Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
@moninka1 @komzikosaurus @sliver @sharonik dievcata tu su vase rybky hotove, ako som pisala k tomu testovaniu si este mozte vybrat navyse a v albume mam este dalsie druhy.
@iivkaa1 @janka9898 @ajabaja @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @ivaha @silver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666
Pridávam foto grafomotorických tabuliek v nasledujúcom príspevku - neviem prečo, ale nedajú sa mi pridať fotky - nebudem znova písať text, len pridám fotky_ som online cez mobil, vďaka za pochopenie,
Lepené z oboch strán. Takže dostanete to čo vidíte na fotkách. 2 tabuľky, kriedu handričku a návod, ten však na fotke nie je. Môže to takto byť? Stačí keď označíte fotku, že sa vám páči, alebo napíšte čo sa vám nepáči, vďaka :*
Hm, nechápem, nedajú sa mi pridať fotky :(
Pre úplnosť dopĺňam rozmery tabuliek. 13,5 x 25,5 cm hrúbka 3mm materiál HDF, kedysi bol tomuto materiálu veľmi podobný sololit. Je to tenké, ale pevné. Tabulova folia je tmavo zelená, má svoju hrúbku a vďaka tomu je pevna. Nemecka výroba, takže podľa mňa to bude O.K.
@cvety ahoj, uz toi mas vsetko nalepene? ak nie mna eby kludne stacila len ta druha fotka, cize osmocka a ten egyptsky vzor, a druhe strany chcem mat volne, ak je to mozne ak nic, tak to bude super aj takto, dakujem
@komzikosaurus o.k. môžem ti to tak spraviť.
@iivkaa1 @janka9898 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety
ahojte. PROSIM VAS ABY STE MI CIM SKOR ZAHLASOVALI:
- v mojom albume si svojim lajknutim vyberte 6 predloh k mojej aktivite "magneticky labyrint" a 1 moznost magnetky (auto+postavicka alebo auto+magnetka alebo princezna+postavicka alebo princezna+magnetka alebo auto+princezna)
Kazdy by mal mat spolu 7 LAJKOV (6 predloh, 1 dvojkombinacia magnetky).
Princezien mam len 13, pretoze na zaciatku ste mali vacsinovy zaujem o auticka, preto vas prosim, aby ste si princezne vyberali len ak mate doma malu "princeznicku" 🙂
Fotky postavicky, auticka a princezny su len ilustrativne, pretoze mam viac druhov auticiek, princezien a postaviciek.
Ospravedlnujem sa za kvalitu fotiek - su trocha rozmazane 🙂
TAK PROSIM LAJKUJTE, CAS MI BEZI 🙂
@slniecko379 prepáč ale ja to nechápem, mám olajkovať 6 obrázkov ktoré chcem aby si mi urobila? ale nechápem tu magnetku
ako auto+postavička čo znamená?
@slniecko379 ok olajkovala som 6 predloh sice ledva som si vybrala a auto + postavičku
@sliver kazdy dostane ku obrazku 2 magnetky na ktorych bude bud princezna, postavicka auto alebo farebna magnetka + jednu vodiacu magnetku, ktorou sa bude vodit "vrchna" magnetka 🙂
@katka159 teraz neviem, ci si si ledva vybrala v zlom alebo v dobrom 🙂
@slniecko379 mne je uplne jed o co dosta eme..mam doma aj dievcatko ajchlapca
@miskanasa ok - tak nakombinujem nieco chlapcenske aj dievcenske 🙂
@slniecko379 ja si od radosti neviem vybrat 😅 😅 mam 4,5rocne dievcatko a 1,5 rocneho chlapceka 🙂 porad mi a spolu vyberieme 😅 😀
@slniecko379 ja mam aktivitku od martina646, takze si prosim tie ostatne, aby sa mi neopakovali. dakujem
megabublifuky su skoro vsetky uz hotove, este mi chyba vytlacit navody na bubli-tekutinu a mam hotovo, zajtra snad pridam foto.
@slniecko379 olajkovane 🙂
@zvalka prepac, som ti ani nestihla poradit, ale "zvladla si to" 🙂 VDAKA 🙂
@moninka1 ok

@janka9898 @ajabaja @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety
Ahojte, tak tu je moja knizka 🙂 snad sa bude pacit 🙂 Je to 6stran velkost cca A4. Nakoniec som sa rozhodla,ze to spravim obojstranne,cize je tam 12 obrazkov... a spojila som to dvoma kruzkami...myslim,ze staci 🙂
Cize uz len musim podavat kruzky :D