Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
@josenka @slniecko379 @ajabaja @branki @miskanasa @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @liesi @behulka
@iivkaa1
Baby technicka otazka
povodne malo byt 6 veci(3jedle 3nejedle) na velkosti A4 +3 zlozky s ktorych sa sklada kedze tej folie je tam dost
no tak ma napadlo da ten hlavny obrazok na A5 viac zloziek by bolo myslim si ze by to stacilo nie?
podla mna je zbytocne to davat jeden obrazok na velku A4
tak radte nech zacnem obrazky hladat😀
@janka9898 @slniecko379 @ajabaja @branki @miskanasa @ellaeliska @sharonik @gega @natabun @nufanek @moninka1 @labudka @tehulka13 @praznakova @ivaha @evkalv @liesi @behulka
@iivkaa1
Dievčence, k tangramu vám budem dávať predlohy vo formáte A4, do ktorých si budú deti priamo vkladať - čiže to bude v reálnej veľkosti. Chcete mať túto túto predlohu vyriešenú alebo len obrys? Ja osobne si myslím, že pre túto vekovú kategóriu bude dosť náročné sa trafiť aj do vyriešenej, obrysy sú fakt náročné. Ale z hľadiska výroby mi to je jedno, takže dajte vedieť, čo by ste chceli, vyrobíme na želanie 😀.
No a číslo dva - 4 alebo 5 tangramov bude ružových alebo svetlofialových, ak niekto vyslovene nechcete túto farbu (lebo máte doma chlapov 😉 , ktorí ju zásadne odmietajú), dajte vedieť, že pre vás nieee.
@josenka ja to necham na teba. Farba nam je uplne jedno.
@sharonik Tých predlôh bude viac, aj rôzne úrovne aj vyriešené aj nevyriešené, všeličo som našla - len tie budú malé. Na A4 budú nakreslené na ten konkrétny tangram, ktorý som pre vás vyrobila tak, aby vkladali do tejto veľkosti. Môžem to oskenovať a poslať podľa požiadaviek mailom. Mám ich nachystaných 10 - aj som myslela, že ich dám z jednej strany vyriešené a z druhej nie, ale už by to bolo moc na kopírovanie a nie som v robote, tak nemám kde 😅 .
@branki @josenka @tehulka13 @praznakova @miskanasa @sharonik @ivaha @labudka @ajabaja @liesi @monika1 @slniecko379 @behulka @ellaeliska @evkalv @gega @iivkaa1 @janka9898 @natabun
Dievcata, pridavam karticky pocasia ku kalendaru, predposledna, biely a sivy oblak je symbol snezenia, zatial neviem ako urobim vlocky 🙂 , posletna karticka je nalepeny vatelin - hmla, tak prosim o pripomienky 🙂
Vsetky oblaciky, slniecka..... su uz vystrihnute, pripravene na lepenie 😉
@nufanek nádherné 🙂
nufanek @branki @josenka @tehulka13 @praznakova @miskanasa @sharonik @ivaha @labudka @ajabaja @liesi @monika1 @slniecko379 @behulka @ellaeliska @evkalv @gega @iivkaa1 @janka9898 @natabun
ahojte kočky, prosím, tie ktoré ste nedali like na predlohy v mojej aktivite, prosim mrknite a dajte .... ak sa neviete rozhodnut, tak urobim za vas 🙂
@praznakova Rozhodni za mňa, ako urobíš, dobre bude. 🙂 😉 A ozaj, prišlo všetko a ešte potrebuješ kotúčiky?
@josenka zatiaľ s kotúčikmi docela fajn. Rodina sa snaží, aj známi 🙂 myslím, že to zvládneme ... zatiaľ mám asi takých 50 ks, do konca januára bude určite dalsích 50ks. Dakujem moc...

@josenka pre mňa jednofarebný