icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

vmb
7. apr 2014

Takto vyzerá prototyp - nalepená fólia a kartón. Pri strihaní kartónu sa to trochu vlní. Čo vy na to? Môže byť takto?
@branki @janka9898 @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @moninka1 @natabun @zvalka @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666

janka9898
7. apr 2014

@vmb pre mna moze byt

sliver
7. apr 2014

@vmb podľa mňa je to perfektné

moninka1
7. apr 2014

@vmb je to super, inac da sa zohnat aj lepenka - ta je oproti kartonu vnutry plna a teda nevznika to vlnenie a mam pocit, ze je to pevnejsie (ja mam doma aj take krabice od topanok a mensich spotrebicov, co tu vlnovku v sebe nemaju - to by bolo mozno tiez dobre, aby sa to nevlnilo ;))

katka159
7. apr 2014

@vmb a da sa to aj zalaminovať lebo moj to rozoberie inak super

katka159
7. apr 2014

@jonki prosím ešte raz sa pýtam že aku aktivitu mam od teba vybranu ja neviem

vmb
7. apr 2014

@katka159 keď chceš, tebe to zalaminujem a potom nalepím na kartón. Spravím ako ktorá budete chcieť.

iivkaa1
7. apr 2014

@branki ahoj mamina @meryenes by sa k nam rada pridala,este moze?🙂

iivkaa1
7. apr 2014

@vmb je to krasne 🙂 super

sliver
7. apr 2014

@vmb veľmi sa mi to páči, moja je šetrná k veciam, nič neničí takže isto budeme maximálne spokojné 😉
ozi a koľko bude tých kartičiek? a ako si to presne robila? vytlačila a nalepila na karton, či? odkial si stiahla obrázky? ja len že keby sme si chceli dorobiť viac kusov 😉 lebo u nás sa hrá celá rodina 😀 😀 😀

vmb
7. apr 2014

@sliver Ďakujem, je to vytlačené v tlačiarni (firme-tak kvalita tlače by mala byť), vystrihnuté, nalepená fólia (obal na papiere-"prospektový obal"), vystrihnuté, nalepené na kartón, vystrihnuté. 🙂
Kúskov je spolu 33 (3x A4 predloha). Stiahnuté to mám z netu, keď tak, kľudne pošlem do mailu.

lenka_l
7. apr 2014

@branki Ahojte, mozem sa pridat namiesto maminy co vypadla? Vedela by som ponuknut takuto aktivitu, ale boli by tam zvierata a ich stopy (liska, jelen, diviak, zajac, medved a vevericka), velkostou by to bolo na A5, z kartonu, obrazok vytlaceny na papier a nalepeny....

branki
autor
7. apr 2014

@iivkaa1 ahoj teraz citam ze mas nahradnicku, medzitym sa ozvala este aj druha maminka. Ako to spravime v mensej vymene uz mas nahradnicku ? aby sme to poriesili k spokojnosti vsetkych 😉

iivkaa1
7. apr 2014

@branki ahoj ano v mensej uz mame nahradnicku....no mamina @meryenes uvolnila miesto mamine lenka-i...lebo ze ponukla uz aj aktivitku a ona este nema.....

branki
autor
7. apr 2014

@iivkaa1 aha a meryenes by isla aj do tejto vacsej vymeny? Lebo ked ano tak si sa ozvala prva, takze ma prava na miesto ona.

iivkaa1
7. apr 2014

@branki ano do tejto velkej skupinky chcela ist, no potom mi napisala, ze uvolnuje miesto druhej mamine,lebo ze ona nema vybratu este aktivitku...tak neviem,ako teraz?🙂

sliver
7. apr 2014

@moninka1 pre info 😉 možno niečo pomôže 😉
http://happyhooligans.ca/homemade-giant-bubbles/

lenka_l
7. apr 2014

@branki
@iivkaa1
Dievcata, ja uz v jednej vymene som, takze ak uz sa nasla ina maminka, nevadi... ;) Aj ked sa mi velmi pacia vase aktivity, urcite budu este dalsie vymeny. 🙂

branki
autor
7. apr 2014

@lenka_l ahoj este nemam odpoved od @meryenes, ci do toho ide, v kazdom pripade ak odmietne ratam s tebou 😉

branki
autor
7. apr 2014

@meryenes ahoj tak sa pripojis ku nam? 🙂

sliver
7. apr 2014

@lenka_l mne sa veľmi páči tvoja aktivita 😉

ivaha
8. apr 2014

@lenka_l ahojcek, myslim, ze mozes tu ponuknit aj to tvoje perfektne bludisko, dievcata ho chceli, len ja som ho nevedela take pekne vyrobit.

ivaha
8. apr 2014

@moninka1 @vmb tiez si myslim, ze by to bolo lepsie a aj by sa ti lepsie robilo s takym tvrdym papierom od spotrebicov,topanok a pod, ktory nie je vlnovkaty. A velmi sa tesime na tuto hru 🙂

meryenes
8. apr 2014

@branki ahoj, už som písala včera iivkaa1, že nemám nič vymyslené, by som to časovo nestíhala, snáď nabudúce

branki
autor
8. apr 2014

@lenka_l ahoj tak ked mas ese stale zaujem vitam ta u nas 😉

branki
autor
8. apr 2014

@meryenes oki vdaka za odpoved

sliver
8. apr 2014

@lenka_l píšem ti IP aby sme sa dohodli ako s tou knižkou lebo "gega" mala u mňa vybratu knižku s ktorou som rátala pre ňu.... dohodneme sa 😉
ešte tiež treba "poriešiť" aj iné maminky ktoré robia viac vecí, nie len výherné...

jonki
8. apr 2014

@komzikosaurus @janka9898 @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @moninka1 @natabun @zvalka @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety
@branki baby ospravedlnujem sa ze som absolutne nereagovala na upozornenenia....idem sa snazit co to ponapravat a dat sa do prace. Mame za sebou narocnejsie obdobie....dakujem za pochopenie 🙂

jonki
8. apr 2014

@katka159 no pozerala som album co je u branki ale nie si ani pri jednej aktivite 😉 takze som na to podobne ako ty....neviem ktoru chces 🙂

sliver
8. apr 2014

dievčatá @zvalka, @branki, @miskanasa, @janka9898, @vmb, @iivka1, @slniecko379, @kozmikosaurus momentálne sú topánky v štádiu obehávania obchodov a zháňania "lacných" šnúriek 😉