icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

iivkaa1
26. apr 2014

@janka9898 @ajabaja @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety

Ahojte, tak tu je moja knizka 🙂 snad sa bude pacit 🙂 Je to 6stran velkost cca A4. Nakoniec som sa rozhodla,ze to spravim obojstranne,cize je tam 12 obrazkov... a spojila som to dvoma kruzkami...myslim,ze staci 🙂
Cize uz len musim podavat kruzky :D

janka9898
26. apr 2014

@iivkaa1 toto je krasne tesim sa velmi.-D

iivkaa1
26. apr 2014

@janka9898 dakujem 🙂

branki
autor
26. apr 2014

@iivkaa1 super vidim, ze su tam aj dopravne prostriedky, tak to bude mat u mojho urcite uspech 😉

ivaha
26. apr 2014

@moninka1 @komzikosaurus @sliver @sharonik dievcata tu su vase rybky hotove, ako som pisala k tomu testovaniu si este mozte vybrat navyse a v albume mam este dalsie druhy.

sliver
26. apr 2014

@ivaha WAU WAU WAU
Nemam slov, iba uzasneeeeee a neskutocne!!!!

cvety
27. apr 2014

@iivkaa1 @janka9898 @ajabaja @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @ivaha @silver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666

Pridávam foto grafomotorických tabuliek v nasledujúcom príspevku - neviem prečo, ale nedajú sa mi pridať fotky - nebudem znova písať text, len pridám fotky_ som online cez mobil, vďaka za pochopenie,

Lepené z oboch strán. Takže dostanete to čo vidíte na fotkách. 2 tabuľky, kriedu handričku a návod, ten však na fotke nie je. Môže to takto byť? Stačí keď označíte fotku, že sa vám páči, alebo napíšte čo sa vám nepáči, vďaka :*

cvety
27. apr 2014

Hm, nechápem, nedajú sa mi pridať fotky :(

cvety
27. apr 2014

Tak cez tablet to bolo úspešné 🙂

cvety
27. apr 2014

Pre úplnosť dopĺňam rozmery tabuliek. 13,5 x 25,5 cm hrúbka 3mm materiál HDF, kedysi bol tomuto materiálu veľmi podobný sololit. Je to tenké, ale pevné. Tabulova folia je tmavo zelená, má svoju hrúbku a vďaka tomu je pevna. Nemecka výroba, takže podľa mňa to bude O.K.

komzikosaurus
27. apr 2014

@cvety ahoj, uz toi mas vsetko nalepene? ak nie mna eby kludne stacila len ta druha fotka, cize osmocka a ten egyptsky vzor, a druhe strany chcem mat volne, ak je to mozne ak nic, tak to bude super aj takto, dakujem

cvety
27. apr 2014

@komzikosaurus o.k. môžem ti to tak spraviť.

slniecko379
28. apr 2014

@iivkaa1 @janka9898 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety

ahojte. PROSIM VAS ABY STE MI CIM SKOR ZAHLASOVALI:

- v mojom albume si svojim lajknutim vyberte 6 predloh k mojej aktivite "magneticky labyrint" a 1 moznost magnetky (auto+postavicka alebo auto+magnetka alebo princezna+postavicka alebo princezna+magnetka alebo auto+princezna)
Kazdy by mal mat spolu 7 LAJKOV (6 predloh, 1 dvojkombinacia magnetky).
Princezien mam len 13, pretoze na zaciatku ste mali vacsinovy zaujem o auticka, preto vas prosim, aby ste si princezne vyberali len ak mate doma malu "princeznicku" 🙂
Fotky postavicky, auticka a princezny su len ilustrativne, pretoze mam viac druhov auticiek, princezien a postaviciek.
Ospravedlnujem sa za kvalitu fotiek - su trocha rozmazane 🙂

TAK PROSIM LAJKUJTE, CAS MI BEZI 🙂

sliver
28. apr 2014

@slniecko379 prepáč ale ja to nechápem, mám olajkovať 6 obrázkov ktoré chcem aby si mi urobila? ale nechápem tu magnetku
ako auto+postavička čo znamená?

katka159
28. apr 2014

@slniecko379 ok olajkovala som 6 predloh sice ledva som si vybrala a auto + postavičku

slniecko379
28. apr 2014

@sliver kazdy dostane ku obrazku 2 magnetky na ktorych bude bud princezna, postavicka auto alebo farebna magnetka + jednu vodiacu magnetku, ktorou sa bude vodit "vrchna" magnetka 🙂

slniecko379
28. apr 2014

@katka159 teraz neviem, ci si si ledva vybrala v zlom alebo v dobrom 🙂

sliver
28. apr 2014

@branki a @ivaha pre info 😉 balík som dnes poslala Ivke

katka159
29. apr 2014

@branki @ivaha čítala som dobre termín sa posunul na 7. maja či? lebo ja nestíham

ivaha
29. apr 2014

@katka159 ano, termin sa posunul, takze mas cas 🙂

katka159
29. apr 2014

@slniecko379 @iivkaa1 @janka9898 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety
baby tak finišujem už mi chyba len 38 kostiek nalepiť a posielam.... čiže môže byť

slniecko379
29. apr 2014

@miskanasa @moninka1 @zvalka @emily_666 @cvety
sorry baby, ze vas nahanam - mozte mi prosim zahlasovat v mojom albume (vid moja sprava vyssie) ? 🙂 VDAKA 🙂

miskanasa
29. apr 2014

@slniecko379 mne je uplne jed o co dosta eme..mam doma aj dievcatko ajchlapca

slniecko379
29. apr 2014

@miskanasa ok - tak nakombinujem nieco chlapcenske aj dievcenske 🙂

zvalka
29. apr 2014

@slniecko379 ja si od radosti neviem vybrat 😅 😅 mam 4,5rocne dievcatko a 1,5 rocneho chlapceka 🙂 porad mi a spolu vyberieme 😅 😀

moninka1
29. apr 2014

@slniecko379 ja mam aktivitku od martina646, takze si prosim tie ostatne, aby sa mi neopakovali. dakujem

moninka1
29. apr 2014

megabublifuky su skoro vsetky uz hotove, este mi chyba vytlacit navody na bubli-tekutinu a mam hotovo, zajtra snad pridam foto.

zvalka
29. apr 2014

@slniecko379 olajkovane 🙂

slniecko379
30. apr 2014

@zvalka prepac, som ti ani nestihla poradit, ale "zvladla si to" 🙂 VDAKA 🙂

slniecko379
30. apr 2014