icon

Vrecúškové aktivity pre 3 - 5 ročné deti, nové nápady

adelajda2012
12. okt 2015

Ahojte, hladam maminky, ktore by sa chceli pridat do vymeny vrecuskovych aktivit pre deturence cca 3-5r. Chcela by som vsak, aby sme nasli nove veci, nove napady. Urcite je nas viac, ktore sme sa zucastnili niekolkych vymen a vyrabame si veci aj same, takze toho uz mame kooopec. A stale chceme viac ;) Teda nase deti. Ale tie klasicke aktivity, co sa neustale opakuju uz vsetky mame. Myslim, ze sa da najst, vymysliet aj vyrobit nieco neokukane.
Bola by som rada, keby sme sa nasli a vsetko vyslo tak, ze nasim ratolestiam vyrobime paraaadne darceky do adventneho kalendara. Termin ukoncenia by teda bol koniec novembra, zaciatok decembra. Resp. radsej skor, aby sme mohli pripadne predlzovat ;)
Pridate sa?

cicamica1980
15. dec 2015
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@sonislawa
@cicamica1980
@fada
@adelajda2012
@bambulka18
@rienok
@crazy1

ahojte dievcata,
dakujem krasne za aktivitky a @adelajda2012 za processing /ja som som par vymien manazovala a viem ze to je dost prace naviac, aj ked pri mensom pocte maminiek je to jednoduchsie/

ja som vcera bola na poste a neplanovane nam postarka dala aj tento balik /lebo sms, ze je na poste mi dosla neskor/ a veelmi sme sa potesili.

zatial sme sa dceou hrali s babikou🙂 radost neskutocna, potom sme este skakali panaka - zistila som, ze dcera uz vie skakat na 1 nohe /pred 2 mes. nevedela / - torsku mam problem, som v 32tt tehotenstva a ked mam skakat s nou, nerobi mi to dobre🙂)) a este sme sa hrali s aktivitkou od @fada - uplne krasne si sa s tym vyhrala, fakt - a to mierne zvlnenie som nasla nahodou asi iba na jednej folii, to je uplna pohoda, VOBEC ale fakt VOBEC to nevadi - si to este nejako prerabala, lebo spominam si, ze si sa s tym trapila...

dalsie aktivity budem vytahovat postupne, ale vsetky su krasne.

este raz @adelajda2012 vdaka, ze si to zorganizovala - aktivity su /za mna/ zatial najlepsie, co som sa zucastnila vymien🙂 /tym netvrdim, ze sa nehrame s aktivitami z inych vymien - hrame sa denne - ale tieto su napaditejsie🙂/

vsetkym zelam pekny den

ps: ak bude dalsia vymena, oslovte ma prosim. ja viem, ze po porode /februar / asi budem par mesiacov dost mimo, ale clovek nikdy nevie🙂
ostatne aktivity

jumama
15. dec 2015

@cicamica1980 @sonislawa @fada @adelajda2012 @bambulka18 @rienok @crazy1
Dam vam hadanku: Skace dcerka, skace starka, skace dedo, skace tato, skace mama, co je to? 🙂))
Mala hned povybalovala vsetko, div, ze to v jednej kope velkej neskoncilo na posteli, a aj starkej a dedovi sa taketo vymeny pozdavaju 🙂 A kto si nahodou nenasiel macicku a psika medzi kamienkami, dajte vediet, lebo my mame dva kusy z kazdeho, neviem, ci to tak ma byt? Posleme, ak sa ktosi prihlasi, ze chyba. Ja sa tesim aj na tie priesvitky velmi, a spinkaci aka je paradna!, starkej sa pozdavali stopy, ze v prvom rocniku moze mala robit referat v skole 🙂, len sme sa k tomu este nedostali, vcera bola besiedka, potom u nas starka, dedo, nechali malej mikulasove veci... takze vcera uz boli naozaj prve Vianoce u nas 🙂

cicamica1980
15. dec 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@jumama uaaa, dokelu, ako je to mozne? mrzi ma to koli tym kamienkom.
ak sa niektora maminka ozve, ze jej to chyba, tak ja ti preplatim postovne - len mi daj prosim vediet.

