Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
Dievčatá, posielam prototyp, ospravedlňujem sa za kvalitu foto, nedá sa mi to lepšie nafotiť :obsahuje obrázok - hracia plocha - je to farebne bez tých pasov, co tam skočili pri foteni.... 7 obrázkov- kukučkové hodiny, tramburina, gitara, marakas, xylofon, triangel a vták- tieto zvuky budu aj na CD, ktoré bude sučasťou (poradie a nazvy budu na nom napísane, aby sme vedeli skontrolovať, ci je to ten spravny zvuk 🙂 ). Na fotke je priložená aj protišmyková podložka, zatial som ju len pod obrazky podložila, lebo zalaminovane na zalaminovanom sa šmýka a viem, že deti to može mierne znervoznovat, ked si budu obrazky prikladat a bude sa im to smykat. tatko sa to tam pekne udrži (ale neznamena to, že nalepi, alebo nejak pripevni......). Sucastou bude aj hraci navod, co vsetko sa da s tym robit. Poprosím názory. Dakujem
@janka9898 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @katka159 @emily_666 @cvety
tak ellaeliska sa nakoniec nezucastni vymeny. @marusinka80 Ides s nami do toho, mame s tebou ratat?
Alebo zhanat nahradnika. Vdaka za odpoved.
@moninka1, @emily_666, @katka159, @ivaha alebo aj iné dievčatá 😉
máte nejaký návrh čo by mohlo byť a druhej strany karty? Nech tam nie je čistá strana ☹ a tiež ma napadlo že tam budem musieť niečo dať aby tie kartičky nepresvitali...
ja som rozmýšlala napríklad nad labkami (len čiernobiele) http://thumbs.dreamstime.com/thumb_520/12788404...
prijímam návrhy od všetkých 😉
alebo ma napadli rybky, lebo kartičky su vlastne v "rybníku" a dieťatko chytá rybu 😉
@moninka1 hm, rozmer hracej plochy som oskenovala z nasho originalu a je to A5. takze ked som to potom zvacsovala, kvalita obrazku uz nebola ok. my to pouzivame a je to ok. ale deti su deti . aj moj ma kadejake navrhy 🙂 co sa mu nepaci. jedine ti to mozem zvacsit, ale potom treba zvazit kvalitu. a obrazky, ked sa budu take velke prikladat, tak sa moze prekryt iny hudobny nastroj a dieta vizualne nevyhlada. tak si premysli a nejak to mozem skusit.
@natabun ja by som poprosila tiez vacsi format, obrazky zhruba 2x2 cm sa mi zdaju dost male, aj mne osobne sa hra lepsie s vacsim formatom a urcite aj detom.Mala ma rada aj miniatury a cim mensia nalepka tym lepsie, ale tato hra sa da pouzit aj pre mensie deticky, tak by som to rada mala aspon zhruba vo formate pexesa 4x4 a k tomu prisposobit aj hlavny obrazok,mozno keby si ich strihala do kruhu, tak ako boli povodne planovane, tak by sa ani neprekryvali.dakujem
@branki @janka9898 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @katka159 @emily_666 @cvety
baby prosím robím žetonky z tvrdého výkresu a narazila som na problem ked to budem strihať tak to bude des každy bude iny ale mm našiel na to nejaky vykrajovač ale je tam v strede vyrazená mala dierka može to tak byť budu všetky rovnake maju 3 cm priemer alebo s opiteca objednam si tento vyrezavač ale kolečka budu mať priemer 2,5 cm len tak ako? http://www.opitec.sk/vyrezavacky-noznice-peciat...
@janka9898 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @katka159 @emily_666 @cvety
Baby pozerala som na tu knizku co chcem robit,no tie obrazky niesu na celu A4, ale na A4 vojdu 4obrazky....tak pre istotu sa pytam, ci moze byt??? lebo som mylsela,ze bude na A4,ale ta mamina od ktorej mam napad, teraz ukazala ako to vyzera.... Tak som chcela,ze pohladam dalsie obrazky,aby toho bolo viac...moze byt?
@iivkaa1 pre inšpiráciu https://plus.google.com/photos/1101040632860495...

@katka159 myslim ze stacia aj ta mensia kocka