Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
ahojte @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898 @branki
ako pokračujete, vyrábate? ako to tu utíchlo....
ak by sa niekto chcel pridať do Ivkinej výmeny, všetky ste vítané 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vrecuskove-aktivity-busy-bags-pre-deti-3-az-4-roky/
Ja mám všetko pripravené na tlač... doteraz som upravovala všetko v PC a fotila, knižku som teraz dorábala v inej výmene...
@sliver
ahojte, ja som teraz dost mimo, decka stale chore, pes chory, takze doma katastrofa, este som robila aj kamoskam na narodky torty, som este v tom amater, tak to trva vecnost 😀 Ale pomaly uz pracujem na druhej vymene, nasu si nechavam na april. Myslim, ze v aprili sa to tu uz viacej rozbehne 😉
@branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898
Dievčatá, konečne som vyrobila prototyp mojej aktivity. Prikladám foto. Bližšie som o aktivite písala v albume pri mojej aktivite.
Kartičky budete mať v plastovom puzdre - doňho sa budú kartičky aj ukladať pri skladaní obrazcov. Pre názornú ukážku sú na dvoch fotkách aj zložené obrazce. Predlohu som zatiaľ použila originál (v skutočnosti budú vyzerať trochu inak).
Inak je to riadna babračka, hoci sa nezdá- zalaminovať a postrihať tak, aby jednotlivé tvary na seba sedeli. No budem sa snažiť maximálne ako viem🙂
Tie tmavomodré obrazce boli zatiaľ iba vyfarbené fixou - nezohnala som zatiaľ tmavomodrý farebný papier, ale už mám objednaný, tak bude potom normálne farebný, nie takýto fľakatý🙂
@sharonik už som čítala v albume o tých predlohách...
ja som radšej za originál predlohy, nerobiť ich menšie, moja má dosť predstavivosť (teda zatial) takú že ked to vidí presne také tak to zloží, horšie sa jej skladá ked má predlohu menšiu... možno neskôr jej to pôjde no zatím nie, radšej by som ich brala na mail a postupne si ich tlačila...
@sliver v knižke je 100 predlôh 4 rôzne úrovne obtiažnosti (starter, junior, expert, master) po 25 predlôh z každej úrovne). Doporučený vek je 5-99 rokov), ale myslím, že predškoláci zvládnu 1 a 2 úroveň ( obrazec je skladaný z dvoch alebo troch kartičiek + niekde je využitý v obrazci aj ten biely podklad).
Krabičky sú obaly z nejakych magnetických pások, mm to doniesol z roboty, či nevyužijem, lebo sa to inak vyhadzuje, tak ich mám pár doma🙂
@sliver tie predlohy budú určite v originál veľkosti, len aby ste nečakakali, že dostanete takéto knižočky ako sú na fotke. Niektoré vytlačím (asi tých prvých 25) a ostatné budem posielať na mail, lebo by toho bolo ozaj veľa tlačiť. A keď to deťúrencom pôjde tak si vytlačíte aj ďaľši level 😉
@sharonik aj mne sa to paci a tiez som za original predlohy🙂
Ešte dievčatá riešim či to mám do tých riadkov prekreslovať iba medzi prvé tie dva spodné riadky alebo na celé, robila som to doteraz na celé lebo aj moja dcerka ked sa snaží tak také malé nenakreslí a skončí to podobne ako na priloženom obrázku, že sa netrafí medzi tie dva ale kreslí to medzi tri... ako chcete? buď to nechám ako je origoš predkreslím to na dva spodne riadky alebo to predkreslím na celé ako som to robila doteraz... no a ešte jedna otázka - či chcete jednotku aj s paličkou v predu a sedmičkou tiež s paličkou v strede
@ajabaja, @jonki, @cvety, @ivaha, @natabun, @gega, @sharonik , @marusinka80

@moninka1 ja som to dostala už v piatok len cez víkend sem nechodím a až teraz som si spomenula ked som išla šmirglovať kocky