icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

natabun
17. jan 2014

@tehulka13 ake super materialy...........

nufanek
17. jan 2014

@praznakova
@sharonik
@natabun
Je lepsie vytlacit na kancelarsky papier alebo vykres, ked sa ide laminovat? 🙂

natabun
17. jan 2014

@nufanek fuuu, ja davam len kancelarsky papier, podla mna neviem, ci y tam aj vosiel tvrdy... aspon mne nie. kancelarsky je podla mna ok........

natabun
17. jan 2014

nufanek @
vykres myslim tym tvrdy 🙂

praznakova
17. jan 2014

@nufanek staci kancelarsky

sharonik
17. jan 2014

@nufanek ja som zatial davala len na kancelarsky

ajabaja
17. jan 2014

@nufanek vacsinou maju laminovacky medzeru 2mm, ak mas takuto klasiku, tak to tam nevlezie. kanc. celkom postaci, spevni to predsa ta folia 🙂

nufanek
17. jan 2014

@ajabaja dik 🙂 nemam laminovacku, riesila som, ze na aky papier vytlacit, aby to bolo pevne a dievcata navrhli, ze im mam vytlacit a oni si zalaminuju. Kto nema moznost laminovat, budem zhanat pevnejsi papier.

ajabaja
17. jan 2014

@nufanek ja si to tiez zalaminujem doma 🙂

liesi
17. jan 2014

@nufanek aj ja si to doma zalaminujem 🙂

josenka
17. jan 2014

@tehulka13 Nádhera 😵.
@nufanek Takisto, úplne som v šoku. A pre mňa tiež nemusíš laminovať, stačí vytlačiť.

tehulka13
17. jan 2014

@nufanek Veľmi krásne a oceňujem všetku prácu. Ďakujeme.

praznakova
17. jan 2014

@iivkaa1 prodim tak ako pisala josenka aj mne potom bapus na papier continent a farbu. Dakujem moc.

praznakova
17. jan 2014

@branki myslim ze sme ta odhlasovali. Podla mba s tym bude fakt dost roboty. Tak ako pisala @josenka patrilo by sa nechat sprepitne 🙂

praznakova
17. jan 2014

@slniecko379 ikea. Ale podla mna aj papiernictvo alebo domace potreby.

praznakova
17. jan 2014

@sharonik uf to bolo dlhe a zaujimave citanie. Ja osobne to necham na teba. Takuto aktivitu nemame. Takze v buducnosti doplnime to co v nej nebude. Uz teraz som spokojna.

praznakova
17. jan 2014

@gega nevadi

praznakova
17. jan 2014

@branki ja teda posielam tebe koncom mesiaca.

tehulka13
17. jan 2014

Ahoj @iivkaa, mrzia ma Tvoje finančné komplikácie a pokiaľ ide o mňa, chcem byť v tejto veci aj ja ústretová. Nebola som v tejto skupine od začiatku, prišla som, keď už väčšina ľudí bola prihlásená. Teraz som si prečítala, aké boli Tvoje začiatočné plány s aktivitkou a k čomu sa to teraz začína umenšovať jak v jednej, tak aj druhej skupinke, v ktorej si - možno nebolo šťastné riešenie prihlásiť sa rovno do 2 vrecúškových aktivít, lebo rovnaká otázka sa rieši aj v tej druhej skupine, kde je problém už aj vymaľovanie špachtličiek. Nakoľko mnoho maminiek pri výrobe svojich aktivít investovalo veľmi veľa času a energie (niektoré aj financií) a nie všetky maminky maju potrebné materiály a zručnosti na dokončovanie nedorobených aktivít..a tiež by to asi nebolo celkom fér, chcem možno navrhnúť také 2 riešenia, ktoré sa mi črtajú:
1) Ak by si si to vybavila so všetkými dievčatami, a ak by súhlasili, mohli by sme Ti na aktivitku prispieť každá povedzme 1 eurom (aj keď financie bol problém možno aj pre iné maminy, ktoré to ale nespomínali) na dokúpenie materiálov, aby sme mohli dostať aktivitku tak, ako bola prisľúbená.
2) Ak ide o časový deficit, nakoľko som si to všimla v oboch skupinkách, tak verím, že každá mamička bude akceptovať radšej nejaký časový posun a hotovú, sľubenú, plnohodnotnú aktivitku oproti dodržaniu termínu.
Ak by s tým mal byť problém a nešlo to takto zariadiť, tak Ti ešte ponúkam možnosť nezaradiť ma do príjemcov Tvojej aktivitky (či už v jednej alebo druhej skupinke, prípadne v oboch) a ja by som ponúkla moje ostávajúce aktivitky niekde inde, prípadne si to odložila do budúcna ako darček pre niekoho, nakoľko šablony si viem vytlačiť a neofarbené lekárske špachtle mám doma. Nechcem, aby to odo mňa vyznelo nepekne, alebo necitlivo, ale takto by vrecúškové aktivity mohli stratiť na význame a maminky na budúcej motivácií.

