icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

ajabaja
5. dec 2013

@branki aha, ano, tieto dve som myslela. takze obe su obsadene? ale v tom albume vcera neboli, ze su niekym vybrane. ach jaj. uz sa v tom stracam..

branki
5. dec 2013

@ajabaja hehe ale nie, tie dve su volne, len som tu hodila obrazky, ci su to tie aktitvity co si myslela 🙂 To len ta tretia (z coho sa vyraba ) je obsadena. Takze ti ichmozem pridat do albumu ?

branki
5. dec 2013

@ajabaja mozno som to zel napisala, tak dufam, ze uz teraz je to jasne, tieto dve co som dala fotky su volne. 😉

ajabaja
5. dec 2013

aha, diky, uz si pripadam uplne sisi... vdaka za trpezlivost.
tak mne prirad, prosim Hmatove pocitanie a Polovice ovocia. je to ok, ci mam este nejaku hladat? lebo niektore baby maju aj 4 na vyber. neviem, aka bola povodna dohoda.

ajabaja
5. dec 2013

@branki aha, diky, uz si pripadam uplne sisi... vdaka za trpezlivost.
tak mne prirad, prosim Hmatove pocitanie a Polovice ovocia. je to ok, ci mam este nejaku hladat? lebo niektore baby maju aj 4 na vyber. neviem, aka bola povodna dohoda.

branki
5. dec 2013

@ajabaja no staci v pohode dve, obmedzene to nie je dohodli sme sa len na minimalnom pocte navrhov a to su dve, ked das viacej, bude lepsi vyber, je to na tebe 😉

branki
5. dec 2013

@ajabaja len ked budes chciet este nieco pridat, tak bolo by dobre dat navrh dnes, aby som ti to mohla vsetko nahodit do albumu, aby baby mohli hlasovat.

ajabaja
5. dec 2013

@branki jasne, nechcem to brzdit. do 10minut alebo poslem dalsi tip, alebo to uzavrieme. hm?

josenka
5. dec 2013

@ajabaja Ak by si niečo ešte prihodila, bolo by super 😉 , niektoré baby už absolvovali viac výmien a tieto dve aktivity už majú. Pozerala si aj ten inšpiračný album https://www.modrykonik.sk/blog/branki/album/vre... - niečo tam je aj celkom fajn na prácu a výsledný efekt veľký. 🙂

branki
5. dec 2013

@ajabaja ako mas cas, ja ti mozem aj vecer nahodit tie veci. AJ tak cakam este na vyjadrenie 2 bab, ci sa pridaju alebo nie. Len ti nechcem nahodit iba tieto dve aktivity, ked este pridas jednu, aby ti baby za ne nehlasovali,a ptoom pridam zase dalsiu tak v tom bude chaos. Dam ti to do albumu naraz. Mne sa inac pozdavaju tie zapalky alebo palicky, podobnu aktivitu zatim nema nikto 😉

ajabaja
5. dec 2013

ahojte, vdaka za podporu 🙂
este ma napadlo na matermatiku, perlovy material 1-10 perliciek na drotiku, v jednej farbe, alebo podla dohody + katricka s cislom. hm?

ajabaja
5. dec 2013

@branki @josenka
ahojte, vdaka za podporu emoticon
este ma napadlo na matermatiku, perlovy material 1-10 perliciek na drotiku, v jednej farbe, alebo podla dohody + katricka s cislom. hm?

behulka
5. dec 2013

@ajabaja som rada, že vidím tvoje meno 😵 poslala som @branki ešte nejaké nápady, ak by bolo z toho niečo použiteľné.
Magnetické chytanie rybiek (šitie), Golo stavebnicu (princíp rovnaký ako Tangram), a nejaký hlavolam - niečo na štýl Ubonga detskej verzie, či Katamina (ak si pamätáš na Tetris z detstva, tak niečo také) - len teda maximálne 3-4 dlaždice.

josenka
5. dec 2013

@ajabaja Vieš čo, možno toto by bolo ľahšie na manipulácie, drôtik je predsa len tenučký. A mohli by to navliekať aj sami, napr. podľa farieb. Alebo by sa dali urobiť rôzne predlohy a tým by sa precvičila nielen matika, ale aj pozornosť a farby... Jój, už som sa rozbehla 😀 .
Zdroj je http://testyyettrying.blogspot.sk/2012/07/car-r...

