Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov
ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂
Tak dufam, ze to stihnem, tiez sme sa vcera vratili z navstevy, z druhej vymeny som dokoncila ryzove vrecka, co sa tyka kalendara, musim este tlacit a lepit par veci, strajkuje nam tlaciaren, preto som sa chcela opytat, ci by som to v pripade problemu mohla poslat v sobotu @miskanasa
@iivkaa1 ja tak isto ako josenka a nufanek. Dakujem.
@josenka dnes bol kurier urcite znova, len nas nezastihol doma, lebo doobeda sme vonku. Takze budem mat az zajtra v schranke listocek. Oni maju taky system, ze ked niekoho nezastihnu doma, odnesu to na postu, a postarke nechaju zlty listocek, ta ho vhodi do schranky. VYhoda je, ze sa balik da vybrat uz v ten den 😉 Kurier si uz o mne musi mysliet, ze co za nakupnu maniacku som, kazdy den balik hehe
@branki Ja sa chcem spytat, vcera na poste som odosielala balik, pani mi povedala, ze mozem uviest tvoje telefonne cislo, aby sa s tebou spojili a dohodli na doruceni. Mozem ho tam napisat? Na podaci listok? Ak ano, tak mi pls posli cislo do IP. Ak nie, mne to nevadi. Ja som na svoj podaci napisala moje telefonne cislo, aby sa so mnou vedeli spojit 🙂 ked budu dorucovat ... dakujem 🙂
@sharonik @josenka, @miskanasa, @nufanek, @janka9898, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @liesi, @natabun, @gega, @labudka, @moninka1, @ajabaja, @ivaha, @evkalv, @praznakova, @tehulka13, @behulka, @ellaeliska
Ahojte kočky, dlho som sa odhodlávala k tomuto písaniu, ale dnes mi to už vážne nedá a musím Vám napísať, že som smutná z niektorých reakcií na aktivity, ktoré robí @iivkaa1. Ja viem, že o NIČ nejde, že toto je len výmena pri ktorej sa niektoré učíme, ale pre mňa je to PRVÁ výmena a poňala som to naozaj veľmi zodpovedne. Nerozumiem prečo si niekto navrhne aktivitu, ktorú musí vytlačiť v tlačiarni, zalaminovať v tlačiarni a náklady na túto aktivitu sú samozrejme finančne náročné. A potom sa MY k tomu ideme postaviť asi takým spôsobom, že NEVADÍ, ja si to vytlačím, ja si to zalaminujem, ja si to urobím sama .... tak moja otázka znie: Sme tu preto, aby sme dostali naozaj perfektne dokončenú aktivitu? Nemyslite si o mne, že som nejaká bezcitná, ale ja som na mojej aktivite strávila naozaj neskutočne veľa času. Ja som ju robila s radosťou, láskou, celým mojím srdcom, pretože som ju robila pre vaše detičky. A podľa mňa nie je fér, keď skoro všetky z nás si urobíme aktivitu do finále a niekomu stále len vychádzame v ústrety. Bez ohľadu aký dôvod je na to. Ďakujem Vám za pochopenie a každému prajem krásny deň. Som rada, že som viaceré z vás stretla v tejto výmene a dúfam, že sa ešte stretneme v nejakej inej, zaujímavej, kreatívnej 🙂 A dúfam, že sa na mňa nebude nikto hnevať.
@sharonik @josenka, @miskanasa, @nufanek, @janka9898, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @liesi, @natabun, @gega, @labudka, @moninka1, @ajabaja, @ivaha, @evkalv, @praznakova, @tehulka13, @behulka, @ellaeliska
dovolim si suhlasit s @praznakova. Ja len v skratke, kto fakt nestiha, tak mozme este posunut termin na pondelok, nech to cez vikend stihate doorobit. Aby sme nedostali ,,poloaktivity,, a aby to bolo fer aj voci ostatnym, ktory sa na nich riadne namakali.
@branki branki @sharonik @josenka, @miskanasa, @nufanek, @janka9898, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @liesi, @natabun, @gega, @labudka, @moninka1, @ajabaja, @ivaha, @evkalv, @praznakova, @tehulka13, @behulka, @ellaeliska
Dievcata, tak aby som sa vyhla tomu, ze budem zaradena k tim, co chcu odovzdat nedokoncenu pracu, lebo myslim, ze ten kalendar mi dal tiez poriadne zabrat, lebo vystrihnut 140 kartonovych karticiek, okolo 200 znaciek na karticky, polepit to, potom strihat znacky na rocne obdobia, farebne papiere kruhy, lepenie...., spravim tak, ze poslem v pondelok, aby som mohla cisla dni vytlacit na vykres, postrihat, plus Vam k tomu prilozim cisla na kancelarskom papieri a laminovaciu foliu, tak som to aj planovala, takze kto ma doma laminovacku, moze si to este zalaminovat
@nufanek ty nie si zaradena v tej skupine, NEBOJ. Ty mas za sebou kus roboty a perfektnej. Vlastne tu ide len o jednu osobu a jednu aktivitu @iivkaa
Ja som tiez niektorym z vas napisala, ze si zalaminuje, alebo vytlacim. Ale napisala som to tym, o ktorych viem, ze tlac alebo laminovanie nie je podstatne v ich aktivite. Ze je to len PLUS 🙂 Dufam, ze ma spravne chapete.

@iivkaa1 sami si nastrihame. dakujeme.