icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

miskanasa
autor
9. jan 2014

baby neviet, robila už ivaha tu objedncku v stoklase?

branki
9. jan 2014

@nufanek velmi pekne si to spravila, nemam k tomu vobec vyhrady. Tu snehovu vlocku by si kludne mohla aj z kartonu vystrihnut nejakeho tensieho a nalepit. 😉

branki
9. jan 2014

@josenka @tehulka13 @praznakova @miskanasa @sharonik @ivaha @labudka @ajabaja @liesi @monika1 @slniecko379 @behulka @ellaeliska @evkalv @gega @iivkaa1 @janka9898 @natabun @praznakova

Baby ohladom tych klucova, robila som z tej hmoty nejako sa mi to nepozdava, nepracovalo sa mi s tym az tak dober, a strasne pachne ta hmota. Hodim vam aj foto, ci vam ta velkost a tvar vyhovuje. BUdem to musiet spravit hrubsie, lebo tieto tenke co som spravila tak to endrzi tak tvar a nedobre sa do toho vklada. Cize idem vecer vyskusat urobit slanu plastelinu (financne ma to vzjde asi lepsie, kedze bude treba vela hmoty na to treba) a hodim potom aj foto ako to vyslo a ci vam to vyhovuje. Este jedna otazka, mozem tu plastelinu aj ofarbit alebo vam ju nechat bielu?

praznakova
9. jan 2014

@branki pre mna staci bielu. Ked nas nahodou onudi, kreativne sa vyzijeme a zafarbime... aku mas hmotu? Moja nesmrdi .. a je dost dobra. Sama som bola prekvapena.

josenka
9. jan 2014

@branki Ako sa ti chce 🙂 .

praznakova
9. jan 2014

@miskanasa neviem ale ak nahodou nie tak ja by som par veci potrebovala. Mohli by sme sa potom nejako spojit ...

josenka
9. jan 2014

@praznakova U nás majú predajňu - výdajné miesto - je to bez poštovného, tak ak niečo potrebuješ, hoď to do IP, tiež mám niečo v pláne. 🙂

branki
9. jan 2014

@praznakova ja mam z tesca Krea sa vola terakota farba som si vsimla az ked som otvorila a strasne smrdi 😒 skusim s tou slanou plastelinou a uvidim

branki
9. jan 2014

\Takze slubena foto, vyhovuje vam velkost a tvar, mozem spravit aj obdlznik alebo stvorec. Tie co su na foto su tenke, budem musiet pouzit viacej hmoty. Zatial skusam co by bolo najlepsie.

praznakova
9. jan 2014

@branki podla mna sa ti budu robit lepsie hrubsie a bude sa ti to vyrivat lepsie. Ja ked som to skusala, ci to ide s tou mojou hmotou, tak som urobila asi tak cca. 2 cm hrube. Ale rukou som si musela drzat spodok a vytlacit to a bolo to fakt super 🙂 teda aspon mne sa to velmi pacilo. Ved budes skusat, .... ako ti bude lepsie. Uvidis, ked to uplne zaschne, bude to este lepsie ... Co sa tyka tvaru, tak mne je to osobne jedno 🙂 a v podstate aj farebnost mi je jedno. Toto nechavam na teba 🙂

praznakova
9. jan 2014

@branki ja mam myslim, tiez taku istu na tie moje pismenka. Mam bielu, ta nesmrdela, teda aspon ja som nezaregistrovala ... uz mam 5 kus, robilo sa mi s nou docela fajn. Teda este stale robim ... este par pismenok a budem to mat ...

praznakova
9. jan 2014

@josenka super, tak večer kuknem a ak by este niekto niečo tak by sme to nejako spojili 🙂 neviem na 100% ci v Stoklase budu mat dane veci, ktore potrebujem, ale mrknem 🙂 dakujem si straasne moc zlata 🙂 Zajtra este idem do Bratislavy, teda budem tam cely vikend, tak mozno nieco omrknem aj tam ...

