icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

josenka
2. jan 2014

@praznakova Ďakujem 🙂 . Trošku ma štve, že to neprilieha tak, ako som si predstavovala, pritom som skúšala 4 rôzne rozmery tak, aby to vyšlo na tú A4. Ale to bude asi tým, že je to strihané nožnicami, skúsim ešte narezať, uvidím.

miskanasa
autor
2. jan 2014

@josenka jednofsrebný

gega
2. jan 2014

@josenka neni a4 A4 som robila tu krajinku a panacik je na vysku ked obratite A4.

gega
2. jan 2014

Skusala som to sit ale asi to bude lepsie prilepit tie oblaciky a koruny stromu? Vystrihnem este gate tricko s kratkym aj s dlhym rukavom to biele je spodne pradielko a na snure su satecky. Ako sa vam to pozdava?

miskanasa
autor
2. jan 2014

@gega za mna ano🙂je to velmi pekne

josenka
2. jan 2014

@gega Tak to je fajn veľkosť toho panáčika, super. 🙂 A podľa mňa, neviem, čo ostatné baby, by si nemusela robiť krajinku, radšej viac oblečenia alebo ešte kúsok väčšieho panáčika a stačí pridať dlhý kus šnúry a štipce, doma si to natiahnem normálne medzi dvoma stoličkami a môžeme vešať. 🙂 Oblečko by si mi páčilo rôzne - tričko, gate, sukňa, šaty,...

gega
2. jan 2014

To hnede na pravej strane si nevsimajte tento skusobny by patril nam 🙂 este by som tpo vylepsila aj lucep pre slniecko travicku asdi nalepim z flisu....

moninka1
2. jan 2014

@josenka pre nas urcite jednofarebny

gega
2. jan 2014

@josenka no pre mna by bolo jednoduchsie bez krajinky a v klude by som urobila viac oblecenia len ked sme sa bavili na diskusii pri obrazku tak bolo taketo zelanie moj napad bol povodne snura pradielko a par stipcov a pajak 🙂 tak ako by ste to chceli vy ostatne?

gega
2. jan 2014

@miskanasa vy ste za krajinku? Josenka navrhovala ze by to stacilo bez nej a pre mna jednoduchsie o to by bolo viac pradielka. Ale rozhodnite vsetky 🙂

josenka
2. jan 2014

@gega Jasné, ja som to práve hľadala u @miskanasa v albume a mne by to pokojne stačilo tak, ako to je na tom obrázku. Veľmi sa mi páči aj to farebné označenie štipčekov - to je už ako taký ďalší level 🙂 . Ale áno, nech sa vyjadria aj ostatné, ja sa prispôsobím. 🙂

gega
2. jan 2014

@josenka pre nas aj farebny ak sa da 🙂

branki
2. jan 2014

@gega no mne tiez staci bez krajinky, iba postavicka a oblecenie, snura a stipceky, inac tie farebne stipceky je tiez super napad,samozrejme iba keby sa ti zvysil cas 😉

gega
2. jan 2014

@josenka no a popripade by sa dalo to oblecenie aj obkreslit na papier a dietatko vyfarbi vystrihne a na svete je dalsi level 🙂 tak sa rozhodnite ja som za viac oblecenia 🙂

gega
2. jan 2014

@josenka moze byt oblecenie z flisu aj z platna?

gega
2. jan 2014

@branki vyfarbenie stipcekov my az taku velku robotu hadam neda 🙂

josenka
2. jan 2014

@gega Keby bolo pekné plátno, tak by bolo fajn, len tam by si mala robotu naviac s tým, že by si to musela obšiť, aby sa to nestrapkalo alebo vystrihnúť zúbkovanými nožnicami. Flís v pohode a bude aj filc?

branki
2. jan 2014

@gega to mozes prilozit ako napad pre dalsie moznosti hry 😉

miskanasa
autor
2. jan 2014

@gega no kludne može byt aj bez krajinky, mne je to jedno, ale aj tak sa mi páci ta krajinka.)

gega
2. jan 2014

@josenka no isto by som strihala zubkovymi noznickami. Panacik bude z filcu a aj nejake oblecko a bude aj y platna a takej dekoviny a spodne prasielko bude z bavlny.takze deticky budu mat aj rozne materialy 🙂.

gega
2. jan 2014

@branki @janka9898 @slniecko379 @ajabaja @branki @miskanasa @josenka @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @ajabaja @liesi @behulka
@iivkaa1
poprosim o zahlasovanie ci chcete krajinku alebo viacej pradielka stipce podla farby dlhsiu snuru?

evkalv
2. jan 2014

@gega my si poprosíme viacej prádielka, dlhšiu šnúru a štipce podla farby sú tiež dobrý nápad 🙂

moninka1
2. jan 2014

@gega my tiez viacej oblecenia a dlhu snuru ;)

praznakova
2. jan 2014

@gega ja tiez radsej viac pradielka aby nebola opat bitka ... lebo uz to vidim ako to u nas dopadne... hi.

tehulka13
2. jan 2014

@josenka jednofarebný. Ďakujem 🙂

tehulka13
2. jan 2014

@gega ja by som bola tiež vďačná za dlhšiu šnúru, viac prádelka

liesi
2. jan 2014

@josenka aj ja poprosím jednofarebný 🙂 @gega radšej bez krajinky a viac oblečenia 🙂

janka9898
3. jan 2014

@gega radsej bez krajinky a viac oblecka.-D

labudka
3. jan 2014

@josenka - aj my si prosíme jednofarebný
@gega - viac oblečka,
@branki - klučiky žiaľ nemám

ajabaja
3. jan 2014

@josenka jednofarebny. vyzera to super 🙂