icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

iivkaa1
autor
14. feb 2014

@luciaobrocnikova ahok vyberaj to su aj moje ale aj @katuska103 taze mozes 😀 ktore sa pacia???

katka159
14. feb 2014

baby už by sme mohli aj pisať kto čo chce nie

sliver
14. feb 2014

@luciaobrocnikova skoré uzdravenie!!!
bože asi každý je chorý, to ej fakt hrozné obdobie ☹ ☹ my sa akurát doliečujeme ale už druhý týžden, už sme tak na 80% zdraví ale unavená som z toho... ešte dočerpať energiu... ináč asi všetky kamošky maju choré deti 😒

sliver
14. feb 2014

@katka159 ja už idem ;) len som nevedela že kto koľko chce aby som si vedela vybrať 😉

katka159
14. feb 2014

@luciaobrocnikova prosím vás kolko budeš od domna chcieť aktivít aby som vedela kolko vybrat... @emily_666 mi sme boli dohodnute na 2 tuším či?

sliver
14. feb 2014

@fufina - môžem porosiť ešte iné návrhy?
@vmb asi si mi zabudla večer pozrieť koľko čoho je? 😒

iivkaa1
autor
14. feb 2014

@emily_666 @kallocka @iivkaa1 @vmb @pastelka13 @sliver @luciaobrocnikova @katka159 @fufina1 @marusik
baby, tak nakoniec nevyhrava ta aktivitka,ktora ma najviac hlasov??? ze kazda mamina si vyberie,ktoru chce??nebude to chaoticke???

sliver
14. feb 2014

@iivkaa1 na začiatku bolo viac za to že ked sme malá skupina tak by sa to dalo tak že kto čo chce... iné by to bolo keby nás bolo 20 ale myslím že 10 sa dohodneme...

iivkaa1
autor
14. feb 2014

@sliver skor som mala pocit,ze ak niekto uz nieco z ponukanych ma,tak vtedy by sa vyrobila ina aktivitka....

katka159
14. feb 2014

@iivkaa1 tak ako chceš je to na dohode napr. mi mi s @sliver robíme si 2 aktivity navzajom tak ani nie jednu

katka159
14. feb 2014

@iivkaa1 vieš je tu vela mamičiek čo už su v aktivitách a vela toho maju tak je to zložitejšie napr mamička vmb čo som ponukla už všetko má

iivkaa1
autor
14. feb 2014

@katka159 ako v pohodke🙂 len sa pytam....cize ak sa mi od teba pacia 2aktivitky takmi ich spravis???

iivkaa1
autor
14. feb 2014

@katka159 ano chapem 🙂 dobre....kludne mozeme aj tak 🙂 odo mna chces tu mapu ci nie?

sliver
14. feb 2014

@iivkaa1 no a presne tak to vzniklo, ked sa ponukla aktivita ktoré už niekto má navrhla sa iná, tu už tiež niekto mal tak sa nevrhla iná a nakoniec to boli tri a každý chcel inú....
ako môžme sa vrátiť aj k pôvodnej jednej ak chceš, ja s tým problém nemám, lebo ja nemám nič, čiže si isto vyberiem
dievčatá čo myslíte? @emily_666 @kallocka @iivkaa1 @vmb @pastelka13 @luciaobrocnikova @katka159 @fufina1 @marusik

iivkaa1
autor
14. feb 2014

@sliver nie,mne to nevadi..ak sa vam chce vyrabat kazdej inu aktivitku 🙂

sliver
14. feb 2014

@iivkaa1 nevadí mi to, ved nás nie je veľa, to hádam zvládneme si zapamätať... len je to vždy tak že ked sa ti páčia dve musíš aj ty ponuknuť dve, teda minimálne dve aby si tá maminka od ktorej chceš dve vedela vybrať

vmb
14. feb 2014

dobrý deň,
píšem možnosti:
- abeceda 24 x 2 ks (riešenie)
- veľké a malé písmená 9 x 2 (riešenie)
- zvieratká na lúke, poli, pastvine 42
- hudobné nástroje 14
- stromy, kríky, byliny 16
s pozdravom viera

sliver
14. feb 2014

@iivkaa1 Ivka u mňa si si vybrala dve vecičky no ja to skladanie nepotrebujem :( teda vybrala som si iba mapu, máš mi čo iné ponuknúť?

iivkaa1
autor
14. feb 2014

@sliver si vyber nieco aj z tej ponuky co som dala...ako aj ja s katuskou103

sliver
14. feb 2014

@iivkaa1 aha, to máte ako spoločné ponuky?
to stolovanie v čom spočíva? čo je na tých kartičkách?
a teraz som si všimla že ťa už mám aj pri prevliekačke...

iivkaa1
autor
14. feb 2014

@sliver no dajme tomu :D
no bude mat dieta zalaminovany tanier a podobne a bude musiet ulozit pribor na miesto a tak....a na kartickach bude jedlo...ze si bude ukladat na tanier...

katka159
14. feb 2014

@iivkaa1 hej aj to skladanie pradla aj mapu len tie kontinety by mohli biť trocha večšie a tie zvieratka roztihane

katka159
14. feb 2014

@vmb Vierka prosím nemáš foto lebo takto si to moc neviem predstaviť

katka159
14. feb 2014

@sliver ja myslím že to može takto zostať že každa si vyberie čo chce a niektorá aj 2 aktivity je nas malo tak prečo nie len ked sa to bude posielať na rozoslanie budeš musieť na sačik napísať že pre koho aby vedela zaratiť @emily_666 @kallocka @iivkaa1 @vmb @pastelka13 @luciaobrocnikova @katka159 @fufina1 @marusik

a ešte od bab @kallocka @pastelka13 @marusik su nejaké navrhy alebo ja osm slepá

sliver
14. feb 2014

@katka159 to čo napísala Vierka je popis k tým veciam v albume, lebo ja som sa pýtala že koľko je tých strán...

iivkaa1
autor
14. feb 2014

@katka159 hm tie kontinenty som robila podla predlohy,len ten karton je vacsi ako A3.....vykres.....a potom sa to podla mna uz tam nevojde...aj toto bolo dost natesno.....

sliver
14. feb 2014

@katka159 marušik má v albume posledné tri napísané, nemá ešte foto lebo to ešte nevzniklo 😉 , pastelka písala že dá cez víkend lebo cez týžden nie je pri PC a na kallocku čakáme do pondelka a ak sa neozve tak sa s nou budeme musieť rozlúčiť 😒

katka159
14. feb 2014

@sliver aha tak super...🙂 idem pozrieť tu vierku lebo absolutne neviem čo písala
@iivkaa1 ok beriem oby dve len možeš mi tie zvieratka vytlačiť 2x

iivkaa1
autor
14. feb 2014

@katka159 ano mozem...a obe zalaminujem...a staci jedno nastrihat?

katka159
14. feb 2014

@emily_666 @kallocka @iivkaa1 @vmb @pastelka13 @sliver @luciaobrocnikova @katka159 @fufina1 @marusik baby už som pooznačovala čo chcem s iivka1 a sliver sme dohodnuté na 2 aktivitách
a emily_666 s tebou neviem ako som sa dohodla daj mi vedieť či jednu alebo 2...

@fufina1 ti tam mášlen tu knižku čo v nej je a vieš ponuknuť ešte niečo alebo?