Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
@iivkaa1 presne tak som myslela ... ze kazdy v inej farbe. Len pod tvojou aktivitou baby diskutovali, ze chcu monte farby .... takze ja teraz neviem, ake su monte farby... Mne vyhovuje to, ako to chces spravit 🙂
@praznakova to neviem ani ja.....spytam sa
@praznakova kludne tie dvojpismenka si spojime to je najmenej.-D
JOJ TESIM SA
@iivkaa1 ahojky mne kludne sprav aj vsetko s toho far. kartonu a oznacis to potom ze to je moje ved my sa pozname tak vieme aka je situacia takze mne to vobec vadit nebude ked nebude filc.-D
@iivkaa1
@praznakova montessori farby su tusim zlta , zelena,cervena,oranzova a ruzova A HNEDA?
tusim len neviem to sito😀
@iivkaa1 ja som našla toto: http://lubkashop.sk/eshop/kreatívny-materiál/fi... poštovné je tam okolo 1,45.
@iivkaa1 kocky ak vam to financne nevychadza tak si vyberte alternativu, ktora vam najviac vyhovuje... 🙂
@praznakova Ja z teba odpadnem, že trošku náročnejšie a pritom to robíš na tisíce 🙂 . Ďakujeme a tešíme sa veľmi. 😵
@josenka vies co, ale ani mi to tak nedoslo 🙂 az ked som to dala do kalkulacky .... a este ma napadlo, ze musim urobit ä a ô ... myslim, ze by som mala mat vsetky pismenka 🙂 snad som na nic nezabudla och ... a este ze mame dva schodiky do jedalne a tam velky stol, lebo takyyyy bordel mam na nom, ze obedujeme, veceriame na Ikea stole s detmi hihi 🙂 ... myslim, na tom detskom 🙂 No ale su rodiny, ktore nemaju ani stol 🙂 zvykajme si na dobre podmienky 🙂 Utekám za malou, práve sa zobudila ...
@praznakova Ja moc nemám prehľad, aké sú u nás ceny. Včera na Montessorori aktivitách dala jedna maminka tento link a komentovali to v pozitívnom smere. Tiež neviem, či je to dobrá cena. Keby nebolo to poštovné... tak je to asi super. 😉
@praznakova A aká bola šírka v tej metráži? Lebo to je fajn cena - boli farebné? Za A4 tých 0,50 v kamennom obchode je taký štandard, preto lepšie cez internet. Alebo v Kiku mávajú lacnejšie.
@josenka práveže teraz rozmýšlam, brala som meter ale druhú stranu musím odmerať, merááám tiez meter... tak priblizne, lebo troska som od toho uz odstrihla. Len mali dve farby, zlta a cervena, ale obidvoje boli uplne uzasne, lebo cervena aj zlta boli take syte. Krasne. Ale podla mna nasa galanterka v SC je dost draha. Takze urcite radsej niekde inde kupovat treba... len ked narychlo a malo, tak aj takto sa da 🙂
@josenka myslíš v Kika alebo v Kik v Rakusku.... lebo ak Kika tak to mam na skok... nabuduce zbehnem tam, aj v nedelu som bola a uplne mi to vypadlo ...
@praznakova Ale to je fakt dobré, zvyčajne šírka 0,45 stojí okolo 3 eur za meter. A myslím KIK.
@branki @josenka @tehulka13 @praznakova @miskanasa @sharonik @ivaha @labudka @ajabaja @liesi @monika1 @slniecko379 @behulka @ellaeliska @evkalv @gega @iivkaa1 @natabun @nufanek @praznakova
baby prva lastovicka je na svete😀D MYSLIM SI ZE VELKOST JE OK ale zajtra idem naplnit toner do tlaciarne bo uz blika toto bol len tak na ukazku zostane mne.D
@natabun a kde hladas farby ktore by mali byt monte?
@janka9898 perfektne. Mne sa to velmi paci.
@janka9898 paraaaadicka.
@praznakova DAKUJEM😀 a tebe nemecky este len zajtra bezim do mesta vybavovat kopu veci tak si zajdem aj toner naplnit aspon bo na novy teraz nieje sak stoji novy cez 40 tak mi ho v pc studiu naplnia za 6e a tlaci tak ISTO:-d
@praznakova nasla som co najkrajsie obrazky aby bolo na nich biele pozadie aby ten obrazok pekne vynikol

praznakova nufanek @branki @josenka @tehulka13 @praznakova @miskanasa @sharonik @ivaha @labudka @ajabaja @liesi @monika1 @slniecko379 @behulka @ellaeliska @evkalv @gega @iivkaa1 @janka9898 @natabun
Ahojte kočky, chcela som sa spýtať na váš názor. Písmenká v plnom prúde. Zostava by mala byť nasledovná: od A - Z po 5 ks, Q, X, W, Y po 3 ks, dlhé a makčenové písmená po 1 ks. Spolu pre každú 136 ks. Nedokážem urobiť CH, DZ, DŽ. Takže tieto by sa spájali, ak by boli v nejakom slove. K tomu pre každú približne 20 slov vytlačeným na papieri, rozdelené farebne podľa monte vzoru. Ak máte pripomienky, prosím dajte vedieť ... Ak by mi čas dovolil, urobila by som ešte dlhé a mäkčenové po 2ks. Spolu cca. 2700 kusov som zatiaľ urobila. Na čas troška náročnejšie, ale budem sa snažiť, aby ste boli maximálne spokojné.