Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
@evkalv krásne 🙂 gumička bude určite super 🙂
@tortelinka Dá sa použiť takmer všetko, čo sa dá strihať. Papier-vlnitý, šmirgľový, karton, šušťavý, látky-bavlna, šuštiak, záclona, čipka, vlna, riflovina, menčester, fleece, alobal, hubka (na riad), bublinková fólia, perie, obväz, polystyren 🙂
@branki @miskanasa @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka
maminky...na tu mapu sveta co robis som rozmyslala,ze to asi nenalepim na papier,ale len vystrihnem,lebo neviem ako A3 by sme zabalili do krabice...teda by musela byt velka...suhlasite???? a kolko asi zvieratiek by ste chceli? stacia tie zakladne ku kazdemu kontinentu??? a na karticku zozadu napisem cislo a aj kazdy kontinent bude ocislovany,aby sa to lahsie hladalo? ci len vedla na papieri napisane meno zvieratka a kontinentu??? dakujem za odpovede....ospravedlnujem sa,ze sem casto nechodim,ale mam chore deti,....vdaka 🙂 za odpovede este raz....uz by som sa do toho aj rada pustila 🙂
zienky, som od utorka s detmi v nemocnici. prosim o trpezlivost ... ked prideme domov, tak vlozim fotky prototypu, ktory je uz hotovy.
@branki @miskanasa @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka
@iivkaa1
dievcata. vieme, ze nestihate, ale prosim Vas o radu..
zhanam koralky na moju akt. Netusila som, ze to bude tak narocne..
Ak mate skusenost, alebo info, prosim vas, poradte, kde zohnat velke, naozaj velke balenie koralok, priemer cca 7mm s otvorom 3-4mm. ceske sklenene som skusala. ale pri aktualnych cenach by to bolo asi 60e len za koralky a to sa mi zda privela. vdaka za pomoc,
@ajabaja neviem ci mas paypal ale na ebay skus pohladat tu je len prvy odkaz co som nasla
http://www.ebay.com/itm/100pcs-Top-Quality-Czec...
@ajabaja Mne tiež napadol len ebay, našla som toto http://www.ebay.com/itm/Wholesale-Lots-100X-Bri... , možno by niečo bolo aj na etsy.
@ajabaja možno niekde v kreatívnych potrebách ... mozem pozrieť tiez u nas ... kolko koralok potrebujes pre 1 osobu? aby som si vedela zratat ci drahe, ci lacne ... alebo sa spytam takto. Kolko mas rozpocet na koralky? a teda kolko ich potrebujes? Ak by si mala troska casu, popozeram ...
@stormie, @lululaila, @nufanek, @branki, @praznakova, @miskanasa, @tinka_21
Baby, opitec práve dorazil, ale zlá správa - neprišlo všetko 🙄 (zistila som podľa sumy na dobierke) , nestihla som skontrolovať čo, neviem, či sa k tomu dnes dostanem, ale budem sa snažiť čo najskôr a dám vám vedieť. Pom-pom guličky sú - je ich plný balík. 😉
@ajabaja @branki @miskanasa @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka
@iivkaa1
Baby, otázka k tangramu: chcete ho vystrihnúť z A4 - tým pádom bude veľký alebo tak, aby sa poskladané obrazce z neho zmestili na A4? Ide mi o to, že predlohy, do ktorých by si deti mali skladať, sa mi nezmestia na tú A4, ak vyrobím veľký tangram, čiže by neboli. Alebo by boli vo formáte A3, čo sa mi zdá dosť veľké. Ak vyrobím menší, môžu byť aj predlohy na priame ukladanie. Tak neviem, dajte vedieť váš názor.
Asi skor mensie..
aj ja si myslím, že menšie bude lepšie
@josenka ja tiez mensie. Aj sa to bude lepsie skladovat.
@ellaeliska @liesi @janka9898 @evkalv @praznakova @miskanasa OK, baby, dík, urobím menšie a predlohy k tomu. 🙂

@tehulka13 nepatrím do výmeny, ale rada by som si niečo také vyrobila sama..mohla by si mi prosím napísať, aké materialy si použila? napadá ma iba zopár