Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
@praznakova ja myslim, ze zalezi od teba, ako si trufas, ci spravis obidve
@ivaha ja myslím, že môžem spraviť 10 mackov a 10 písmeniek ... a rozdeliť to tak, ako baby mali záujem 🙂 Ak Vám to nevadí 🙂
@branki ja som zahlasovala za všetko čo bolo 🙂 okrem seba ... sebe som nedala žiadny hlas.
@praznakova @branki ja by som napriklad tu prevliekačku urobila pre @behulka a @labudka ak to nikomu nebude vadiť
@praznakova ano hlasujte aj za svoju
Baby a nechajme to tak,z e sa bude robit jedna aktivita ked vam to nevadi, spravime druhu vymenu a tam mozme urobti tie dalsie nase aktvitiy, aby v tom nebol chaos, ked vam to nevadi velmi
@praznakova no ono tie hlasy nie su celkom tak ako to tam je, lebo tu lajkovali aj baby mimo vymeny, neviem ci sa aj vam da pozriet pri aktviite, ze kto vam lajkoval, ci len mne ako spravcovi albumu
@branki @miskanasa @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @miiluska @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka @ivaha maminy, kedze moja aktivitka je mapa sveta, tak sa prosim vyjadrite ci to ma byt z filcu alebo papier a zvieratka si ako predstavujete? lebo tie asi nevyrobim,taka sikovna niesom 🙂 dakujem
@iivkaa1 mne by sa pacil filc a podla mna zvieratka si mozeme zadovazit aj same. Mozno vela z nas ma uz zvieratka doma 🙂 ... mne sa velmi paci ta mapa, takze ja budem stastna len za mapu .... a zvieratka mozeme prikladat akekolvek ...
@branki rozumiem, ja vidim kto dal lajk, ale nejako som nepozerela mena .... takze teraz to uz chapem 🙂 ale kedze som nováčik, ja budem čakať vždy na vaše pokyny 🙂
@praznakova no dobre,aj tak by sa dalo...uvidime ci sa na tom zhodne viac mamiciek 🙂 a ako asi velke si to predstavujes?
@miskanasa mne sa ta tvoja prevliekacka velmi paci, ja by som taku tiez prijala 🙂 a nedalo by sa to tak urobit, ze ak by niektora aktivita nebola uplne super, ze by sme ju vymenili za taku ktora by viac vyhovovala? Aj ked ju navrhla ta ista kočka? lebo niektore z vas maju viac aktivít dobrých .... a mozno by sme si dané aktivity posunuli na výrobu 🙂
@branki ak chces aby sa robila len jedna aktivita, nie je to velmi dobre, lebo napr naco mam mat doma dvoch rovnakych mackov, alebo sharikovi som uz robila vtaciky tak jej nebudem predsa posielat znova a bue mat 4 ks rovnake a podobne, preto sa mi pacilo, ak maminky budu ochotné robit aj nieco ine. Ved do druheho kola sa kludne mozu prihlasit aj ine maminy s inymi aktivitami, alebo si zas dame ponuku a zahlasujeme.
@iivkaa1 myslíš Macka, alebo kamienky? Nad Mackom som sa úplne nezamýšľala, pretože som nechcela úplne kopírovať to čo už bolo urobené, lebo Macko je urobený že ÚPLNE FAMÓZNE ... takže som sa chcela aj poradiť ako veľký bol približne macko .... ja som rozmýšlala napríklad nad KRTKOM a jeho nohavičkami ... že by som sa pokúsila niečo také urobiť, nohavice by mali zips, gombíky .... atd ...
A čo sa týka písmenok - tie by som chcela mať okrúhle, vyrobené z modelovacej hmoty, možno 1-2cm. Ak by som vedela pekne vyriť písmenko tak by som ho vyrila, ak nie, tak napísala... uvidím ako sa mi bude dariť 🙂 a jednotlivé písmenká by som chcela dať do malých taštičiek zaviazaných stužkou a potom všetky tieto taštičky do jednej väčšej tašky s uškom. A možno by na každej malej taštičke bol napísané písmenko, aby sa vedelo, aké písmenko je vo vnútri... ale toto prenechám na diskusiu, či si to takto aj vy predstavujete 🙂 alebo či každá z vás si dáte písmenká do niečoho vlastného 🙂
@ivaha baby najhoršie je že niektoré sme nováčik a niektoré už staré známe vymieňačky 🙂 ja budem vďačná za všetko, pretože ja som nováčik, a ako som napísala, prosím, mne dávajte len pokyny a ja vykonám. A aj keď mám urobiť niečo iné, nemám s tým problém. Kľudne mi zadajte aj niečo iné. Alebo ak mi poviete, že mám ďalej hľadať nejakú aktivitu, ja budem 🙂
@praznakova super napad aj toto.....no asi som sa zle opytala...ako velku si predstavujes tu mapu 🙂 prepac....
@iivkaa1 mne osobne aj A3 by stacila ... tak ako napisala branki - suhlasim s nou, pretoze ak by sme si do mapy chceli nieco doplnit, vzdy si to jednoducho zalaminujeme a budeme to mat rovnake 🙂
@ivaha ako toto uplne chapem, ked ma niekto rovnaku, to beriem, ze by sa vyrobili aj dve aktivity. Ale ked chcete, ja nemam probelm spisat ze kto co chce, a mozte vyrabat aj viacej aktivit 😉 ale osobne si myslim, ze ked sa niekto prvykrat zapoji, a nema tie aktivity doma, tak sa da trochu priposobit. Lebo je jednoduchsie vyrobit jednu aktivitu 20x ako dve na viackrat (s prihliadnutim na material, cas ... )
@miskanasa @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @miiluska @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka @ivaha @iivkaa1
KEd uz budu vsetky aktivity vybrae, mozem urobit novy album kde hodim vsetky aktivity co sa budu vyrabat (na konci by som tam rada prihodila fotky nasich prac ) a tam by sme mohli pod kazdou fotkou diiskutovat o danej aktivite. Bol by v tom vacsi prehlad.
@josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @miiluska @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka @ivaha @branki @iivkaa1 baby k tomu stolovaniu: predloha bude A4 zalaminátovaná a jedlo bude vystrihované z filcu, urobit dost jedla aby si to decká vedeli všelijako kombinovat nplus pridám aj príbor a tanier a tiež pohár, samozrejme tieto veci budú plastové. padol tu jede návrh že dat tam aj predlohy, ale ja osobne si myslím, že predlohy netreba, nakolko ako som písala budu tam vsakovaké potraviny tak nech si deti vyskladávaju samé na čo maju chut🙂...aj aj ked sa budu hrat s niekým, tak ten im nadiktuje čo b si rád dal🙂vyjadrite sa prosím
@miskanasa perfektné 🙂

@branki ešte sa chcem spýtať, ak pri mojej aktivite je nerozhodne, čo to prosím znamená? Či dá sa urobiť aj 10 mackov a 10 písmeniek .. tak ako by to baby chceli? Alebo treba úplne inú aktivitu?