ajabaja
5. dec 2013

@behulka ahoj 🙂 tesim sa aj ja

tak kuknem k @branki do albumu, ak to tam nahodi.

mam konecne laminovacku, preto som ponukala obr. tlacene, tak ak by vas nieco z nej napadlo este...

ajabaja
5. dec 2013

@josenka

vidim, ze tiez mas plnu hlavu skvelych napadov... 🙂
diky, uz sa len rozhodnut, je to toho vela. nechcem davat 10 navrhov, preto stale dookola riesim co este. a koralky na drote mali byt napevno, na principe tyci - od 1 do 10. ale toto navliekanie je tiez ok.

behulka
5. dec 2013

@ajabaja ja som za to donedávna ešte aj plat dostávala 😅

ajabaja
5. dec 2013

@behulka tomu nerozumiem, za co myslis?

branki
5. dec 2013

@ajabaja tiez sa mi to navliekanie co pridala @josenka zda viacej vyuzitelne, tak nahodim ti to este k tvojim aktivitam ? Ja si myslim ze bohate stacia aj tri, viem ze napadov mame strasne vela, ale nic nam nebrani spravit druhe, tretie.... kolo vymeny 😀

branki
5. dec 2013

@behulka posielal si mi tie napady ipckou, lebo nic som nedostala 😕

ajabaja
5. dec 2013

@branki
musim teraz bezat. vecer sa pokusim na chvilku priskocit a uzavriet to, nech to frci 🙂
vyssie sme si pisali s dievcatami o dalsich napadoch, kuk.

natabun
5. dec 2013

@branki Hej, hej, vdaka

ajabaja
5. dec 2013

@branki, daj teda, prosim za mna tie tri navrhy

1. chlpate drotiky s koralkami a cislicami 1-10
2. hmatove pocitanie na spachtliach 1-10
3. polovice a cele ovocia zalaminovane karticky

ivaha
5. dec 2013

@branki @miskanasa @iivkaa1 @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @miiluska @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka
Ahojte dievcata, budem robit objednavku zo stoklasy http://www.stoklasa-sk.sk/, maju tam dost velke postovne-skoro 4 eura, ale ak sa nas spoji viac, mali by sme mensie. Aj v minulej vymene sme sa dohodli viacere, ja som urobila objednavku a potom rozposlala balicky za obycajne postovne, vyslo to ovela menej na posotvnom. V stoklase maju toho straasne vela, treba sa tam dlho hrabat, ale maju v dobrej cene napr filc, goralky, chlpate drotiky, gombiky, nite........treba sa tam len pohrabat 🙂 nemusite sa ani registrovat, staci ked mi napisete kody tovaru-vpravo asi 6 miestne cislo , co ste si vybrali a ja to objednam.Objednavku buem robit asi tesne pred vianocami.

nufanek
5. dec 2013

@ivaha ja urcite mrknem

branki
5. dec 2013

@miskanasa @iivkaa1 @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @miiluska @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka @ivaha

Baby tak na zaklade hlasovania tieto aktivity su uz uplne jasne, za ostatne sa este musi hlasovat. Tym vas chcem vyzvat, kto este nehlasoval nech tak urobi 😉

@josenka - tangram
@sharonik - priradovanie kvet-plod-kostka
@miskanasa - stolovanie
@nufanek - kalendar
@janka9898 - z coho sa vyraba
@branki - kluciky
@slniecko378 - postupnosti ,,poviem ti mami,,

josenka
5. dec 2013

@ivaha A nemohla by si ju urobiť tak, aby nám to do vianoc prišlo? Mám tam obzreté aj iné, čo by som potrebovala skôr.

miskanasa
autor
5. dec 2013

@ivaha neviem tam najst filc

josenka
5. dec 2013

@miskanasa hľadaj ako plsť 😉

miskanasa
autor
5. dec 2013

@josenka dakujem..a este mi poradis aj hrubku?🙂 na to jedlo k stolovaniu🙂