Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
@marusinka80 aj ja by som poprosila keby si si vybrala pizzu alebo vesmir zajtra som chcela ist kupit filc, tak nech viem pocty🙂 dakujem
@branki @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @marusik80 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898 @sharonik
Baby, tieto obrazky chcem dat do grafomotorickej knizky....mozu byt ? 🙂 malo by to byt format A4 vo stvrtok by som mala skusit tlacit...kocka,ktora to ma v albume, mi pisala,ze je to format A4 tak verim,ze to bude ok 🙂
@komzikosaurus ahoj, vyberám pizzu. ďakujem!
@komzikosaurus ja rozmýšľam o laminovaní hlavne z toho dôvodu, že robím grafiku a určite to bude lepší výsledok, ako keby som mala niečo vyrábať ručne...to prenechávam zručnejším osobám 🙂. V minulej výmene som robila takú väčšiu drevenú hračku, ktorá dopadla síce dobre, ale ja som nebola úplne spokojná s výsledkom...takže radšej pôjdem tentokrát na "istotu" 😎
@iivkaa1 isto vyskúšaj tlačiť lebo ja som našla teraz toto a tiež som bola natešená že su to a4 ale ked som dala tlač tak eee ☹ http://www.i-creative.cz/2013/05/03/pracovni-li...
alebo ak chceš pošli mi ich na mail a ja ti to kuknem aký je to formát alebo sa posnažím to upraviť aby to bolo na A4
@marusinka80 ok
@marusinka80 prosím ťa môžeš zahlasovať pri jednej z mojich troch aktivít, nech viem ktoru ti mám robiť? Ďakujem
baby tak žetony su vyrazene je to s tou dierkou v strede a je to o moc lepšie ako keby som to strihala ja.... je to vykres 220g ten najtvrdší ale komu sa bude zdať malo tak nech si to potom doma zalaminuje .. už len čakam na kocky a bude hotovo.. inak máte napad čím tie kocky nafarbiť potrebujem žltú, červenu a modru alebo čo tam nalepím farbný papier alebo ako si to predstavujete?...
@iivkaa1 pozri tuna ma užasny album niečo pre teba fakt famozne obrazky https://www.modrykonik.sk/blog/mery333/album/pr...
@branki @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @marusik80 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898 @sharonik @iivkaa1
prepacte nestiham sledovat diskusiu...nadalej sa rada zucastnim vymeny ak budete so mnou trpezlive.
chcela by som objednat material na moje aktivity ale nechem objednavat zbytocne vela do zalohy. Prosim dokedy treba zahlasovat za jednotlive aktivity.....ide mi hlavne o ten semafor...kedze na ten material nemam doma a rada by som sa do toho pustila.
a @branki ako je to s delenim balickov...kto to nakoniec bude robit? lebo popravde som dufala ze ty a len ti to hodim domov ked budem mat cestu okolo. Inak to bude dobra palka za balik.
@jonki nie je to nevhodná otázka, nestanovil sa nikdy ddl na hlasovanie ale myslím že vklude možeš napísať všetkým ktoré nemáš, už by to mola byť zahlasované... ja som "naháňala" hlasy minulý týždeň 😉
normálne napíš kočkám tu, napíš mená ktoré nemáš a zahlasujú ti 😉 asi len pozabudli ked si mysleli že sa jednoducho robí aktivita ktorá má najviac hlasov alebo si mysleli že už hlasovali a pritom nehlasovali 😉

@marusinka80 mne by sa tiez pacil navrh vzduch, zem, voda , ale neuvazovala si aj o niecom co nie je len o laminovani?