Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
@iivkaa1 mne sa pacia pocity, fazy mesiaca aj to stolovanie
https://www.modrykonik.sk/blog/vmb/album/co-by-...
@katka159 vytvorila som si u seba album, čo by sa mi páčilo, keby niekto vyrobil 😉
@sliver nie je len dosť pracna ale tak to asi všetko vieš ked maš robiť len jednu abecedu ako ja pre vmb tak sme sa dohodli na rybke skusím ju ....aj to s tými vrchnačikami sa mi pači ale tak neviem
@vmb ešte sa chcem spýtať niečo ine ty nerobíš než č si dala sem mne sa na všetko môj maly zda akosi maly ale ako nie tak ho to počká
@vmb myslím ten album čo si dala že by si chcela 😉 fakt užasné veci ktoré som ešte niekde nevidela... lebo všetky su také obkukané a stále sa opakuju všade dokola až na tovj album, ten ma fatk dostal, všetko veci ktoré som videla prvý krát... myslela som tu abecedu čo si dala do albumu žeby si chcela, tá je teda super, no sa človek nastrihá, ako keby mal robiť iba jednu ujde ale pre 20 je to celkom dosť 😀 strihanie ma mesiac isto 😀 😀 😀
@katuska103 @iivkaa1 prosím kočky tie návrhy na str10 mám komu priradiť? nejaká som tu z toho zmätená ☹

@iivkaa1 hej poprosím ťa obe zalaminovať a jedno s toho roztrihať a jedno chcem ako predlohu