icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

luciaobrocnikova
13. feb 2014

@katka159 ano z machovej gumy je to

luciaobrocnikova
13. feb 2014

@sliver ved sa dohodneme aj mne sa tvoje pacia 🙂

vmb
13. feb 2014

@katka159 prepáč, nemáš ešte nejaký návrh, lebo my už všetko toto doma máme ☹ ďakujem

katuska103
13. feb 2014

ahojte baby....pacia sa vam tie moje dve aktivitky ci mam hladat nieco ine? a uz sa budem aktivne zapajat,lebo velmi chcem aktivitky 🙂

sliver
13. feb 2014

@katuska103 tie štvorčeky sa mi celkom pozdávaju len nechápem ako sú magnetické... ako to funguje? a popros Emily 😉 nech ti ich prihodí do albumu... a nakoľko nejdeme robiť po jednej veci tak môžeš ponuknuť aj viac aktivít, bude to o dohode medzi maminkami, čiže ked budeš chcieť od nejakej maminky 2 aktivity a ona si u teba vyberie dve tak nech sa páči 😉 nebudeš robiť jednu aktivitu ktorá bude mať najviac hlasov ale to čo si kto vyberie....

katka159
13. feb 2014

@vmb o čo by si tak mala zaujem? neviem

vmb
13. feb 2014

@katka159 teraz takto neviem, ale skúsim pozrieť vo svojom PC či tam niečo nenájdem. ďakujem za ochotu

katka159
13. feb 2014

@vmb ked to nebude nič nad moje sili a budem mať na to material tak v pohode

katuska103
13. feb 2014

@sliver je to moja prva vymena...tak som len dala inspiracie z netu, co sa mi pacili 🙂 ale podla mna sa na tie stvorceky nalepi,abz drzala na to laminovanom papieri.....tak skusim este nieco najst 🙂

katuska103
13. feb 2014

@emily_666 @kallocka @iivkaa1 @vmb @pastelka13 @sliver @luciaobrocnikova @katuska103 @katka159 @fufina1 @marusik
baby tazko je nieco najst,ked niektore uz mate nejake vymeny za sebou...skuste napisat co by ste chceli alebo co sa vam paci....ja skusim este nieco najst?
a to cuchove pexeso sa vam nepaci? 🙂 dakujem

katuska103
13. feb 2014

emily_666 @katuska103 @kallocka @iivkaa1 @vmb @pastelka13 @sliver @luciaobrocnikova @katka159 @fufina1 @marusik
alebo hmatove pexeso? to uz asi vacsina mate vsak?

sliver
13. feb 2014

@katuska103 ja tie štvorčeky nechápem... možno iné mamičky ktoré to poznajú budú vedieť....
skús pohladať na nete čo by si dokázala urobiť a daj typy... toto je tiež moja prvá výmena, strávila som hodiny hladaním a hladaním a hladaním niečoho čo by som ponukla a tiež som ponukla veľa vecí ktoré už mamičky majú...
čuchové pexeso nechceme, moc ma to akosi neoslovuje, teda ako poznám moje šidlo tak by ju to asi neoslovilo 😒 a hmatové neviem...

katka159
13. feb 2014

@katuska103 ajmoja je to prvá vymena na MK ale pred mesiacom ked osm sa tu nevedela zaradiť tak som zorganizovala vymenu v našom MC a robím aj doma čiže niečo mam už a hmatové pexeso som si dokončila v utorok a čuchové no neviem skorej chcem ešte zvukove...
nechceš niečo podobne?
zubky sumiaty že čo je dobre pre ne a smutny čo zubkom škodí
potom vzduch, zem voda
filcový hadík teho teda mam a odporučam robiť s filca hrubšieho aspon s 2,5 cm
filcové tvary na gombíčky len su tu maminy ktoré toho vela maju a su už vo vyšom leveli
@sliver

