Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
baby ja som v takejto vymene prvykrat a teda este netusim co to vsetko bde obnasat a tak ci tie kativity budu maleho bavit kedze s takymito "hrackami" skusenosti nemame
takze ja by som bola u mna za 1 aktivitu
@sharonik práveže skúšala, už som si kúpila aj striekačku :( ale neviem sa strafiť. Aj ten najtenší štetec... ale proste vždy sa mi troška podarí vyjsť von a to sa mi potom nepáči. Akosi som to nedomyslela ... to písmenko je vyrité a je také tenké, že sa mi z toho trasie ruka xixi 😀
@slniecko379
@branki kočky, tak ja teraz tiež neviem, či som schopná urobiť obe aktivity ... ešte teraz dumám nad písmenkami ... ale ak by som náhodou bola veľmi veľká šikovnica, tak sa samozrejme rada pridám 🙂 Otázka znie, do kedy sa treba prihlásiť na druhú aktivitu? Lebo ja som tiež ešte v ďaľšej skupinke a tam by som tiez rada dokoncila veci na cas 🙂
@praznakova a tie fixy čo majú úplne tenučký hrot? Majú hrúbku hrotu 0,3mmm. Pozri tu https://www.google.sk/search?q=centropen&client...
Ešte k tej mojej nešťastnej abecede 😎 Ja sa pokúsim vyfarbiť všetky písmenká a potom nafotím komplet abecedu 🙂 Keď nafarbím písmenko, tak potom utrem farbu okolo, takže písmenko ostane modré, alebo červené a okolie bude také akože zašmudlené ( rozmýšlam aký výraz použiť ... po piatich rokoch na materskej mi to ide ťažšíe občas ... ) zatiaľ sa majte krásne. Teším sa... všetky aktivity sú úžasné 🙂
@sharonik už aj to som skúšala, nezmestí sa :( totiť problém je v tom, že špic musí byť troška dlhší a to nemá skoro žiadna fixka ... už som včera pozerala v papiernictve, v kreativnych potrebách... mali takú tubu, kde bola taka hmota, ale to pani povedala, ze by to nedržalo. Ale osobne si myslím, že keď to prelakujem, že by to mohlo byť o niečo krajšie ...
@praznakova no podla mna by si ich mohla nechat aj biele, ved aj tak su krasne 🙂 Zase nemusime mat vsetko striktne podla montessori. Lebo sa s tym riadne natrapis, abo ako som spominala tak celu hmotu by som zafarbila farbivom potravinarskym a tak otalcila, ved to pekne vidno tie pismenka alebo dalsia moznost je urobit z hmoty len kruhy a na ne fixkou napisat rucne pismenka
@praznakova inak mne sa pozdávajú tie čo si pridala, aspoň vidno, že je to hand made a nie nejaká fabriková výroba, ceníme si tvoju námahu 🙂
@sharonik ešte zbehnem do papiernictva s pismenkom a budem skusat 🙂 len na tu modelovaciu hmotu by mala ist akrylova farba alebo temper... snad mi poradia 🙂 dnes este nieco vymyslim 🙂
@praznakova a presne mne sa tie psimenka tiez velmi pacia, su take originalne, len ci sa s tym velmi nenababres 😉
Kočky, ďakujem za podporu, ste fantastické. Poznáte ten pocit, keď máte predstavu, tešíte sa, že to bude paráda a nakoniec tomu niečo chýba. Ale ja niečo vyšpekulujem 🙂 spoločne s Vami 🙂 ďakujem.
@branki čo sa týka časovo, tak to nebude až také náročné. Podľa mna po piatej abecede mi to pojde od ruky, xixi 🙂 na jednu abecedu pocitam dve hodiny, takze do konca januara to urcite stihnem 🙂
@praznakova na fotke je to super, tebe sa to ako pozdáva naživo? 🙂
@praznakova super moze byt 😉
@branki @slniecko379 @moninka1 @sharonik @ajabaja, @behulka, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @labudka, @liesi, @miskanasa, @natabun, @nufanek, @praznakova, @tehulka13
Baby, ak sa predĺži termín do konca februára, bude to znamenať, že aj tie, ktoré sa nezapoja do dvojvýmeny, budú musieť čakať na svoje aktivity tak dlho. Naviac, ako tu už niekto správne poznamenal, je to dlhá doba, môže sa všeličo stať. Pokiaľ plánujete jednoduchšie aktivity, stojí to za to? Ak chcete mať viac vecí, aktivít z jednej výmeny, prečo nerozšírime skupinu? Stále je dosť záujemcov, tak dajte limit 30 a budete mať 30 aktivít, ako by ste mali pri vašom výpočte, že do dvojvýmeny sa zapojí len 10 mamičiek.
@branki @slniecko379 @moninka1 @sharonik @ajabaja, @behulka, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @iivkaa1, @janka9898, @labudka, @liesi, @miskanasa, @natabun, @nufanek, @praznakova, @tehulka13 @josenka
zienky nasla som uplne perfektny obchod 🙂 tolko somariniek, ktore tam maju a myslim, ze za vybornu cenu www.opitec.sk lekarske spachtle,brmbolce, drevene kocky, dokonca kolesa na auticka 🙂
@praznakova super🙂
Myslím si, že je lepšie do hĺbky si zažiť pár aktivít, ako mať doma veľa, veľa a nevychutnať si každú jednu a vyťažiť z nej maximum. Ale toto je už asi charakteristická črta dnešnej doby 😔

@branki ja som za jednu - môžem keď tak poslať predlohy na storycubes, keď už ich mám nakreslené a kto bude chcieť, doma si dorobí - buď nalepiť na kocky, alebo povystrihovať, zalaminovať a vyťahovať z vrecka (vrecká dodám).