Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
@janka9898 mozem ti to pridat, len neviem ci to bude mat uspech, skor mi to pride pre mensie deti, okrem toho navliekacka sa vyraba uz aj v mesnej vymene, a dost bab odtial je uz aj tam. Nezvladla by si spravit ten planetarny system z filcu, si myslim, ze pre tuto kategoriu je to super, ale nechcem ta do nicoho tlacit, je to na tvojej volbe 😕
@zvalka to sa mi tiez pacilo ale ja som robila minule tiez ze s coho sa vyraba v minulej aktivite a vsetko som laminovala preto by som chcela nieco ine kde bude aj iny material najradsej by som ten filc tu zmrzlinu abo nieco take s filcom stipcami proste aj nieco ine ako laminovanie
@janka9898 no mozem ti pridat to pocitanie, mna este pri tom pocitani aby si vyuzila filc napdalo ci by si nemohla urobit taky ako stromcek a na nom by sa nalepovali sucahcom filcove listocky podla poctu, je to par stran dozadu, len zalaminovane. Tu lienocku tiez neviem ci nie je skor pre mensiu vekovu kategoriu. Ale nech sa vyjadria aj ostatny, Tot len moj nazor. Ten prvy kruh sa mi paci, aj na farby aj na pocty 😉
@branki uvidim ako my to vyjde skusim urobit taky najskor so suchym zipsom a uvidim ako to bude vyzerat
ja to chcem hlavne koli tomu nieco zlozitejsie na pripravu a material
nakolko v prve vymene som len tlacila a laminovala cize nic kreativne a ked mi prisli niektore aktivity z tej prvej vymeny normalne som bola v uzase ako je to prepraovane a kolko prace na tom tak v tejto aktivite chcem nieco zlozitejsie na pracu a materiaL😀
@branki mi teda také niečo mame to počítanie a priradovanie štipcov doma stiahla som to z netu a ten strom neviem ale pre male deti to moc teda nie ( ak ste sa bavili že je to skor pre male deti neviem či to išlo o tuto aktivitu je tak pre 5 ročne.... a ešte prosí @silver by mohla niečo navrhnuť lebo ja si teda neviem moc vybrať
sorry opravuje z filcu, zas sa vloudila chybicka 😖

@sliver ja som ho chcela robit v minulom kole, len nepresiel, ja by som len pohdladala fotky na nete a zalaminovala a obstrihala