jumama
15. dec 2015

@cicamica1980 To je v pohode, posleme ak sa niekto ozve 🙂 A pri tolkych kamienkoch omyl chapem 🙂

cicamica1980
15. dec 2015

@jumama moja chyba, urcite ti poslem eura za postovne

bambulka18
15. dec 2015

@jumama my mame iba rodinku, ale je taka krasna, ze som si vcera ani vobec neuvedomila ze nam chyba psik a macicka

sonislawa
15. dec 2015

Nas balik je stale na poste. My sme s Matejkom skoncili v nemocnici. Dostal febrilne krce. Najhorsich 30min mojho materstva. Do toho som ochorela ja... Takze zatial som plna ocakavani

cicamica1980
15. dec 2015

@sonislawa moc mu rychlo stupala horucka? Drzte sa

@bambulka18 dohodnes sa plis s
@jumama, ja jej potom poslem postovne

sonislawa
15. dec 2015

@cicamica1980 hej. Bol v pohode a behom 30 min mu vybehla na 38.8... To sme mu chceli dat lieky, ale bol tak rozruseny, ze sa nedalo. A potom za 5 min uz len vidim ako straca vedomie, oci hore, chrci, modre pery... Krvi by si sa vo mne nedorezala... A odvtedy vobec nemal teplotu.

bambulka18
15. dec 2015

@cicamica1980 nerob si starosti 😉

bambulka18
15. dec 2015

@sonislawa ... bezmocnost v takych situaciach je priserna, skore uzdravenie prajeme

cicamica1980
15. dec 2015

@sonislawa nezavidim. Dost som si o tom citala, tie febrilne krce su vraj vtedy, ked dietatu velmi rychlo stupne teplota. Pochybujem, ze by si podanim liekov ten narast tak spomalila, ze by bol bez krcov. A co urobili v nemocnici? Sli ste tam az led krce odozneli? Ci ste volali sanitku? Uz ste doma?

rienok
15. dec 2015

@adelajda a dievcata dakujeme balicrk dorazil. Ja som este malej nic neikazala lebo nieco z toho dostane pod stromcek. V kazdom pripade su tam uzasne veci😊
Dakujem velmi pekne a zelam krasne sviatky

fada
15. dec 2015

@sonislawa juj, tak skore uzdravenie prajeme

crazy1
15. dec 2015

@sonislawa ...drzte sa presne viem cim si si presla...my sme tak boli zac.oktobra....:( najhorsi den v mojom zivote a ta bezmocnost.....od vtedy mam doma diazepam cipky....nech vam spravia este eeg .. drzim paste nech ste cim skor doma a fit:-*.

sonislawa
16. dec 2015

Dakujem dievcata. Od pondelka sme doma. My sme hned volali sanitku a ti prisli, ked to odoznelo a zobrali nas do nemocnice na pozorovanie. Spravili eeg ( to je nastastie ok) ale este pre istotu pojdeme na kontrolu. A ano diazepam mame predpisany. Uz tu
Iieta po dome ako zbesily 🙂

fada
16. dec 2015

@sonislawa no tak to sme radi, ze je drobcovi uz dobre 🙂

cicamica1980
17. dec 2015

@sonislawa radsej besny ako chory🙂 /to si vzdy poviem, ked je dcera chora🙂 /

bambulka18
17. dec 2015

@jumama @cicamica1980 psicek a macicka su uz s rodinkou 🙂 . Ďakujeme krásne

sonislawa
21. dec 2015

Damy, uz i ja som balik otvorila. Sama, ked boli deti u babicky. Asi pol hodinu som ani nedychala. Tie veci su tak nadherne. Najradsej by som vyhodila vsetky ( no dobre nie vsetky)'kupovane hracky a obklopila seba a deti takymito skvostami. Ste uzasne a viete tvorit nadherne veci. Dakujem

crazy1
21. dec 2015

Normalne mi je do placu:( citim sa strasne !!! Vy ste tak uzasne tie aktivity su prenadherne !!!! Verim ze ked vam v januari pride posta odo mna ze budete spokojne a neskutocne ma mrzi ze v tych balickoch este neboli mikulasovia:(( ale pracujem na tom ako viem.... zatial krasne sviatky veeela zdravicka....a lasky uzite si sviatky v klude v kruhu rodiny....

