icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

branki
2. dec 2013

@miskanasa @iivkaa1 @josenka @janka9898 @ellaeliska @sharonik @behulka @gega @natabun @nufanek @miiluska @moninka1
Baby tak este do zajtra dame uzavierku, kto si chce este pridat nejaku aktivitu, nahodim to do albumu navrhy a ptoom sa bude lajkovat, kazdy nech mi lajkne v albume a ja to vyhodnotim co ziskalo najviac hlasov. A baby ktore este nemate aktivity sup fotky, nech sme komplet 🙂
A este ohladom uzavierku, dame koncom januara alebo februara, ako stihate?

gega
2. dec 2013

@sharonik no moja 4,5 rocna ma rada vesanie pradielka stale 🙂 ale vsak najdem este nieco a hadam sa bude pacit nieco vsetkym alebo aspon vacsine 🙂 vsak sa zahlasuje 🙂

miskanasa
autor
2. dec 2013

ja som za január..teda je nas 13 zatial?

branki
2. dec 2013

no este na jednu babu cakam, pisala mi IP ci sa ku nam prida alebo nie, plus silvia259 keby sa ku nam pridala tak sme komplet

nufanek
2. dec 2013

Mozno polovica februara? 🙂

nufanek
2. dec 2013

@branki pridaj mi este do albumu tu kostru aj s organmi 🙂 ale asi najlepsi ten kalendar 🙂

moninka1
2. dec 2013

zienky ja som rozmyslala nad kalendarom a este nad priradovanim semiacok . terminovo som za januar.
@branki ja som ti pisala aj do IP a potom aj sem ...

moninka1
2. dec 2013

foto som nasla pre inspiraciu tu na MK, dufam ,ze nevadi, ked som to sem skopirovala ... nenapadlo mi to skor ... ☹

gega
2. dec 2013

mne by sa pacilo aj vesmir nejaka knizka 🙂

branki
2. dec 2013

@moninka1 teba uz mame definitvne u nas v skupien, do Ipcky mi pisala este jedna baba, ta nie je este stopercentne rozhodnuta. A k tym aktivitam, kalendar tak to vyzera, ze asi bude robit @nufanek, a priradovanie semiacok, rastlin @sharonik.
Pozri sa sem do nasho albumu https://www.modrykonik.sk/blog/branki/album/vre... tu to mame zadelene kto by chcel co robit. a v druhom albume https://www.modrykonik.sk/blog/branki/album/vre... su inspiracie, co sa nam este paci, a mohol by niekto spravit.

moninka1
2. dec 2013

tak by som mohla tie srobiky s maticami, len aby tam bolo aj nieco na vyrabanie z mojej strany a bolo to zaujimavejsie, tak by som k tomu vyrobila nejake drevene pasiky s predvrtanymi dierkami, aby sa to dalo aj na nieco pripevnit a aj na tom precvicit srobovanie.

branki
2. dec 2013

@moninka1 tak to by bolo parada, takze ti to mozem pridat do albumu ako aktivitu ?

moninka1
2. dec 2013

@branki ano - mozes mi to pridat do albumu ;). pripadne ,ak by @behulka robila tie kocky, tak by som mohla spravit hmatove pexeso - o co by bol vacsi zaujem ...

miskanasa
autor
2. dec 2013

@moninka1 parada🙂

josenka
2. dec 2013

@moninka1 Šróbiky, šróbiky. 🙂

sharonik
2. dec 2013

@josenka áno, tangram

josenka
2. dec 2013

@branki U mňa január, resp. prispôsobím sa.

moninka1
2. dec 2013

@josenka no srobikom sa potesia asi vsetci chlapci ;)

moninka1
2. dec 2013

nestiham citat celu diskusiu, dohodli ste sa na nejakom rozpocte na jednu aktivitu? aby som vedela s cim manipulovat ...

josenka
2. dec 2013

@moninka1 To sme zatiaľ neriešili, ale zvyčajne býva 1 - 2 eurá na aktivitu pre jedného, prípadne, ak si niekto trúfa na viac, môže. 😉

moninka1
2. dec 2013

@josenka dakujem za info, co som si citala tak som tiez nasla info, ze zvycajne je limit okolo 1-2e (samozrejme ak niekto moze viac, tak mu nikto branit nebude 😅 a vsetci sa potesia 😀 )

silvia259
2. dec 2013

@branki Ahoj!rozhodla som sa, že sa nepridám, lebo väčšinu aktivít už máme...prajem Vám peknú výmenu- nech sú všetci spokojní!

slniecko379
2. dec 2013

Ahojte. Mohla by som sa pridat do tejto vymeny? VDAKA 🙂

slniecko379
2. dec 2013

Ak by som sa mohla k vam pripojit, mohla by som spravit, co hore uvadza monika1 "priradovanie semienok". Moja 3-rocna dcera to ma velmi rada 🙂 Dufam, ze sa najde este 1 miesto "volne". DAKUJEM

moninka1
2. dec 2013

@slniecko379 ahoj. to priradovanie semiacok uz ma @sharonik, aj mna na to uz upozornili dievcata.
Pozri sa sem do nasho albumu https://www.modrykonik.sk/blog/branki/album/vre... tu to mame zadelene, kto by chcel co robit. a v druhom albume https://www.modrykonik.sk/blog/branki/album/vre... su inspiracie, co sa nam este paci, a mohol by niekto spravit.
pripadne skus navrhnut nieco nove. Ci je volne miesto eviduje @branki, tak sa skus obratit na nu.

ivaha
3. dec 2013

Ahojte dievcata, mrkla som sem na vas,mozno by som sa pridala, ak mate volne miesto, len este dokoncujem menezovanie a balenie jednej vymeny,tak velmi nestiham. dokedy mate uzavierku poctu mamiciek?Vdaka

sharonik
3. dec 2013

@ivaha to presne neviem, ale odovzdanie až koniec januára- február. Bolo by super keby si sa pridala 🙂

branki
3. dec 2013

@slniecko379 ahoj kedze sa nam uvolnilo akurat jedno miesto, tak ta radi privitame 😀

branki
3. dec 2013

@ivaha ahoj v priebehu dna ti dam este vediet, mame uz iba posledne miesto, ale cakam este na jednu mamicku ako sa vyjadri. Dakujeme za zaujem 🙂

branki
3. dec 2013

@branki a vyzera to tak ze uzavierka by bolo koncom januara, aspon tak sme sa zatim vacsina vyjadrila.