Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
@ivaha @iivkaa1 @praznakova @sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @janka9898, @josenka, @miskanasa, @moninka1, @labudka, @natabun, @nufanek, @praznakova, @slniecko379, @tehulka13 baby, ktora by ste mi vedeli zohnat male plastove lyžičky?bola som už v 4 obchodoch vacsich a nikde ich nemaju..som zufala už a obednávat kvotli 2 eurám a platitz postovne nebudem...neviete mi niekto pozriet vo vasom meste a poslat?dakujem
@miskanasa ja by som sa tiez kvoli tomu nestresovala. U nas aj tak budeme ficat na ikeackom. Ale ja tiez mozem pozriet u nas zajtra. Pozriem cenu. Pozriem ci maju. Dam vediet. A ak by bolo nutne kupim ... ale kupovat budem az po dohode s tebou ci naozaj treba ... ale rozmyslam ... uz davno som nevidela take male lyzicky. Asi preto ze sa pouzivaju tie palicky. Hi.
@praznakova poprosila som už tehulku tak uvidime🙂
@miskanasa @ivaha @praznakova @sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @janka9898, @josenka, @miskanasa, @moninka1, @labudka, @natabun, @nufanek, @praznakova, @slniecko379, @tehulka13
tak, baby tu je ta mapa sveta 🙂 len ten vykres je v dvoch farbach nakolko nemali taky pocet,cize 10jednej farby a 10druhej....snad to nebude vadit...... a moze byt ta mapa??? 🙂
@praznakova este raz krasna praca si sa s tym riadne namakala 😉 bude to mat aj u nas sirokospektralne vyuzitie 😀
@praznakova
prosim ta preloz mi toto do nemciny zatial vecer dorobim este tie dve dalsie tieto uz mam 19hotovych este pre teba mi chyba.-D
IBA TIE PRVE 2RIADKY TEN POSLEDNY JE DUPLOVANE TO UZ TAK BOLO NAPASOVANE KED SOM TO TLACILA..D
a este zeleninova polievka po nemecky neviem kde mam foto
dakujem a uz budem mat finito😀D
TEDA 2 DVOMA JEDLYMI A ESTE 2NEJEDLE dnes to chcem tlacit.-D
@janka9898 das Saltz das Mehl der Zucker das Ei der Germ die Milch
@janka9898 das Brot chlieb
@janka9898 die Gemůsesuppe zeleninova polievka
@janka9898 die Karotte das Saltz das Krautwerk das Brokkoli die Petersilie das Wasser
@janka9898 isla som porade. Nechcelo sa mi vypisovat sliv vyrazy. Ak nieco nebudes vediet som este na nete taku hodku
@janka9898 dakujem.
@iivkaa1 @miskanasa @ivaha @praznakova @sharonik @ajabaja, @behulka, @branki, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @ivaha, @janka9898, @miskanasa, @moninka1, @labudka, @natabun, @nufanek, @praznakova, @slniecko379, @tehulka13
Dievčatá, hlásim takmer hotovo - ešte dorobiť popis a pravidlá hry. Laminovala som vám malé predlohy (každej 12 kusov) na hru, preto veľké predlohy v reálnej veľkosti som nelaminovala - je ich 10 - ale vyrobila som vám euroobal s kartónom, kde ich uložíte, aby sa vám pri ukladaní tie predlohy neponičili. 🙂 😉
@josenka tu si mozeme farbu vybrat? Ci osud nam nadeli? 🙂
@josenka to je super s tym menom ... to aj ja tak odkukam od teba.

@praznakova dakujem velmi pekne, my sa zas velmi tesime na pismenka,mala miluje miniatury a urcite nam budu sluzit na vsetko mozne,od skladania slov, az po varenie,predavanie v obchode...a su krasne