icon

Vrecúškové aktivity pre 3 - 5 ročné deti, nové nápady

adelajda2012
12. okt 2015

Ahojte, hladam maminky, ktore by sa chceli pridat do vymeny vrecuskovych aktivit pre deturence cca 3-5r. Chcela by som vsak, aby sme nasli nove veci, nove napady. Urcite je nas viac, ktore sme sa zucastnili niekolkych vymen a vyrabame si veci aj same, takze toho uz mame kooopec. A stale chceme viac ;) Teda nase deti. Ale tie klasicke aktivity, co sa neustale opakuju uz vsetky mame. Myslim, ze sa da najst, vymysliet aj vyrobit nieco neokukane.
Bola by som rada, keby sme sa nasli a vsetko vyslo tak, ze nasim ratolestiam vyrobime paraaadne darceky do adventneho kalendara. Termin ukoncenia by teda bol koniec novembra, zaciatok decembra. Resp. radsej skor, aby sme mohli pripadne predlzovat ;)
Pridate sa?

jumama
18. nov 2015

A teta je krasna tiez, jak Mary Poppinsova 🙂

adelajda2012
autor
18. nov 2015

@fada tetusa je perfektna, prezrela som vsetkych osem a na ziadnej som nenasla cokolvek, co by mi vadilo. Vsetky sa mi pacia. Nerob inu, tato je naša 🙂

crazy1
18. nov 2015

@fada suhlasim s babami aj ja........tetusa nema chybu.....🙂))

cicamica1980
18. nov 2015
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@fada su uplne v pohode, urcite nerob dalsie🙂

rienok
18. nov 2015

@fada ved je to super prosim Ta. Tuto namalovanu si prosim

fada
19. nov 2015

ste zlate kocky, tak teda nejdem riesit inu tetusu 🙂

fada
19. nov 2015

@jumama kocurik je aj moja srdcovka 🙂

sonislawa
19. nov 2015

@fada taku tetusu by som nikdy nezvladla. Za mna urcite moze byt, je perfektna

sonislawa
20. nov 2015

Tak za mna hotovo... pismenka pre @adelajda2012 konecne vyschnute.... dokonca aj "balicky" hotove... uz len zohnat veku krabicu... este ze sme posunuli termin, aspon to bolo bez stresu 🙂

adelajda2012
autor
20. nov 2015

@sonislawa perfektne! A tie vrecuska su uzasne!

rienok
21. nov 2015

Dievcata striham a striham....ukazky snas zvladnem teraz cez vikend. Dcerk pre istotu prestala cez den spavat tak mam menej casu ale ja to daaaam 😉

rienok
21. nov 2015

Slniecka.....idem z jednej psychiatrie do druhej. Myslela som ze strihanie je ta horsia cast ale to som este nelepila 😐 no uz nie som az taky optimista ale nevzdvam sa 😉

cicamica1980
22. nov 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@rienok boze moj takto v noci, ked vid. Tie casy, uf. Do polnoci som nebola hore dobre 2 roky

rienok
22. nov 2015

@cicamica1980 no ja mam cas len v noci preto takto ☺

cicamica1980
22. nov 2015

@rienok a ked dieta spi sa ti neda? Ci uz nespi🙂

adelajda2012
autor
22. nov 2015

@rienok ja tiez len v noci, poznam doverne. Do polnoci som hore uplne bezne. Zato 5:58, ako dnes pisala @cicamica1980, to som hore max tak na kojenie ;)

cicamica1980
22. nov 2015

@adelajda2012 😉 bola som jore uz o piatej. Ked ma dcera zobudi na kojenie takto nadránom , u z nezaspim, bo som vyspata. Ale v posteli som uz večer o deviatej a s dcerou vzdy zaspim

rienok
23. nov 2015

Liska

rienok
23. nov 2015

Vlk

rienok
23. nov 2015

Medved

rienok
23. nov 2015

Diviak

rienok
23. nov 2015

Posielam prve nalepence ....male budu tak ako je liska, velke este vymyslame s manzelom ako pospajame aby bola zachovana nielen dlzka ale aj sirka kroku. Diviak.ma.tiez dost dlhy krok, ale nie je rozstrihany este.... prosim budte milosrdne dakujem 😶

rienok
23. nov 2015

@cicamica1980 dieta prestalo cez den spat ako naschval...ale zase vecer mam vacsi klud

cicamica1980
23. nov 2015

@rienok tie stopy su super🙂
a ked vidim, ze o druhej v noci - omg🙂 ja zas strasim od piatej - ale teraz ma zobudil kocur🙂)) pekny den vsetkym

sonislawa
23. nov 2015

@rienok je to skvele... pocuj mne kludne mozes tie velke stopy nalepit len na flis a nemusis ich spajat do kroku (teda neviem ci som zrozumitelna)... ked mi napises aky dlhy krok ma diviak a medved a .... tak mi si to s detmi potom odkrokujeme

bambulka18
23. nov 2015

@rienok PARAAAAADA

rienok
23. nov 2015

@sonislawa ano rozumiem 😊 este poslem na ukazku aj pospajane a dam hlasovat 😉
Prkny den

fada
23. nov 2015

@sonislawa jeeej, perfektne este aj s popisom ako s aktivitkou pracovat - to som rada 🙂. a tie super mikulasske vrecuska, resp. vrecia, dakujeme :D

fada
23. nov 2015

@rienok je to uplne ze super 🙂

fada
23. nov 2015

kocky, takze ja som uz domalovala okrem listov vsetko. kvietky budu vystrihnute. listy chcem dokoncit dnes v noci a tiez by som uz v noci chcela skusit prve laminovanie. drzte past, nech sa mi to pri laminovani nepoposuva (lebo ma slak trafi 😉 )

jedna sovicka mi niekam odletela, ale verim tomu, ze sa rano vrati 😀