicka mi niekam odletela, ale verim tomu, ze sa rano vrati 😀

A teta je krasna tiez, jak Mary Poppinsova 🙂