icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

sliver
3. mar 2014

@marusinka80 asi budeš musieť dať 2-3 návrhy do albumu a bude sa hlasovať 😉
ja som mala viac hlasov pri viacerých aktivitách tak som sa rozhodla že budem robiť to čo si kto odhlasuje, preto ťa prosím aj o zahlasovanie pri mojich veciach že ktoru aktivitu by si chcela (topánky, hru LPS alebo knižku s číslami) https://www.modrykonik.sk/blog/branki/album/vre...
mne paličky vyhovujú... teda uvidím čo bude ešte iné... alebo čo povie @branki

janka9898
3. mar 2014

@marusinka80 ja by som poprosila este nieco ine az simozem vybrat.-D

iivkaa1
3. mar 2014

@marusinka80 ahoj aj my uz palicky mame 🙂

branki
autor
3. mar 2014

@marusinka80 no vacsina je nas tu bab z preveho kola a tam v mensej vymene sme uy mali tie palicky. Takze za mna nie, ale ked vacsina pristane prisposobim sa 😉

moninka1
3. mar 2014

@natabun tak mi prosim vyrob tak ako ostatnym, aby som to nekomplikovala, ked je to teda aj v originale tak, ale poprosim tan a mail poslat tie nascanovane predlohy, aby som si to v pripade nutnosti dala vytlacit vo vacsom ... dakujem. mail pisem do IP.

marusinka80
3. mar 2014

@branki @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @ellaeliska @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898 @sharonik
Pokus č. 2 - navrhujem hru s abecedou podobnú ako na foto, len po slovensky. Môže byť?

moninka1
3. mar 2014

@katka159 tvoju objednavku registrujem, este cakam na dve baby.

komzikosaurus
3. mar 2014

@marusinka80 ahoj, nemohla by si dat viac navrhov? my to uz tiez mame

moninka1
3. mar 2014

@iivkaa1 obrazky na a4, jednoduchsie prinajshorsom na a5. bude k tomu aj fixka???

iivkaa1
3. mar 2014

@moninka1 tak aj planujem...no nad tym som neuvazovala....uvidim ako to spravim,ale ked tak len nejaka tenka....

iivkaa1
3. mar 2014

@moninka1 dakujem ale sa mi zda ze tie obrazky niesu ani A5 ked som stiahla to...

moninka1
3. mar 2014

@marusinka80 uz mame farebne palicky, prosim iny navrh

sliver
3. mar 2014

@iivkaa1 @moninka1
ja si myslím že fixka ku knižke nemusí byť, veď na knižku píšu všetky obyčajné detské fixky aké kúpite, čiže si doma každý nejakú najde... teda okrem špeci fixiek na CD a centrofixiek...
my ked sme začínali písať na zalaminované veci tak som skúsila na niečo z druhej strany urobiť čiarku, nechala zaschnuť čo to pôjde dole a išlo všetko, teda fakt okrem špeci fixiek...

miskanasa
3. mar 2014

@marusinka80 vacsina z nas uz take palicky s predlohami ma z ibej vymeny

branki
autor
3. mar 2014

@marusinka80 skus pozriet aj inspirativny album, ci tam nieco nenajdes, a pozri aj moj album z prvej vymeny, ze co sme vyrabali. Pretoze je nas tu prevazna vacsina z prveho kola, tak urcite ti aktivity co sme uz vyrabali neprejdu.

vmb
3. mar 2014

@katka159 toto som vytlačila u seba doma - čiernobiele, nemám farebnú tlač. Toto je len tretina z veľkosti.

marusinka80
3. mar 2014

Hra priraďovania hlavy a chvosta rôznym zvieratkám

marusinka80
3. mar 2014

Rozdelenie zvierat podľa pohybu: Lietanie, Chôdza, Plávanie

katka159
3. mar 2014

@marusinka80 aj mi to už mame ak by sa dalo niečo ine

katka159
3. mar 2014

@marusinka80 neviem či baby niečo take maju ale mne by sa pačilo niečo take vzduch, zem, voda

marusinka80
3. mar 2014

@katka159 ďakujem za reakciu, počkám ešte ako sa vyjadria ostatné členky skupiny.

katka159
3. mar 2014

@marusinka80 ved jasne

iivkaa1
3. mar 2014

@marusinka80 mne sa paci aj to rozdelenie zvieratiek,ktore plava,chodi a lieta..no aj to co ti ponukla katka je fajn 🙂

sharonik
3. mar 2014

@marusinka80 mne sa páči tá abeceda s obrázkami
priraďovanie zem, vzduch, voda aj zvieratká - pláva, beží, lieta už máme

branki
autor
3. mar 2014

@marusinka80 pridam ti do albumu tie dve plus tu abecedu, keby si baby nevedeli vybrat, tak napisu 😉

natabun
3. mar 2014

@moninka1 ja ti urobim kudne to vacsie, len aby si bioa spokojna, preto som dala zahlasovat, kto chce vacsie, kto mensie, ale tlaciaren a laminovacku mam len na A4, tak preto.........

branki
autor
3. mar 2014

@miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898 @sharonik

poprosim vas zahlasovat v albume este posledne aktivity od @marusinka80. Ked si neviet vybrat, piste sem do fora, aby mala marusinka80 odozvu. Vdaka

ajabaja
3. mar 2014

@branki ahoj, nemozem ich najst..

branki
autor
3. mar 2014