emily_666
13. feb 2014

@luciaobrocnikova mám pridať foto ? či to chceš ozaj ponúknuť

emily_666
13. feb 2014

@katuska103 prosím ťa, aké fotky mám nahodiť? Ak nemáš foto, prosím daj slovný popis, bud nájdem ilustračnú fotku, alebo nahodím text. Necítam sa dobre, fakt nemám chuť čítať diskusiu od začiatku, či si nejaké typy dala či nie, dakujem ti za pochopenie

fufina1
13. feb 2014

@katka159 my by sme cvicenie zapinania alebo tie zubky

katka159
13. feb 2014

@fufina1 to som nedala ja ako moje aktivity ja ich mam dosť ale pre inširáciu

fufina1
13. feb 2014

@emily_666 este ma napadlo ze okrem tych grafomotorickych karticiek by som vedela navrhnut napriklad labyrint s magnetkou.

emily_666
13. feb 2014

@katuska103 ak hladaš ešte nejakú inšpiráciu, pozri do albumov týchto kočiek: ask, tomaskovamaminka, nenocka 😉

emily_666
13. feb 2014

@fufina1 to nechám na tebe 😉

fufina1
13. feb 2014

@emily_666 ak by kocky suhlasili tak ja by som radsej tie karticky ale ten labyrint mozes dat tiez do navrhov, popripade ak by mali kocky ine navrhy ...

fufina1
13. feb 2014

@luciaobrocnikova mne sa paci aj to skladanie tvarov z machovej gumy my take nemame a potesili by sme sa

katuska103
13. feb 2014

@emily_666 dakujem samozrejme pohladam nieco a hodim to tu,aby si mohla dat do albumu...a skore uzdravenie 🙂

marusik
13. feb 2014

@katuska103 mne sa páči to čuchové pexeso🙂

sliver
13. feb 2014

@fufina1 mohla by si dať fotku toho labyrintu? do ponuky môžeš dať viac vecí, bude sa robiť to čo si ktorá maminka vyberie, čiže nie sa môže stať že budeš robiť aj knižku aj labyrint, podľa toho kto čo bude chcieť... alebo ak ťa ešte niečo napadne....

@luciaobrocnikova - aj mne sa páči to skladanie, mohla by si to dať do ponuky? ak áno napíš prosím ťa Emily 😉
a ozi koľko aktivít by si chcela odo mňa?

@emily_666 ako dlho si chorá? skoré uzdravenie... strašne veľa ľudí je chorých :( drž sa
ideš brať teda dve či jednu aktivitu?

@katka159 a @marusik koľko aktivít chceš odo mňa? nech viem koľko si môžem vyberať 😉

už by sme mohli dohadovať origoš kto čo chce, aby sme to stihli vyrobiť... ja už mám cca predstavu čo od koho, už to iba závisí od druhej strany a idem postupne začať makať 😀 😀 😀 no teda zháňať matroš 😀 😀 😀 a preto potrebujem vedieť koľko....

katka159
13. feb 2014

@sliver ja asi 2 tu navliekačku farebnu s predlohou a tie čisla zalaminovane

iivkaa1
autor
14. feb 2014

@emily_666 @kallocka @iivkaa1 @vmb @pastelka13 @sliver @luciaobrocnikova @katka159 @fufina1 @marusik
nasla som nieco taketo 🙂
1. priradzovanie nalad a pocitov 🙂
2. fazy mesiaca
3. zdobenie stromceka
4.stolovanie
5.chytanie cervikov...
snad nemate vsetko 🙂

A inak to su aktivitky vybrane KATUSKA103...... nie moje.....

luciaobrocnikova
14. feb 2014

@emily_666 ano pridaj my, nech si vyberu....dakujeeeeem

luciaobrocnikova
14. feb 2014

@iivkaa1 fuuuha hned by som brala od teba tri 😀

luciaobrocnikova
14. feb 2014

dievcata tak vecer vam napisem, ze co by som chcela a aj vy sa vyjadrite vsetky 🙂 deti su mi obidve chore a uz aj ja zacinam strasny cas ☹