icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

praznakova
14. jan 2014

@janka9898 ja nemecky dakujem. Ale ked ti to ma komplikovat nieco tak bez problemov aj ang.

janka9898
14. jan 2014

@praznakova ok zajtra prelozim aj do NJ a dam to sem ci to pasuje dobre? alebo ak sa ti chce prekladat tak mi napis do spravy tie casti porade po nemecky az nemam tolko toho ak sa ti chce ak nie tak prelozim googlom:D

praznakova
14. jan 2014

@branki farebna odlisnost sa mi paci. Je to super.

praznakova
14. jan 2014

@janka9898 poslem preklad zajtra.

praznakova
14. jan 2014

@janka9898 sklo - das Glas, drevo - das Holz, dvere- die Tür, panty - das Türgelenk, klucka- die Klinke

praznakova
14. jan 2014

@janka9898 ked mas panty nemalo by sa dat mnozne cislo? Mas dva ... lebo spravne to je len je to jednotne cislo a na obrazku su dva

praznakova
14. jan 2014

@janka9898 moze byt aj beton - beton .. ale to co si prelozila je fajn.

praznakova
14. jan 2014

@janka9898 mam tu doplnenie od mojho sefina vedla mna. Hihi. Este k dveram :zarubnu , kluc , zamok , prah. Da sa doplnit? Poslem potom aj v nj.

josenka
14. jan 2014

@janka9898 Je to Ok. Tu v albume má @branki zoznam https://www.modrykonik.sk/blog/branki/album/vre... , takže tam presne vidíš, koľko nás je a kto čo robí. Mne sa to páči presne tak, ako si to dala, všetky písmenká malé. 🙂 Pýtala som sa preto, lebo v angličtine nie je pri podstatných menách prvé písmenko veľké (ako si to mala pri kľučke a pántoch). Je to fakt pekné. 🙂

janka9898
15. jan 2014

@praznakova uz no to by som musela dat iny obrazok uz hladat aj zo zarubnou takze skor to necham takto kedze bude toho dost
alebo mozem nechat len tieto styryzakladne a doplnit este viac casti???
ku kazdemu?

@josenka takze malé pismenká necham ja sa ANJ vobec nevyznam.-DDD Z TERAZ mam dilemu ked starsi za 2roky nastupi do skoly😀D

janka9898
15. jan 2014

@josenka cize 20tim babam vratane mna a ked sa to bude posielat tak aj to svoje mam poslat spolu s tymi ostatnými co to si nechat domma a odoslat iba tych 19?
a necham tieto 4 iba lebo je toho dost
keby sa termi predlzil tak o 4-5dni tak by sa dalo kedze vtedy mm dostava peniazky tak aj koli tomu
a zajtra idem este toner do tlaciarne kupit bo mi uz dosiel.-D
ALE SPRAVIM ESTE VIACEJ CASTI KU VSETKEMU aspon o jednu dve ku kazdemu kedze tie karticky nebudu take velke
uvidim po kolko zajtra kupim toner a folie podla toho

janka9898
15. jan 2014

takze zostanu tieto 4 co su dve jedle
dve nejedle
iba k dveram pridam bud kluc aleboo zarubnu
kedze som to pozitala tak bude 440 malych karticiek
a 100velkych obrazkou
takze je to fin dost na mna ak to teda nebude vadit
nerada by som koli tomu opustila vymenku tesne pred odovzdanim.-(((

praznakova
15. jan 2014

@janka9898 @josenka babulky ak chcete naozaj monte taj treba zacat pisanymi. Ja som tiez urobila tlacene velke z modelovacej. Tlacene sa v podstate deti naucia kde kolvek ... kedze sa tlacene pouzivaju skoro vsade .. ale ak sa da tak pisanym. Ja na tom az tak nebazirujem. Takze mne osobne je to zatial jedno. Skor sa budeme orientovat v tejto aktivite na obrazky. Takze ako ti vyho... paaaa krasny dnik vam prajem. @janka9898 iba mi daj vediet ako s tym pantom. Ci jeden alebo dva. Lebo obrazok je ze jeden pant. Aj ked su to vlastne dve casti. Ostatne poslem prelozene vecer. Mam prelozit tie obrazky ktore vidim? Lebo ak je toho viacej kludne mi posli slovicka ... prelozim a poslem. Paas dakujem.

janka9898
15. jan 2014

panty budu 3 asi dopisem pred to ze 3x a obrazok kedze na dvere idu vacsinou 3panty ked uz to mam tak
a iba toto bude a este k dveram pridam kluc
a pismo neviem no mne je lepsie tlacene skusim pisane nejake ze ake to bude

iivkaa1
15. jan 2014

@ivaha @branki @josenka @tehulka13 @praznakova @miskanasa @sharonik @ivaha @labudka @ajabaja @liesi @monika1 @slniecko379 @behulka @ellaeliska @evkalv @gega @janka9898 @natabun @praznakova
ahojte maminy chcem sa opytat ci by som tu zem mohla mohla urobit na A3 vykres miesto filcu,lebo to bude dost drahe a nemam na to tolko penazi....ale kontinenty budu z filcu.....a karticky so zvieratkami si aky rozmer predstavujete??? dakujem za odpovede....nech viem ci sa do toho mozem pustit takto...aby som to stihla vdaka...a na kazdy kontinent stacia 4zvieratka????

