Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
@katka159 ten kruh??? nechapem ale mam tam este druhu aktivitu na nu mam uz aj material filc a folie na predlohy tak ti mozem spravit to
nerada by som to ale komplikovala ze este dalsie a inej mamicke zase inu dalsej zase inu a pod
nakolko som len mamina s dvoma detmi a manzelom na invalidnom
peniazkou nemame nazvys a kebyze si kazda zmysli ze chce nieco ine pretoze toto sa jej nepaci tak zbankrotujem nakolko niektore veci treba objednavat aj s netu alebo kupit cely bal. a pod a ked si kazda zmysli ze toto nechcem tak by sa to skopmlikovalo
ako som ochotna sa dohodnut ale odtial potial nakolko nemam financie na to aby som robila kazdej mamicke nieco ine
viem ze kazda mamicka si vybera aktivity na ktore ma cas aj fin prostriedky
takisto viem ze niektore aktivity nas asi nezaujmu ale neriesim nakolko mozno zaujmu mladsieho a viem ze kazda mamicka to robi s radostou a ako najlepsie vie
@katka159 ved na to su dve aktivitky a zahlasujes za tu co sa ti paci alebo ktoru este nemas a tak napr ako teraz @vmb mi pisala ze uz ma obe tak tam idem vymysliet este nieco tretie
a predloh bude asi 10 po 5 predloh z kazdej strany a chcela by som aby niektore tie kopceky boli s filcu niektore s farebneho kartonu a niektore s machovej gumy cize 3 rozne materialy
idem pohladat este jednu aktivitu snad uz potom budem moct zacat.-D
@branki @sharonik @miskanasa @janka9898 @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @ellaeliska @katka159 @emily_666 @cvety baby, vytvorila som u seba album, čo by som vám vedela spraviť, ak ste si doteraz nenašli svoju vyvolenú 🙂
https://www.modrykonik.sk/blog/vmb/album/co-by-.... Dajte mi tam správu, že to chcete.
@vmb @branki @sharonik @miskanasa @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @ellaeliska @katka159 @emily_666 @cvety
baby tak sa dam aj na toto ked sa vam to paci
ale s tym ze by to nebolo s jednej farby filcu
nakolko uz nejaky mam ak by toto nevadilo tak sa na to dam
dierkovacie klieste doma mam.-D
oki tak ze ti potom pridam vsetky tri aktivity do vyherneho albumu a nech si kazdy olajkuje co chce ?
@branki @sharonik @miskanasa @janka9898 @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @ellaeliska @katka159 @emily_666 @cvety
dievčatá citujem @vmb z jedného príspevku k fotke:
" hej, to budem mať teraz z inej výmeny, ale ak bude s tým problém, vezmem si to a darujem niekomu v rodine"
nevyhovieme všetkým maminkám, to by sme vyberali návrhy do vianoc, vmb to úplne vystihla, rátam s tým že ak dostanem niečo čo už mám tak to podarujem, veď hociktorá moja kamoška v okolí sa poteší hocičomu čo by som jej podarovala na nejaký sviatok 😉
a myslím že keby sme každý dali návrhy ako vmb tak sa to tu tak zchaosí že to už nezvládne nikto... nehovorím o tom že ked sme vo viacerých výmenách tak si nemôžeme pamätať ktorá aktivita ide pre ktoru maminku....
@sliver no presne tak sme fungovali minule kolo, ze sa vyrabala iba vyherna aktivita. Ale zase chapem aj maminky ktore toho maju vela doma, asi sa uz tomu neda velmi vyhnut, ked uz vela bab absolvovalo zopar vymen. Zatial su ochotne robit iba 3 maminky ze co kto co chce, takze az taky chaos to nebude, len si neviem predstavit ako by to vyzeralo pri 20 😀 Ja sa teiz stotoznujem s nazorom, ze podarujem, potesim inu maminku.
takze pri @vmb @jonki @janka9898 dam vsetky aktivity ku vyhernym a kazdy nech si vyberie co chce.
a este jeden dodatok, fakt je tu potom chaos, stale sa to tu meni, a niektore baby sem chodia pomenej, takze maju z toho mis mas. Nevadi, nejako sa uz teraz dohodneme 😀
A v dalsej vymene asi bude najlepsie, ked sa stretnu mamicky, ktore budu vyrabat a ponukat aj viac ako jednu aktivitu, a vtedy chaos odpada, kolko lajkov dostane tolko vyrobi.
@branki ja som tiez myslela ze sa bude vyrabat iba jedna
tak my tam daj iba dve zas az to neni moc
teda tie zmzliny a tie suhvezdia az v tom nemam chaos
a ty ak chces ten stromcek a ten kruh tak sa potom dohodenme cez ip ze by som ti vyrobila za nieco ine od teba😀 AZ TO neni komlikovane
@branki takže super, všetci su dohodnutí iba ja nie... už sa mi to stalo v druhej výmene, neviem čo som komu urobila, momentálne som deprimovaná a nechce sa mi nič.... nie že by som nechcela ale mám rada pravidlá a ked niečo funguje... no nechápem prečo vždy ja doplatím na niečo... v druhej výmene sa mi stalo že všetci mali odhlasované iba u mňa nie a to nie je tým že som ponukla málo vecí (tu dve a v druhej 4)... jednoducho smola ☹
škoda... a to tu sedím hodiny, všetko poctivo čítam ale zjavne to nestačí 😒
a tiež si myslím ked má človek jednu aktivitu tak jej môže venovať celý svoj čas, snažiť sa vylepšiť prepracovať do detailov ako ked venuje svoj čas 5 veciam....
@sliver nie ja to teraz pozeram, a vela bab co tu uz dlho nebola tak este nehlasovala. Takze kludne moze snurovanie este vyhrat, maju uz dost hlasov. Takze nezufaj. A ano fungujeme podla starcyh pravidiel, vyraba sa vitazna aktivita, povolili sme v tom, ze kto je ochotny tak vyrobi pre ostatnych co chce. Ostatny vyrabaju vyhernu aktivity. 😉
@slniecko379 @gega @moninka1 @ellaeliska @cvety poprosim zahlasujte v albume, uz nemame vela aktivit, nech to dotiahneme do konca 😉 nech sa moze zhanat material
@ellaeliska az teraz som postrehla, este nemas navrhy 😕

@katka159 je to druhu aktivita, este stale mozu nanuky zvitazit, len sme pridali, aby tam nemala iba jednu aktivitu