icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

branki
autor
22. feb 2014

@jonki oki pridavam ti semafor

sharonik
22. feb 2014

@jonki mne sa páčia vývinové štádiá zvierat čo je u branki v albume inšpirácií. Dala by si sa na to? (Motýľ, sliepka, žaba apod. )

jonki
22. feb 2014

@sharonik nevies ci na to niekde je predloha?
popripade postup ako na to...
to v strede je len klasicka patentka? stacilo by ti to aj takto? lebo mne by to napr dcera isto porozoberala 😵

sliver
22. feb 2014

mne sa páči....

sharonik
22. feb 2014

@jonki skúsim niekde pohľadať, stačilo by takto patentkou, na spodnom kruhu tie štádia a na druhom výrez, aby bolo vidieť vždy iba jedno. Moji chalani majú 2 a 5 rokov a ak rozoberú, zase spojíme, zjesť určite nezjedia, to mám vyskúšané (aj malý skladá klasické lego nie duplo- aj tie najmenšie kúsočky a ešte nič nezjedol. Do pusy si dáva iba prsty 🙂

emily_666
22. feb 2014

@zvalka niekde na nete? daj link, pozriem sa

zvalka
22. feb 2014

@emily_666 kreativnysvet.eu tam to ani nevyzera ze by tam bol rozdiel, ale este sa mozem s nimi poradit, ak neviete vy 🙂

zvalka
22. feb 2014
emily_666
22. feb 2014

@zvalka ten normálny je 2 mm, ten poznám, kupuvam ho a je kvalitný, len z inej stránky teda, ten tvrdený je 1,5 mm, ten posúdiť neviem, že aký je

zvalka
22. feb 2014

@emily_666 ja by som tiez radsej skusila ten 2mm, ale preverim aj ten, kuknem nazivo aj ten 1,5mm tvrdeny, co je to zac..

jonki
22. feb 2014

@branki pridaj mi prosim aj vyvinove stadia zvierat co mas v albume inspiracii. @sharonik chce radsej tie...tak ak to uz budem robit raz...tak je mi v podstate uplne jedno ci to urobim vo viacerych kopiach. Takze ak niekomu nebude vyhovovat semafor som v pohode ponukut toto ako alternativu 😉 nemusi sa hlasovat bud alebo....len potrebujem vediet kolko kusov ktorej aktivity 😉

natabun
22. feb 2014

@ivaha Ju, nechcel by sa niekto podujat na tie suhvezdia? je to parada 🙂 nic take v aktivitkach nemamame??

emily_666
22. feb 2014

@natabun ktorý obrázok máš na mysli?

natabun
22. feb 2014

tie suhvezdia?
@emily_666

natabun
22. feb 2014

@emily_666 juj, dala ivaha
az teraz som si to lepsie pozrela

emily_666
22. feb 2014

@natabun tá prvá fotka? alebo ten planetárny systém? Lebo tej prvej fotky veľmi nerozumiem, o čo ide.

natabun
22. feb 2014

@emily_666 tie na kartone prepichnute , a presvecuje sa to svelom z baterky.

natabun
22. feb 2014

@emily_666 obkreslia sa hviezdne suhvezdia, poprepichuje sa to, potom presvecuje. plus sa prilozia kartiky, o kt. suhvezdia ide....

emily_666
22. feb 2014

@natabun dakujem za ozrejmenie, to som nepochopila z toho obrázku. fajn aktivita, aj mne sa páči.

ivaha
22. feb 2014

@sharonik prosim ostavame pri tych rybkach aj ked vyhrala duha? Chcela by si vsetky rozne, alebo spravim jedneho zraloka a ostatne rovnaky tvar,videla som rozne tvary ake maminy vyrabali ale sa mi zdali prilis detske, ja by som radsej take realnejsie

ivaha
22. feb 2014

@branki prosim kde si nasla tu duhu, nijako sa mi to nedari najst.Uz som sice zmaturovala nad jej rozmermi, aby to presne sedelo a dalo sa to tak vyskladat, ako je to na obrazku, ale chcela by som si to podrobne obzriet, ci tam este nieco nie je navyse a pod.vdaka

sharonik
22. feb 2014

@ivaha duhu budem mat teraz z inej vymeny, tak by som radšej to magnetické chytanie rybiek. Koľko budeš robiť rybiek? Rada by som mala dvoch žralokov a potom dve, štyri alebo šesť rybiek, proste párny počet (tie môžu byť aj rovnaké) a ak by sa dalo tak dve udice, aby mohli chalani súťažiť. Ak by sa ti to zdalo veľa, daj vedieť a dohodneme sa nejako.

sharonik
22. feb 2014

@ivaha tu máš nejaké linky na dúhu, neviem síce či je to to isté ako dávala branki, ale je to super
http://www.etsy.com/listing/122156857/felt-rain...
http://www.fler.cz/zbozi/duha-skladacka-z-filcu...

katka159
22. feb 2014

@zvalka ja myslím že filc 1,5 mm stačí

katka159
22. feb 2014

@sliver to si dala ako navrh pre sbe alebo inšpiráciu lebo to jedlo je že úžasne

ivaha
22. feb 2014

@sharonik budu teda po dva rovnake,zacnem robit, poslem foto a povies, ci je to ok
a vdaka za ten link je to ono

branki
autor
23. feb 2014

@ivaha no ja som mu nasla v diskusii tu na MK vo vrecuskovych vymenach len teraz neviem v ktorych, ale to bola iba tato jedna fotka

branki
autor
23. feb 2014

@ivaha aha teraz docitavam, ano to je ono co dala sharonik 😉

sliver
23. feb 2014

@branki mne sa veľmi páči ten hambáč, nevieš mi poradiť kde by som sa k nemu dopracovala? už som hladala hodiny na nete a neviem ho nájsť :(

sliver
23. feb 2014

@branki už nás je 20? lebo v albume je 19 mien, ešte asi nezahlasovali všetky maminky, lebo niektoré mená nie su pri žiadnej fotke... stále čakám čo bude so mnou 😉