Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
@praznakova Jasné, môžete:
oranžová, svetložltá, tmavožltá, červená,tmavomodrá, ružová, zelená, fialová - z tých je po 2 kusy
hnedá - 3 kusy
tyrkysová - 1 kus
Takže, nech sa páči, kto prv príde, vyberie si. 🙂
@praznakova No, teším sa, že sa tešíš - všetky tangramy som totiž prerábala. 😅
@josenka cervena. Ta je neskutocne super.
@josenka to nemyslis vazne? A preco?
@josenka ja si prosim tmavomodru ked mozem, super to vyzera, na tuto aktivitu sa velmi tesim, neviem ci sa nebudem skor ja hrat ako moj synator 😀 inac co sa tyka prerabky aj ja som na tom rovnako, tiez som prerabala vsetky kluce, po vyschnuti mi velmi nesedeli, zase som mala tenku hmotu tak tentoraz uz robim hrube a tie sedia super 😉 tak hadam cez vikend budem hotova
@behulka, @ellaeliska, @gega, @ivaha, @janka9898, @monika1, @labudka, @nufanek, @slniecko379,
este vas poprosim vyjadrit sa ku farbe. Ja odporucam, radsej nafarbit tie odtlacky klucov. Nemusi sa bat , ze budu farbit, pretoze ich idem aj lakovat Ide o to, ze ked budu nafarbene, tak vyniknu obrysy klucov a deticky to lepsie vizualne odlisia. Ale samozrejme je to iba moj nazor, respektujem kazdeho prianie.
Tu je prianie tych, ktori sa mi uz vyjadrili : (ale kludne mozme do piatku menit, vtedy idem farbit)
@miskanasa - zlta
@sharonik - modra al.cervena
@josenka - nezalezi
@evkalv - roznofarebne
@iivkaa - nezalezi
@tehulka13 - roznofarebne
@praznakova - modra, cervena, zlta
@liesi - roznofarebne
@natabun - cervena
@ajabaja - cervena
@ivaha - nefarbit
Vdaka za odpovede
@josenka ruzovu poprosim🙂
@branki na farbe nezalezi🙂 dakujem
@praznakova dakujeeeeem este ti poslem tie dalsie dve behom dna.-D
@branki žlta
@slniecko379 tak prvy balicek dorazil 🙂))) Super zabalene, tak som si to predstavovala 😉 Aktivita je perfektna, maly hned utekal sa hrat s kartickami. 😀
Kurier mi ho doniesol az priamo domov, takze nemusim chodit na postu. 😉
Baby este jedna otazka, mozem nafotit vase aktivity (kto chce moze aj sam, budem radsej, ja fotim otrasne) samozrejme pridam na fotku aj menovku. Foto chcem potom hodit do nasho spolocneho albumu navrhy a skutocnost.
@branki @slniecko379 akou kurierskou sluzbou si prosim posielala, mas link na cennik. obsac mam pocit, ze pri vacsich vahach balickov sa to aj oplati ... najma ked netreba chodit na postu, tak by to mohlo @branki vyrazne zlepsit a zjednodusit pracu

@josenka uz sa neviem dockat. Vyzera to ze fakt cooool. Preskumala som detaily. Sadlo ti to ako sa hovori ako rit na serbel. Precizne. Perfektne. Jooj. Tesakujem sa.