praznakova
9. jan 2014

@josenka este ma napadlo, ze keby som nieco chcela, tak urobim si sama objednavku a ty by si mi ju len vyzdvihla? Alebo ti mam poslat co by som chcela? Ja mozem urobit objednavku, mozno to bude pre teba jednoduchsie, ked nadiktujem len cislo a vyzdvihnes to co som objednala 🙂

ivaha
9. jan 2014

@branki @josenka @tehulka13 @praznakova @miskanasa @sharonik @ivaha @labudka @ajabaja @liesi @monika1 @slniecko379 @behulka @ellaeliska @evkalv @gega @iivkaa1 @janka9898 @natabun @praznakova
ahojte, velmi sa ospravedlnujem, ze sa nezapajam, ale sa mi nedalo, lebo som bola zo zdtavotnych dovodov v Bratislave,mimo internet a docestovala som az teraz. Este som dost mimo a zle sa citim, ale co najskôr sa budem snazit dat dokopy a pozapajat sa do diskusii a odpovedat na vase otazky k vasim aktivitam.Verim, ze buduci tyzden uz bude lepsie.ahojcek

tehulka13
9. jan 2014

@ivaha Hlavne, skoré uzdravenie a nech všetko dobre dopadne. Zdravie je to najdôležitejšie...

ivaha
9. jan 2014

@praznakova
ahojcek objednavku odoslem najneskôr v pondelok,ak sa chces zapijit kluden napis, bude nas viac a bude lacnejsie postovne.Zatial sme tri, ak sa pridas, budeme 4.Ak sa mi bude dat zdravotne,odoslem aj zajtra

ivaha
9. jan 2014

@tehulka13 dakujem velmi

josenka
9. jan 2014

@praznakova objednávam cez majiteľku predajne, takže cezo mňa 🙂 , keď to bude aktuálne, daj vedieť.

branki
9. jan 2014

@ivaha ahoj tak hlavne skore uzdravenie zelam, nech sa cim skor doliecis.
Kludne mozem prevziat na seba to balenie, aby si toho nemala vela, ked suhlasis. Zdravie je na prvom mieste.

branki
10. jan 2014

tak pridavam fotku prototypov, necham vam ich teda neofarbene, keby niekto chcel farebne nech mi da vediet aku farbu, zafarbim 🙂 A prijmam pripomienky. Este otlacok nie je uplne vyschnuty, preto ta farewbna odlisnost otlacku. Nechala som vnutri kluc kym okraj stuhne, a az teraz som ich vybrala, preto ten rozdiel, Inak to bude rovnako farebne.
Skuism este zohnat bielu hmotu, Ked sa nepodari, tak vyhovuje vam aj tato terakota ?

gega
10. jan 2014

Zaciname vyrabat len este musim pockat na flis lebo ho nemaju. Oblecka dame viac ale kolikov dame 5ks. Snura bude dlha cca 1.25 m.

evkalv
13. jan 2014

@branki chcem sa opytat ako ste to vyriesili s ivahou kedze nie je momentalne zdravitne ok ci sa posielaju aktivitky jej alebo to prebral niekto iny a tiez mi prosim este raz napis termin dokedy to treba poslat lebo som vo viacerych vymenach a mam v tom uz chaos co kde a kedy 😉 dakujem...inak ja uz vsetky koberceky mam hotove uz len prisivam gumicky na rohy...

branki
13. jan 2014

@evkalv no zatim sa mi neozvala, ze ci to zvladne alebo nie. Termin je do konca januara, teda 31.01. je posledny datum na odoslanie. Keby ze @ivaha nemohla, tak to potriedim aj ja. Zajtra napisem do nasho albumu, co treba poslat, kolko peniazkov a ostatne detaily.

evkalv
13. jan 2014

@branki ok dakujem 😉

janka9898
14. jan 2014

A BABY kolkym mamickam to mam spravit 10-15? nemam prehlad
zajtra sem hodim konecne navrhy aj s prekladom do Anglickeho jazyka zatial
(AK BY CHCEL NIEKTO v nemcine nech da vediet)
ak by som nevedela nieco s prekladom slovicok tak vam pisnem nech to je spravne.-D

janka9898
14. jan 2014

baby takto moze byt???
pracujem na tom je to narychlo len pismo bude vyraznejsie len aby to bolo vkope
skontrolujte mi slova v AJ az to viem zacat tlacit

janka9898
14. jan 2014

este tam bude aj slovenske nazvy len som na to zabudla dopisat
Pánty drevo sklo a cele dvere.-D

josenka
14. jan 2014

@janka9898 Veľmi pekné. Budeš to písať všetko veľkými písmenami alebo malými?

janka9898
14. jan 2014

@josenka neviem asi velkymi skor
toto mam zatial este zvysok zajtra
a este jednu lenmi napis kolkym kockam to mam spravit nechce sa i to hladat dozadu aby somv edela este kolko folie mam dokupit nieco uz mam len este mi bude chybat asi

janka9898
14. jan 2014

niesom si ista tym poslednym ten beton s tym prekladom