icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

sharonik
3. jan 2014

@josenka pre mňa jednofarebný

sharonik
3. jan 2014

@gega bez krajinky, radsej viac kusov oblecenia, farebne stipce, dlhsia snura🙂

ajabaja
3. jan 2014

@gega pre nas urcite bez krajinky a s pradelkom. je to jednoduchsie a efektnejsie, myslim 🙂

ajabaja
3. jan 2014

@gega jasne, len flisove drzi lepsie tvar a paltnove sa rychlo strapi, ostrapka a pri takychto pidi rozmeroch to nje narocne obsivat..

janka9898
4. jan 2014

@josenka @slniecko379 @ajabaja @branki @miskanasa @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @liesi @behulka
@iivkaa1

Baby technicka otazka
povodne malo byt 6 veci(3jedle 3nejedle) na velkosti A4 +3 zlozky s ktorych sa sklada kedze tej folie je tam dost
no tak ma napadlo da ten hlavny obrazok na A5 viac zloziek by bolo myslim si ze by to stacilo nie?
podla mna je zbytocne to davat jeden obrazok na velku A4
tak radte nech zacnem obrazky hladat😀

liesi
4. jan 2014

@janka9898 pre mna uplne stačí ten hlavný obrázok na A5 🙂

josenka
4. jan 2014

@janka9898 @slniecko379 @ajabaja @branki @miskanasa @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @liesi @behulka
@iivkaa1
Dievčence, k tangramu vám budem dávať predlohy vo formáte A4, do ktorých si budú deti priamo vkladať - čiže to bude v reálnej veľkosti. Chcete mať túto túto predlohu vyriešenú alebo len obrys? Ja osobne si myslím, že pre túto vekovú kategóriu bude dosť náročné sa trafiť aj do vyriešenej, obrysy sú fakt náročné. Ale z hľadiska výroby mi to je jedno, takže dajte vedieť, čo by ste chceli, vyrobíme na želanie 😀.
No a číslo dva - 4 alebo 5 tangramov bude ružových alebo svetlofialových, ak niekto vyslovene nechcete túto farbu (lebo máte doma chlapov 😉 , ktorí ju zásadne odmietajú), dajte vedieť, že pre vás nieee.

janka9898
4. jan 2014

@josenka farba to je jedno asik starsiemu je to jedno
a neviem asi skor uz vyriesene predlohy tiez si myslim ze obrysy by boli este zlozite

praznakova
4. jan 2014

@josenka ja to necham na teba. Farba nam je uplne jedno.

sharonik
4. jan 2014

@josenka radšej asi nevyriešené, a ak by sa dalo to vyriešené nám poslať v elektronickej forme, by sme si prípadne vytlačili ak to bude veľmi ťažké.

josenka
4. jan 2014

@sharonik Tých predlôh bude viac, aj rôzne úrovne aj vyriešené aj nevyriešené, všeličo som našla - len tie budú malé. Na A4 budú nakreslené na ten konkrétny tangram, ktorý som pre vás vyrobila tak, aby vkladali do tejto veľkosti. Môžem to oskenovať a poslať podľa požiadaviek mailom. Mám ich nachystaných 10 - aj som myslela, že ich dám z jednej strany vyriešené a z druhej nie, ale už by to bolo moc na kopírovanie a nie som v robote, tak nemám kde 😅 .

natabun
4. jan 2014

@josenka ja suhlasim so sharonik, farba je nam jedno

behulka
4. jan 2014

@josenka ja by som rada nevyriešené. Sami si na druhú stranu nakreslíme riešenie, ak neplánuješ obojstranne.

branki
5. jan 2014

@janka9898 kludne A5 😉

branki
5. jan 2014

@josenka ja som tiez za nevyriesene, aby si aj starsie deticky potrapili hlavicky

moninka1
6. jan 2014

@josenka ja sa prisposobim vacsine a druhy variant by som, ak sa bude dat, poprosila na mail a vytlacime si doma, aby som mala variant pre starsieho aj mladsiu 😉

nufanek
6. jan 2014

@branki @josenka @tehulka13 @praznakova @miskanasa @sharonik @ivaha @labudka @ajabaja @liesi @monika1 @slniecko379 @behulka @ellaeliska @evkalv @gega @iivkaa1 @janka9898 @natabun
Dievcata, pridavam karticky pocasia ku kalendaru, predposledna, biely a sivy oblak je symbol snezenia, zatial neviem ako urobim vlocky 🙂 , posletna karticka je nalepeny vatelin - hmla, tak prosim o pripomienky 🙂
Vsetky oblaciky, slniecka..... su uz vystrihnute, pripravene na lepenie 😉

praznakova
6. jan 2014

@nufanek nádherné 🙂

josenka
7. jan 2014

@nufanek Krásne, najviac sa mi páčia tie búrkové mraky 😀 .

janka9898
7. jan 2014

@nufanek jeeeeeej kasne

moninka1
7. jan 2014

@nufanek je to krasne. z coho su karticky? snehove vlocky mi napadli, ze ked si tam dala mracna, tak by som len pod ne dala biele bodky = chumaciky snehu, napr s bielou farbou na okna - to by bolo take plasticke ...

praznakova
7. jan 2014

nufanek @branki @josenka @tehulka13 @praznakova @miskanasa @sharonik @ivaha @labudka @ajabaja @liesi @monika1 @slniecko379 @behulka @ellaeliska @evkalv @gega @iivkaa1 @janka9898 @natabun
ahojte kočky, prosím, tie ktoré ste nedali like na predlohy v mojej aktivite, prosim mrknite a dajte .... ak sa neviete rozhodnut, tak urobim za vas 🙂

josenka
7. jan 2014

@praznakova Rozhodni za mňa, ako urobíš, dobre bude. 🙂 😉 A ozaj, prišlo všetko a ešte potrebuješ kotúčiky?

josenka
7. jan 2014

@branki Nejaké kľúče budú, neviem ešte koľko, zapojila som aj rodinu, tak v priebehu 1 - 2 dní dám vedieť.

nufanek
7. jan 2014

@moninka1 karticky su kartonove, je tenky, ale dost pevny, aby sa zbytocne v ruckach neohol

praznakova
7. jan 2014

@josenka zatiaľ s kotúčikmi docela fajn. Rodina sa snaží, aj známi 🙂 myslím, že to zvládneme ... zatiaľ mám asi takých 50 ks, do konca januára bude určite dalsích 50ks. Dakujem moc...

moninka1
7. jan 2014

@nufanek tak na kartone by mohla ta farba na sklo drzat, je taka plasticka do priestoru a mozno by sa z nej dala urobit aj snehova vlocka - taka jednoducha 😅

moninka1
7. jan 2014
tehulka13
7. jan 2014

@nufanek úžasné

behulka
8. jan 2014

Maminy, ku komu poslať hotové veci ? Urobila som 20 kusov, aj pre nás, zdá s mi to menej náročné, ako kontrolovať, čo kde, kto má. Nejak to tu nestíham sledovať.
@nufanek toto je fakt výborné 😵