icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

tortelinka
19. dec 2013

@tehulka13 nepatrím do výmeny, ale rada by som si niečo také vyrobila sama..mohla by si mi prosím napísať, aké materialy si použila? napadá ma iba zopár

branki
19. dec 2013

@evkalv je to nadherne, aj farby sa mi pacia, a s tou gumickou je to velmi dobry napad 😉

praznakova
19. dec 2013

@evkalv krásne 🙂 gumička bude určite super 🙂

tehulka13
19. dec 2013

@tortelinka Dá sa použiť takmer všetko, čo sa dá strihať. Papier-vlnitý, šmirgľový, karton, šušťavý, látky-bavlna, šuštiak, záclona, čipka, vlna, riflovina, menčester, fleece, alobal, hubka (na riad), bublinková fólia, perie, obväz, polystyren 🙂

iivkaa1
20. dec 2013

@branki @miskanasa @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka
maminky...na tu mapu sveta co robis som rozmyslala,ze to asi nenalepim na papier,ale len vystrihnem,lebo neviem ako A3 by sme zabalili do krabice...teda by musela byt velka...suhlasite???? a kolko asi zvieratiek by ste chceli? stacia tie zakladne ku kazdemu kontinentu??? a na karticku zozadu napisem cislo a aj kazdy kontinent bude ocislovany,aby sa to lahsie hladalo? ci len vedla na papieri napisane meno zvieratka a kontinentu??? dakujem za odpovede....ospravedlnujem sa,ze sem casto nechodim,ale mam chore deti,....vdaka 🙂 za odpovede este raz....uz by som sa do toho aj rada pustila 🙂

janka9898
20. dec 2013

@iivkaa1 JA SI MYSLIM ZE NALEPIme si to uz kazdy sam na vhodny podklad
a zvieratka necham na teba ale oznacenie by bolo lepsie dat dozadu na obrazok kazdeho zvieratka aby to bolo prehladnejsie

iivkaa1
20. dec 2013

@janka9898 dobre 🙂 len aky asi pocet....20? len sa bojim,ze ci nebude vadit,ak na niektorom kontinente bude 5zvieratiek a napr.australia len koala a kengura.....ci?

janka9898
20. dec 2013

@iivkaa1 hmmm neviem no ja by som aspon 3 z kazdeho kontinentu potom uz si kazdy dotvori ake chce

iivkaa1
20. dec 2013

@janka9898 dobre tak tri budu urcite z kazdeho...a ak najdem tak aj viac 🙂

janka9898
20. dec 2013

@iivkaa1 JA TIEZ ESTE NEVIEM 2 veci nejedle z mojho ale musia prejst sviatky lebo nestiham dnes aj chcem hodit foto namoj profil ze preco nestiham😀
SA ZASMEJETE RIADNE😀D

iivkaa1
20. dec 2013

@janka9898 ale stihneme to...po sviatkoch sa do toho pustime 🙂 no tak to som zvedava :D

moninka1
20. dec 2013

zienky, som od utorka s detmi v nemocnici. prosim o trpezlivost ... ked prideme domov, tak vlozim fotky prototypu, ktory je uz hotovy.

josenka
20. dec 2013

@moninka1 Držte sa a skoré uzdravenie. 🙂

branki
21. dec 2013

@moninka1 joj skore uzdravenie zelam, a s tym si nelam hlavu, my na teba pockame 😉 hlavne nech sa deticky daju do poriadku

moninka1
21. dec 2013

@josenka
@branki dakujem

ajabaja
22. dec 2013

@branki @miskanasa @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka
@iivkaa1
dievcata. vieme, ze nestihate, ale prosim Vas o radu..
zhanam koralky na moju akt. Netusila som, ze to bude tak narocne..
Ak mate skusenost, alebo info, prosim vas, poradte, kde zohnat velke, naozaj velke balenie koralok, priemer cca 7mm s otvorom 3-4mm. ceske sklenene som skusala. ale pri aktualnych cenach by to bolo asi 60e len za koralky a to sa mi zda privela. vdaka za pomoc,

behulka
22. dec 2013

@ajabaja nešlo by nastrihať taký ten plastový "poťah" drôtov ? Syn z toho nedávno doniesol zo školy náramok a vyzerá to super, aj sa to ľahko navliekalo.

branki
22. dec 2013

@ajabaja neviem ci mas paypal ale na ebay skus pohladat tu je len prvy odkaz co som nasla
http://www.ebay.com/itm/100pcs-Top-Quality-Czec...

josenka
22. dec 2013

@ajabaja Mne tiež napadol len ebay, našla som toto http://www.ebay.com/itm/Wholesale-Lots-100X-Bri... , možno by niečo bolo aj na etsy.

praznakova
23. dec 2013

@ajabaja možno niekde v kreatívnych potrebách ... mozem pozrieť tiez u nas ... kolko koralok potrebujes pre 1 osobu? aby som si vedela zratat ci drahe, ci lacne ... alebo sa spytam takto. Kolko mas rozpocet na koralky? a teda kolko ich potrebujes? Ak by si mala troska casu, popozeram ...

josenka
23. dec 2013

@stormie, @lululaila, @nufanek, @branki, @praznakova, @miskanasa, @tinka_21
Baby, opitec práve dorazil, ale zlá správa - neprišlo všetko 🙄 (zistila som podľa sumy na dobierke) , nestihla som skontrolovať čo, neviem, či sa k tomu dnes dostanem, ale budem sa snažiť čo najskôr a dám vám vedieť. Pom-pom guličky sú - je ich plný balík. 😉

josenka
25. dec 2013

@ajabaja @branki @miskanasa @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka
@iivkaa1
Baby, otázka k tangramu: chcete ho vystrihnúť z A4 - tým pádom bude veľký alebo tak, aby sa poskladané obrazce z neho zmestili na A4? Ide mi o to, že predlohy, do ktorých by si deti mali skladať, sa mi nezmestia na tú A4, ak vyrobím veľký tangram, čiže by neboli. Alebo by boli vo formáte A3, čo sa mi zdá dosť veľké. Ak vyrobím menší, môžu byť aj predlohy na priame ukladanie. Tak neviem, dajte vedieť váš názor.

ellaeliska
25. dec 2013

Asi skor mensie..

liesi
25. dec 2013

aj ja si myslím, že menšie bude lepšie

janka9898
26. dec 2013

@josenka aj ja som za mensie ze ked sa to posklada aby sa to zmestilo na t predlohu

evkalv
26. dec 2013

@josenka ja som tiez za mensie...😉

praznakova
26. dec 2013

@josenka ja tiez mensie. Aj sa to bude lepsie skladovat.

miskanasa
autor
26. dec 2013

@josenka mensie

josenka
26. dec 2013

@ellaeliska @liesi @janka9898 @evkalv @praznakova @miskanasa OK, baby, dík, urobím menšie a predlohy k tomu. 🙂

moninka1
30. dec 2013

@branki @miskanasa @iivkaa1 @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @slniecko379 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka dievcata, pripajam foto prototypu. prosim dajte like, ak moze byt ;)