icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

branki
autor
6. mar 2014

@jonki a baliky by sa mali posielat do konca aprila, teda posledny aprilovy den, je deadline.

branki
autor
6. mar 2014

@katka159 mozes nalepit machovku, alebo filc, ked nemas farby na to, mozno aj temperkami a prelakovat aj tak by to slo

sliver
6. mar 2014

@branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898
dievčatá nemá náhodou niekto doma tuto hru? maju byť v nej 4 druhy hier, teda pravidiel, zaujíma ma či sa niektorá z nich nedá použiť na aktivitu čo robí marusinka 😉

katka159
6. mar 2014

@iivkaa1 mala rada aby si nedopadla s knihou ako fufina skus to premyslieť a prepracovať lebo ja som od nej tu knihu videla a je to hroza velke sklamanie.... nakolko sa tam bude písať znova a znova tak skus to roztrihať popredu a potom zalaminovať a fixa k tomu s tvojej strany bude?

sharonik
11. mar 2014

@branki už sme si určili deadline? Aby som vedela koľko mám času 🙂

sharonik
11. mar 2014

@branki teraz som prečitala na začiatku strany, že koniec apríla🙂

sliver
12. mar 2014

nikde nikoho 😉 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898

buď všetky makáte ako včielky alebo si užívate krásne slnko aspon tento týžden kým je 😉

janka9898
12. mar 2014

@sliver UZIVAME WSI SLNIECKO A makame vonku ako vcelicky co sa tyka aktivity este som na nule 😲 ale bud tyzden ma byt skaredo tak sa do toho pustim .-D

sliver
12. mar 2014

@janka9898 aj ja aj ja 😀 stále som von len na obed ešte spinká tak si užijem aj PC 😉 tiež som ešte na nule lebo dorábam výmenu čo mám do konca marca... ale planning už mám 😀

katka159
12. mar 2014

@sliver ja čakam už len na kocky a v tejto teme mam hotovka... ale končím s vymenami lebo teraz cezleto nestíham už zasa až na jesen asi max jednu necham

cvety
12. mar 2014

Ja do pár dní pridám foto mojej aktivity grafomotorické tabuľky, aby ste to videli dopredu a mohli sa vyjadriť 🙂

ivaha
13. mar 2014

@slniecko379 ahojcek taketo som objavila, bolo by to super na manipulaciu
https://www.modrykonik.sk/blog/martina646/album...

slniecko379
13. mar 2014

@ivaha vdaka,budem sa inspirovat 🙂

branki
autor
14. mar 2014

@sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898

tak ja som tiez este nestihla nic spravit ohladom nasich aktivit, ale pomaly sa chcem do toho pustit 😀
Mam na vas otazku, staci vam velkost hracej plochy ako je v originaly, t.j. 2 plochy na A5 tym padom, by ste dostali 4 predlohy.
Posielam link aj na original predlohy aby ste si to vedeli predstavit: http://club.chicacircle.com/wp-content/uploads/...

janka9898
14. mar 2014

@branki pre mna staci😀

sliver
14. mar 2014

@branki pre nás stačí originál 😉

vmb
14. mar 2014

@branki pridám sa k väčšine, môže byť originál

sharonik
14. mar 2014

@branki môže byť ako v origináli
Ja zatiaľ nemám hotový prototyp, hneď ako bude pridám foto. Nemôžem zohnať tmavomodrý, tmavozelený a tmavofialový farebný papier☹

cvety
15. mar 2014

@branki
Môže byť A5 🙂

katka159
17. mar 2014

@branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety @janka989
baby otazka kocky mam doma @moninka1 dakaujem za tovar ale čo tam nalepiť a ako alebo čím to nafarbyť aby boli 2 strany modre, 2 žlte a 2 červene nejaky napad a rada dakujem

sliver
17. mar 2014

@katka159 ja by som asi skusila akrylové farby

katka159
17. mar 2014

@sliver to podla mna zlezie s toho dreva

vmb
17. mar 2014

@katka159 súhlasím s akrylovými, ale bolo by fajn to prelakovať. Ja mám doma priesvitný lak na drevo a pekne to vyzerá 🙂

sharonik
17. mar 2014

@katka159 alebo sú dostať samolepiace farebné papiere, tak možno z toho vystrihnúť a nalepiť

katka159
17. mar 2014

@vmb no 40 malych kociek lakovať to by mi trvalo asi dlho kocky som objednala 15x15x15 ako ste chceli no uvidim čo vymyslím

katka159
17. mar 2014

@sharonik hej a to kde to by bolo lepšie nevidela osm také

sliver
17. mar 2014

@katka159 ja som za akrylové farby a lak, bojím sa že ked nalepíš samolepiace paiere na taký malý rozmer že sa to odlepí, doma používam akrylové farby skoro na všetko a priesvitný lak mám aj na drevo aj v spreji a fakt všetko drží... vieme sa dohodnúť že ak by si ich namalovala a mne poslala ja ti ich prelakujem 😉 do konca apríla by sme to mohli stihnúť 😀

sharonik
17. mar 2014

Ja som kupovala v papiernictve (ja som kupovala v dafferi a v kohinoore), majú buď vo veľkosti trochu väčšej ako A5 - tam je 8 listov (žltá, zlatá, zelená, modrá, čierna, hnedá, ružová, červená- tieto sú také hrubšie a trochu lesklé) toto je ono http://www.notesonline.eu/index.php?id=detail&k...
alebo potom vo veľkostí A4 @katka159

moninka1
17. mar 2014

@katka159 jej, som rada, ze balicek s tovarom z opitecu uz prisiel. tusim som si skoro vyskusala, co je to balit vrecuskovu vymenu 😅 bolo nas 10 objednavajucich a kazda sme mali specificku objednavku, dalo to zabrat 😝 . ale som rada, ze sa mi to podarilo rychlo pobalickovat a rozposlat, aspon nam to nezavadzia doma 😀