tehulka13
17. jan 2014

@nufanek ďakujem, zabudla som napísať, že si to tiež zalaminujem

nufanek
17. jan 2014

@tehulka13 @iivkaa hm, rovnako nechcem byt necitliva, myslim, ze ziadna z nas nema financii nazvys . Casovy posun by nebol problem. A rovnako navrhujem, ak sa to nebude dat inak zariadit, aby si ma neratala do prijemcov tvojich aktivit. Uz som nad tym uvazovala vcera, len som nevedela ako to napisat, aby som niekoho neurazila 😔

sharonik
18. jan 2014

@nufanek, @iivkaa, @tehulka13 súhlasila by som tiež s tou alternatívou č.1, kto to bude chcieť mať hotové komplet, tak by ti prispel na ten filc a urobila by si to hneď z neho.

josenka
18. jan 2014

@iivkaa @sharonik @tehulka13 @nufanek Dlho som nad touto situáciou premýšľala a prikláňam sa k návrhu prispieť na filc, tak daj iivkaa vedieť, ako sa rozhodneš.

liesi
18. jan 2014

@josenka @iivkaa1 @sharonik @tehulka13 @nufanek tiež súhlasím s tehulkou13 a páči sa mi prispieť, ak to prekračuje fin. hranicu a radšej počkať na dokončenie 🙂

iivkaa1
18. jan 2014

@tehulka13 @gega, @sharonik, @branki, @ivaha, @josenka, @praznakova, @miskanasa, @labudka, @ajabaja, @liesi, @monika1, @slniekco379, @behulka, @ellaeliska, @natabun, @evkalv, @janka9898, @nufanek ahoj.... ani neviete ako ma to mrzi a teraz sa citim blbo.... viem,ze niesom jedina,ktora ma financne tazkosti.... a mozno to nebolo najlepsie ist naraz do dvoch aktivit,ale strasne som sa na to tesila.....a v ziadnom pripade vas nechcem vynechat z aktivit..... chcem,aby ste mali vsetky aktivity.... ja som sa len opytala,ze ako by ste to brali,keby som ten filc vynechala...ale nejako peniaze naskrabem a dam vam hotovu aktivitu.....nechcem,aby ste boli sklamane....a mozno keby sa to trochu posunulo,bolo by to fajn a dodam komplet...prepacte...ak to bolo odo mna zle alebo sebecke....viem,ze vsetky ste tomu venovali cas a financie..

janka9898
18. jan 2014

@iivkaa1 @tehulka13 @gega, @sharonik, @branki, @ivaha, @josenka, @praznakova, @miskanasa, @labudka, @ajabaja, @liesi, @monika1, @slniekco379, @behulka, @ellaeliska, @natabun, @evkalv, @nufanek
baby aj mne by po fin stranke vyhovovalo posunut
pre ivku by bolo asi najlepsie do rodicaku ale mne staci do toho 5teho pretoze 4teho dostava manzel dochodok tak by som sa vedela zariadit
aleak aj by sa termin nezmenil zariadim sa podla dohodnuteho terminu

branki
18. jan 2014

@janka9898 @iivkaa1 @tehulka13 @gega, @sharonik, @branki, @ivaha, @josenka, @praznakova, @miskanasa, @labudka, @ajabaja, @liesi, @monika1, @slniekco379, @behulka, @ellaeliska, @natabun, @evkalv, @nufanek

Oki, takze sa posuva termin o tyzden. Poprosim teda poslat to NAJNESKOR do 7.2.14. Baby, ktore to mate hotove, kludne aj skor, ja si to aspon uz potriedim do krabic 😉

branki
18. jan 2014

@iivkaa1 no kazdy robi chyby, asi fakt bolo dobre sa zapojit iba do jednej vymeny, ale teraz je skoda uz nedokoncit tie aktvity, viacere sa na ne tesime. Posunul sa aj termin, a keby bol fakt velky problem s financiami nemam problem prispiet. (kludne napis do IP)
Ono by to asi fakt bolo nefer voci ostatnym, ktore do toho investovali velmi vela casu a ajpeniazkov.

iivkaa1
18. jan 2014

@branki ano bola som hrrr brrr, lebo sa mi to veeelmi pacilo 🙂 Ja viem, a nechcem Vas sklamat.... Ja to dam nejako dokopy 🙂 A ja nechcem odstupit...chcem to dokoncit a ano ja viem,ze by to bolo nefer, voci vam ostatnym..... necakala som,ze to takto vypali :(...ale dakujem za ochotu pomoct🙂

praznakova
18. jan 2014

@branki zase aby si to tam nemala dva tyzdne ako v sklade 🙂 nemame ti radsej vsetci poslat priblizne naraz? Lebo 20 krabic je fakt ze dost ...