janka9898
15. jan 2014

@iivkaa1 za mna moze byt.-D
A DAJ SU skupinu ze paci sa mi a budes ju mat hore v oblubenych a vzdy ju najdes

iivkaa1
15. jan 2014

@ivaha @branki @josenka @tehulka13 @praznakova @miskanasa @sharonik @ivaha @labudka @ajabaja @liesi @monika1 @slniecko379 @behulka @ellaeliska @evkalv @gega @janka9898 @natabun @praznakova
a ma napadlo v nasom papiernictve som videla velke farebne kartony...ci by tie kontinenty nemohli byt z toho,ci radsej chcete filc???komentujte...lebo podla mna by to mohlo byt aj tak...a su rozne farby....co vy na to? 🙂

praznakova
15. jan 2014

@iivkaa1 za mna ok. Ja osobne by som uvitala kontinenty z filcu nakolko ho mam velmi rada.

gega
15. jan 2014

@iivkaa1 zemegula by mohla byt z kartonu a kontinenty z filcu 🙂

josenka
15. jan 2014

@janka9898 Koľkokrát posielať sa musíš dohodnúť s @branki , ak to bude triediť ona, neviem. 🙂
@praznakova Mne to vyhovuje tak, ako to je, ja nie som ortodoxne monte. 😉

josenka
15. jan 2014

@iivkaa1 Súhlasím s @gega. 🙂

iivkaa1
15. jan 2014

@praznakova a porad kde ho zozeniem v nejakej normalnej cene?

josenka
15. jan 2014

@iivkaa1 Aj tu na MK ho majú https://www.modrykonik.sk/shops/latky-nastroje-..., občas býva v KIK.

iivkaa1
15. jan 2014

@josenka dakujem..len rozmyslam,ako asi velke tie kontinenty....a kolko mi vyjde z jedneho kuska...lebo je to drahsie.....

praznakova
15. jan 2014

@iivkaa1 uprimne sa priznám, že neviem čo je rozumná cena. Všetko závisí od toho, koľko peniažkov budu stat ine veci... Ja som kupovala normalne u nas v galenterke a v papiernictve. Ale to som toho nepotrebovala vela, takze som cenu neriesila. Proste som len kupila, lebo to nebol taky velky obnos :( Ak ti to nahodou financne nevychadza tak urob kludne z kartonu a ja si podla toho urobim z filcu ... mne uplne bude stacit, ze mam mapu a nejake tie obrysy 🙂 to bude pre mna uz velka pomoc. A mam este otazocku. Niektore baby chceli mapu v monte farbach. Ako to prosim ta potom dopadlo. Ja osobne som chcela taku strakatu .... teda roznofarebnu ak sa bude dat ... ale k tomuto sa tiez prisposobim. Lebo teraz neviem, čo baby mysleli monte farbami ...

praznakova
15. jan 2014

@janka9898 kludne daj tlacene, mne to vobec nevadi. Ked das teda panty, tak potom musim dat aj ja mnozne cislo v nemcine, takze ti to poslem este raz. Hodis mi potom co mam este prelozit? Pre istotu ...

janka9898
15. jan 2014

@praznakova ok vecer ti to preposlem do IPcky ak by som nieco nevedela este

praznakova
15. jan 2014

@janka9898 🙂 OK

iivkaa1
15. jan 2014

@praznakova ahoj...no 12ks filcu stoji cca 5eur....vo velkosti 20x30cm a to z toho vyrobim asi dva-tri kontinenty...cize je to dost drahe....ale nejako sa to pokusim spravit,no.....ja som to pochopila tak,ze kazdy kontinent bude v inej farbe....snad dobre chapem a ako si ty myslela strakatu???

branki
15. jan 2014

@ivaha @iivkaa1 @josenka @tehulka13 @praznakova @miskanasa @sharonik @ivaha @labudka @ajabaja @liesi @monika1 @slniecko379 @behulka @ellaeliska @evkalv @gega @janka9898 @natabun @praznakova

Tak ivaha sa mi zatial neozyva, dufam, ze je v poriadku, tak tu logistiku asi prevezmem ja, nech s tym nema este ona ostaru. Vecer uz hodim do albumu organizacne pokyny, teraz nie je casu, maly mi prestal spavat na obed, takn emam vobec cas 😖 a vecer ho nevieme skor ako o deviatej dostat do postele, tak mame srandu s nim doma. Docitam aj co ste popridavli, uz sa na to tesim, a vyjadrim sa ku aktivitkam co ste tu hodili. 😉