icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

komzikosaurus
3. mar 2014

@marusinka80 mne by sa tiez pacil navrh vzduch, zem, voda , ale neuvazovala si aj o niecom co nie je len o laminovani?

miskanasa
3. mar 2014

Baby, posielam ako yo bude vyzerat...predloha bude zalaminovana samozrejme, ale nechcelo sa mi vyrahovat laminovacku🙂 drzi to na magnet folii.akurar tenke a hrube crevo nebudu rovnakej farby.cakam na pripomienky🙂

zvalka
3. mar 2014

@miskanasa uzasneeeeee 😵 😵 😵 😵

komzikosaurus
3. mar 2014

@marusinka80 aj ja by som poprosila keby si si vybrala pizzu alebo vesmir zajtra som chcela ist kupit filc, tak nech viem pocty🙂 dakujem

iivkaa1
4. mar 2014

@miskanasa jeeeeeeeeeeej, je to kraaaasne 🙂

branki
autor
4. mar 2014

@miskanasa super nemam co vytknut 😉

sliver
4. mar 2014

@iivkaa1 ivka mám veľkú prosbu
prosím ťa mohla by si mi napísať aké obrázky ideš dávať do knižky (môže byť aj IP) lebo chcem urobiť dievčatám bonus k číslam a to že im na druhú stranu urobím niečo na kreslenie, tak nech náhodou nevyberiem také isté obrázky... Ďakujem za ochotu

iivkaa1
4. mar 2014

@branki @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @marusik80 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898 @sharonik

Baby, tieto obrazky chcem dat do grafomotorickej knizky....mozu byt ? 🙂 malo by to byt format A4 vo stvrtok by som mala skusit tlacit...kocka,ktora to ma v albume, mi pisala,ze je to format A4 tak verim,ze to bude ok 🙂

marusinka80
4. mar 2014

@komzikosaurus ahoj, vyberám pizzu. ďakujem!

marusinka80
4. mar 2014

@komzikosaurus ja rozmýšľam o laminovaní hlavne z toho dôvodu, že robím grafiku a určite to bude lepší výsledok, ako keby som mala niečo vyrábať ručne...to prenechávam zručnejším osobám 🙂. V minulej výmene som robila takú väčšiu drevenú hračku, ktorá dopadla síce dobre, ale ja som nebola úplne spokojná s výsledkom...takže radšej pôjdem tentokrát na "istotu" 😎

ivaha
4. mar 2014

@sliver by si mohla aj tie co chcela povodne ivka, tie boli tusim A5, tie sa mi super pacili, aj s tym textom 🙂

sliver
4. mar 2014

@miskanasa a čím sa idu nakoniec upevňovať tie orgány? viem že si riešila viac možností.... ozi z čoho je to urobené? ináč je to krásne, teším sa!

iivkaa1
4. mar 2014

@ivaha ano aj mne sa pacili 🙂 len A5...Tak verim,ze tieto budu A4....ak nie bude vadit ak bude A5? pootom by som pridala viac stran 🙂 mozno aj tie prve 🙂

sliver
4. mar 2014

@iivkaa1 isto vyskúšaj tlačiť lebo ja som našla teraz toto a tiež som bola natešená že su to a4 ale ked som dala tlač tak eee ☹ http://www.i-creative.cz/2013/05/03/pracovni-li...
alebo ak chceš pošli mi ich na mail a ja ti to kuknem aký je to formát alebo sa posnažím to upraviť aby to bolo na A4

iivkaa1
4. mar 2014

@sliver jeeej dakujem a mozes mi skusit pozriet aj tie moje prve obrazky co zvitazili?ci sa daju dat na A4???dakujem

katka159
4. mar 2014

@branki prosím mám v tom chaos termín odovzdávky je kedy?

branki
autor
4. mar 2014

@katka159 koniec aprila, ked sa nebude stihat, nie je problem predlzit o tyzden 😉

katka159
4. mar 2014

@branki jej ja že koncom marca...🙂 lebo som už s toho mimo v 10-20 mes je tuším až 2 týžden maja?

iivkaa1
4. mar 2014

@katka159 ano v malej vymene je drzhy majovy tyzden na posielanie aktivit 🙂

komzikosaurus
4. mar 2014
sliver
4. mar 2014

@marusinka80 prosím ťa môžeš zahlasovať pri jednej z mojich troch aktivít, nech viem ktoru ti mám robiť? Ďakujem

miskanasa
4. mar 2014

@sliver z machovej gumy a cez magneticku pasky to drzi

katka159
5. mar 2014

baby tak žetony su vyrazene je to s tou dierkou v strede a je to o moc lepšie ako keby som to strihala ja.... je to vykres 220g ten najtvrdší ale komu sa bude zdať malo tak nech si to potom doma zalaminuje .. už len čakam na kocky a bude hotovo.. inak máte napad čím tie kocky nafarbiť potrebujem žltú, červenu a modru alebo čo tam nalepím farbný papier alebo ako si to predstavujete?...

katka159
5. mar 2014

@iivkaa1 pozri tuna ma užasny album niečo pre teba fakt famozne obrazky https://www.modrykonik.sk/blog/mery333/album/pr...

jonki
5. mar 2014

@branki @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @marusik80 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898 @sharonik @iivkaa1
prepacte nestiham sledovat diskusiu...nadalej sa rada zucastnim vymeny ak budete so mnou trpezlive.

chcela by som objednat material na moje aktivity ale nechem objednavat zbytocne vela do zalohy. Prosim dokedy treba zahlasovat za jednotlive aktivity.....ide mi hlavne o ten semafor...kedze na ten material nemam doma a rada by som sa do toho pustila.

a @branki ako je to s delenim balickov...kto to nakoniec bude robit? lebo popravde som dufala ze ty a len ti to hodim domov ked budem mat cestu okolo. Inak to bude dobra palka za balik.

sliver
5. mar 2014

@jonki hlasuje sa iba u niektorých mamičiek, ja už mám od všetkých hlasy, asi si len musíš skontrolovať kto u teba ešte nezahlasoval a ponaháňať 😀 ale možno už máš všetkých... skontroluj si to

jonki
5. mar 2014

@sliver namam vsetkych to som si mrkla....minule som si vypisala mena a stale mi chybali hlasy a este mi aj pocet ubudol ked som na to teraz pozerala...tak budem musiet ponahanat.
mozno nevhodna otazka....ale je tu nejaky deadline? myslim na uzavretie hlasovania a vyrobu

sliver
5. mar 2014

@jonki nie je to nevhodná otázka, nestanovil sa nikdy ddl na hlasovanie ale myslím že vklude možeš napísať všetkým ktoré nemáš, už by to mola byť zahlasované... ja som "naháňala" hlasy minulý týždeň 😉
normálne napíš kočkám tu, napíš mená ktoré nemáš a zahlasujú ti 😉 asi len pozabudli ked si mysleli že sa jednoducho robí aktivita ktorá má najviac hlasov alebo si mysleli že už hlasovali a pritom nehlasovali 😉

branki
autor
6. mar 2014

@jonki ahoj no presne ako pise@sliver treba napisat sem babam, aby zahlasovili. Hlasovanie uz by malo byt uzavrete, aj som bola v tom, ze uz maju vsetci hlasy