Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
@josenka @tehulka13 @praznakova @miskanasa @sharonik @ivaha @labudka @ajabaja @liesi @monika1 @slniecko379 @behulka @ellaeliska @evkalv @gega @iivkaa1 @janka9898 @natabun @praznakova
Baby ohladom tych klucova, robila som z tej hmoty nejako sa mi to nepozdava, nepracovalo sa mi s tym az tak dober, a strasne pachne ta hmota. Hodim vam aj foto, ci vam ta velkost a tvar vyhovuje. BUdem to musiet spravit hrubsie, lebo tieto tenke co som spravila tak to endrzi tak tvar a nedobre sa do toho vklada. Cize idem vecer vyskusat urobit slanu plastelinu (financne ma to vzjde asi lepsie, kedze bude treba vela hmoty na to treba) a hodim potom aj foto ako to vyslo a ci vam to vyhovuje. Este jedna otazka, mozem tu plastelinu aj ofarbit alebo vam ju nechat bielu?
@branki pre mna staci bielu. Ked nas nahodou onudi, kreativne sa vyzijeme a zafarbime... aku mas hmotu? Moja nesmrdi .. a je dost dobra. Sama som bola prekvapena.
@miskanasa neviem ale ak nahodou nie tak ja by som par veci potrebovala. Mohli by sme sa potom nejako spojit ...
@praznakova U nás majú predajňu - výdajné miesto - je to bez poštovného, tak ak niečo potrebuješ, hoď to do IP, tiež mám niečo v pláne. 🙂
@praznakova ja mam z tesca Krea sa vola terakota farba som si vsimla az ked som otvorila a strasne smrdi 😒 skusim s tou slanou plastelinou a uvidim
@branki podla mna sa ti budu robit lepsie hrubsie a bude sa ti to vyrivat lepsie. Ja ked som to skusala, ci to ide s tou mojou hmotou, tak som urobila asi tak cca. 2 cm hrube. Ale rukou som si musela drzat spodok a vytlacit to a bolo to fakt super 🙂 teda aspon mne sa to velmi pacilo. Ved budes skusat, .... ako ti bude lepsie. Uvidis, ked to uplne zaschne, bude to este lepsie ... Co sa tyka tvaru, tak mne je to osobne jedno 🙂 a v podstate aj farebnost mi je jedno. Toto nechavam na teba 🙂
@branki ja mam myslim, tiez taku istu na tie moje pismenka. Mam bielu, ta nesmrdela, teda aspon ja som nezaregistrovala ... uz mam 5 kus, robilo sa mi s nou docela fajn. Teda este stale robim ... este par pismenok a budem to mat ...
@josenka super, tak večer kuknem a ak by este niekto niečo tak by sme to nejako spojili 🙂 neviem na 100% ci v Stoklase budu mat dane veci, ktore potrebujem, ale mrknem 🙂 dakujem si straasne moc zlata 🙂 Zajtra este idem do Bratislavy, teda budem tam cely vikend, tak mozno nieco omrknem aj tam ...
@josenka este ma napadlo, ze keby som nieco chcela, tak urobim si sama objednavku a ty by si mi ju len vyzdvihla? Alebo ti mam poslat co by som chcela? Ja mozem urobit objednavku, mozno to bude pre teba jednoduchsie, ked nadiktujem len cislo a vyzdvihnes to co som objednala 🙂
@branki @josenka @tehulka13 @praznakova @miskanasa @sharonik @ivaha @labudka @ajabaja @liesi @monika1 @slniecko379 @behulka @ellaeliska @evkalv @gega @iivkaa1 @janka9898 @natabun @praznakova
ahojte, velmi sa ospravedlnujem, ze sa nezapajam, ale sa mi nedalo, lebo som bola zo zdtavotnych dovodov v Bratislave,mimo internet a docestovala som az teraz. Este som dost mimo a zle sa citim, ale co najskôr sa budem snazit dat dokopy a pozapajat sa do diskusii a odpovedat na vase otazky k vasim aktivitam.Verim, ze buduci tyzden uz bude lepsie.ahojcek
@praznakova
ahojcek objednavku odoslem najneskôr v pondelok,ak sa chces zapijit kluden napis, bude nas viac a bude lacnejsie postovne.Zatial sme tri, ak sa pridas, budeme 4.Ak sa mi bude dat zdravotne,odoslem aj zajtra
@praznakova objednávam cez majiteľku predajne, takže cezo mňa 🙂 , keď to bude aktuálne, daj vedieť.
tak pridavam fotku prototypov, necham vam ich teda neofarbene, keby niekto chcel farebne nech mi da vediet aku farbu, zafarbim 🙂 A prijmam pripomienky. Este otlacok nie je uplne vyschnuty, preto ta farewbna odlisnost otlacku. Nechala som vnutri kluc kym okraj stuhne, a az teraz som ich vybrala, preto ten rozdiel, Inak to bude rovnako farebne.
Skuism este zohnat bielu hmotu, Ked sa nepodari, tak vyhovuje vam aj tato terakota ?
@branki chcem sa opytat ako ste to vyriesili s ivahou kedze nie je momentalne zdravitne ok ci sa posielaju aktivitky jej alebo to prebral niekto iny a tiez mi prosim este raz napis termin dokedy to treba poslat lebo som vo viacerych vymenach a mam v tom uz chaos co kde a kedy 😉 dakujem...inak ja uz vsetky koberceky mam hotove uz len prisivam gumicky na rohy...
A BABY kolkym mamickam to mam spravit 10-15? nemam prehlad
zajtra sem hodim konecne navrhy aj s prekladom do Anglickeho jazyka zatial
(AK BY CHCEL NIEKTO v nemcine nech da vediet)
ak by som nevedela nieco s prekladom slovicok tak vam pisnem nech to je spravne.-D
este tam bude aj slovenske nazvy len som na to zabudla dopisat
Pánty drevo sklo a cele dvere.-D
niesom si ista tym poslednym ten beton s tym prekladom

baby neviet, robila už ivaha tu objedncku v stoklase?