Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
@vmb je to super, inac da sa zohnat aj lepenka - ta je oproti kartonu vnutry plna a teda nevznika to vlnenie a mam pocit, ze je to pevnejsie (ja mam doma aj take krabice od topanok a mensich spotrebicov, co tu vlnovku v sebe nemaju - to by bolo mozno tiez dobre, aby sa to nevlnilo ;))
@vmb veľmi sa mi to páči, moja je šetrná k veciam, nič neničí takže isto budeme maximálne spokojné 😉
ozi a koľko bude tých kartičiek? a ako si to presne robila? vytlačila a nalepila na karton, či? odkial si stiahla obrázky? ja len že keby sme si chceli dorobiť viac kusov 😉 lebo u nás sa hrá celá rodina 😀 😀 😀
@sliver Ďakujem, je to vytlačené v tlačiarni (firme-tak kvalita tlače by mala byť), vystrihnuté, nalepená fólia (obal na papiere-"prospektový obal"), vystrihnuté, nalepené na kartón, vystrihnuté. 🙂
Kúskov je spolu 33 (3x A4 predloha). Stiahnuté to mám z netu, keď tak, kľudne pošlem do mailu.
@moninka1 pre info 😉 možno niečo pomôže 😉
http://happyhooligans.ca/homemade-giant-bubbles/
@komzikosaurus @janka9898 @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @moninka1 @natabun @zvalka @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety
@branki baby ospravedlnujem sa ze som absolutne nereagovala na upozornenenia....idem sa snazit co to ponapravat a dat sa do prace. Mame za sebou narocnejsie obdobie....dakujem za pochopenie 🙂
dievčatá @zvalka, @branki, @miskanasa, @janka9898, @vmb, @iivka1, @slniecko379, @kozmikosaurus momentálne sú topánky v štádiu obehávania obchodov a zháňania "lacných" šnúriek 😉

Takto vyzerá prototyp - nalepená fólia a kartón. Pri strihaní kartónu sa to trochu vlní. Čo vy na to? Môže byť takto?
@branki @janka9898 @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @moninka1 @natabun @zvalka @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666