Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
baby už by sme mohli aj pisať kto čo chce nie
@luciaobrocnikova skoré uzdravenie!!!
bože asi každý je chorý, to ej fakt hrozné obdobie ☹ ☹ my sa akurát doliečujeme ale už druhý týžden, už sme tak na 80% zdraví ale unavená som z toho... ešte dočerpať energiu... ináč asi všetky kamošky maju choré deti 😒
@luciaobrocnikova prosím vás kolko budeš od domna chcieť aktivít aby som vedela kolko vybrat... @emily_666 mi sme boli dohodnute na 2 tuším či?
@iivkaa1 no a presne tak to vzniklo, ked sa ponukla aktivita ktoré už niekto má navrhla sa iná, tu už tiež niekto mal tak sa nevrhla iná a nakoniec to boli tri a každý chcel inú....
ako môžme sa vrátiť aj k pôvodnej jednej ak chceš, ja s tým problém nemám, lebo ja nemám nič, čiže si isto vyberiem
dievčatá čo myslíte? @emily_666 @kallocka @iivkaa1 @vmb @pastelka13 @luciaobrocnikova @katka159 @fufina1 @marusik
dobrý deň,
píšem možnosti:
- abeceda 24 x 2 ks (riešenie)
- veľké a malé písmená 9 x 2 (riešenie)
- zvieratká na lúke, poli, pastvine 42
- hudobné nástroje 14
- stromy, kríky, byliny 16
s pozdravom viera
@sliver ja myslím že to može takto zostať že každa si vyberie čo chce a niektorá aj 2 aktivity je nas malo tak prečo nie len ked sa to bude posielať na rozoslanie budeš musieť na sačik napísať že pre koho aby vedela zaratiť @emily_666 @kallocka @iivkaa1 @vmb @pastelka13 @luciaobrocnikova @katka159 @fufina1 @marusik
a ešte od bab @kallocka @pastelka13 @marusik su nejaké navrhy alebo ja osm slepá
@emily_666 @kallocka @iivkaa1 @vmb @pastelka13 @sliver @luciaobrocnikova @katka159 @fufina1 @marusik baby už som pooznačovala čo chcem s iivka1 a sliver sme dohodnuté na 2 aktivitách
a emily_666 s tebou neviem ako som sa dohodla daj mi vedieť či jednu alebo 2...
@fufina1 ti tam mášlen tu knižku čo v nej je a vieš ponuknuť ešte niečo alebo?

@luciaobrocnikova ahok vyberaj to su aj moje ale aj @katuska103 taze mozes 😀 ktore sa pacia???