fada
21. dec 2015

@sonislawa 🙂

fada
21. dec 2015

@crazy1 absolutne sa netrap, ved mikulas je tu o rok zas 🙂, hlavne svoje sily neprepinaj. dakujeme za prianie a krasne, pohodove a radostou pretkane sviatky prajeme aj my vam vsetkym dievcence
@crazy1
@sonislawa
@bambulka18
@cicamica1980
@rienok
@jumama
@adelajda2012

adelajda2012
autor
22. dec 2015

@rienok @jumama @cicamica1980 @bambulka18 @sonislawa @fada Kocky, nestiham vam tu pisat. Dostala som dobru pracovnu ponuku, takze som zacala pracovat na ciastocny uvazok a z domu. Je to fajn, len casu je menej.

Az na jednu sme uz vsetky aktivity vybrali a poskusali. Vsetky maju veeelky uspech. Ani by som nevedela povedat, co najviac. Dokonca aj mladsia sa s niektorymi vyhra ;)
Jedine, co som este nevytiahla je lekarsky kufrik, lebo viem ze sa budem musiet ceeeeely den hrat na doktorku, takze to necham, ked bude volnejsie. Teraz peciem ;)

@crazy1 ty sa vobec netrap a vobec sa neponahlaj. Vies kolko Vianoc je este pred nami..., kalendar bude sluzit roky a roky. U nas urcite. Aspon bude na buduci rok nieco nove 🙂

Zienky, krasne sviatky vam zelam. Urcite si to vsetky uzijeme. S malymi detmi su tie sviatky nadherne. Ja uz sa nemozem dockat ;)

sonislawa
23. dec 2015

@crazy1 je to uplne v pohode. Moje deti maju len 3 roky, takze adventny kalendar sa nam aj zoderie, kym vyrastu.

zuzu122
30. jan 2016

Dievcate, mali by ste niektora zaujem o vymenu jednotlivych stranok Quietbooks, dajmetomu pre vekovu kat 3-5 r.? Uz som pisala aj do skupiny Quietbooks - vymena, ktora to perfektne zmakla. Takze ak mate nateraz klasickych aktivit dost a chceli by ste prevetrat sijacie stroje, ihly, nite a vytvorit nieco ine, pekne, hodnotne a urcite pracne, ozvite sa 😉

adelajda2012
autor
20. mar 2016

@sonislawa
@bambulka18
@cicamica1980
@rienok
@jumama
@fada
Baby, len aby ste vedeli, tak na mikulasov som nezabudla. Hovorila som s crazy1. Robi na tom, ale maju to teraz doma velmi tazke. Starsia dcera je chora a chodi na chemo :( Chapem (a vy urcite tiez), ze na vrecuskove nema pomyslenie. A ani nema zmysel ju nahanat.... Uvidime co bude dalej...

fada
20. mar 2016

@adelajda2012 crazy1 ahojte, mne to neponahla, ved mikulas je az v decembri a v takomto pripade, ked je vazne chore dietatko - aj keby som aktivitku nedostala, tak mi to vadit nebude. drzim past a prajem skore uzdravenie.

sonislawa
20. mar 2016

@adelajda2012 ja to tiez neriesim a ak aj mikulasa nedostanem tak to chapem. Su okolnosti, kedy sa proste neda. Drzim palce. U nas sa tiez vselico zdravotne zomlelo, takze absolutne viem, co je dolezite

rienok
20. mar 2016

@adelajda2012 neponahlam sa, hlavne akore uzdravenie dievcatku