icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

katka159
14. feb 2014

@iivkaa1 hej poprosím ťa obe zalaminovať a jedno s toho roztrihať a jedno chcem ako predlohu

sliver
14. feb 2014

@katka159 fufina písala na štvrtej strane čo obsahuje tá knižka, teda je tam viac fotiek, kukni tam 😉

katka159
14. feb 2014

@sliver jej dakujem nevšimla osm si že to piše o tej knihe len mne sa zda na môjho prcka doť zložite to ešte ale tak ked neda iny navrch tak ho počka

luciaobrocnikova
14. feb 2014

@iivkaa1 mne sa pacia pocity, fazy mesiaca aj to stolovanie

vmb
14. feb 2014

https://www.modrykonik.sk/blog/vmb/album/co-by-...
@katka159 vytvorila som si u seba album, čo by sa mi páčilo, keby niekto vyrobil 😉

katka159
14. feb 2014

@vmb fúúú ha tak to neviem teda že čo ti spravím...

vmb
14. feb 2014

@katka159 sú to ťažké veci či nákladné? 🙂

katka159
14. feb 2014

@vmb a ovocie take že napr pomaranč a potom pomaranč v rezi zalaminovane to máš? je toho tuším 15 druhov ovocia

katka159
14. feb 2014

@vmb tažke

vmb
14. feb 2014

@katka159 hej to mám tiež. Ja mám plnú krabicu takýchto srandičiek 😉
No skúsim ešte niečo pohrabať v PC ľahšie

katka159
14. feb 2014

@vmb som ti na tu rybu reagovala možem ju skusiť ale vysledok neslubujem

vmb
14. feb 2014

@katka159 myslím, že to machová guma na tvrdom papieri, prípadne tiež machovej gume. Laminované určite nie, nedalo by sa to takto prevliekať 🙂 Ak sa ti bude dať, skús. Ja som na to chystala, len nemám toľko času. Mám toho veľa rozrobeného 😉

katka159
14. feb 2014

@vmb iže z machovej gumy to je myslíš a pôjde to detom dobre prevliekať tie pasky nemude sa to tam zadietať? susím ti to urobiť

vmb
14. feb 2014

@katka159 alebo to skús spraviť zo zalaminovaného papiera. Len tá rybka rozmýšľam by bolo dobré potom tiež zalaminovať. No chcelo by to väčší rozmer ako A4. Tak neviem, nechám to na teba 🙂

katka159
14. feb 2014

@vmb skusím to s machovej gumy to bude asi lepšie na tom laminovanom sa bojím že sa porezať može a jasne tu rybku vystrihnem s celej A4 ako sa bude len dať nech je čo najväčšia len neviem ako tam vyrežem tie pásky teda čím..

sliver
14. feb 2014

@vmb krásny album, fakt poklona!!!!

ináč ani tá abeceda nie je až taká ťažká keby niekto chcel robiť 😉

katka159
14. feb 2014

@vmb a farebne nemusí byť totožna može byť rybka aj inej farby?

vmb
14. feb 2014

@katka159 farby nechám plne na teba a vyrezať si to môžem aj ja, alebo ak máš doma ten vysúvací nožík / čepeľ. Neviem ako sa to volá.

katka159
14. feb 2014

@sliver nie je len dosť pracna ale tak to asi všetko vieš ked maš robiť len jednu abecedu ako ja pre vmb tak sme sa dohodli na rybke skusím ju ....aj to s tými vrchnačikami sa mi pači ale tak neviem
@vmb ešte sa chcem spýtať niečo ine ty nerobíš než č si dala sem mne sa na všetko môj maly zda akosi maly ale ako nie tak ho to počká

vmb
14. feb 2014

@sliver myslíš tie návrhy na výmenu? Alebo veci čo som ponúkla na spravenie sem do výmeny? Abecedu som stiahla niekde z netu

katka159
14. feb 2014

@vmb jaj že by som to nechala na tebe to rezanie nie ja to skusím aj pre mojho štupla a skusím to skalpelom vyrezať

vmb
14. feb 2014

@katka159 supeer, odkiaľ máš skalpel? Aj mne by sa origoš zišiel? Nemáš fotku jeho? A ako veľké máš deti? Niečo ešte pohrabem v PC.

sliver
14. feb 2014

@vmb myslím ten album čo si dala že by si chcela 😉 fakt užasné veci ktoré som ešte niekde nevidela... lebo všetky su také obkukané a stále sa opakuju všade dokola až na tovj album, ten ma fatk dostal, všetko veci ktoré som videla prvý krát... myslela som tu abecedu čo si dala do albumu žeby si chcela, tá je teda super, no sa človek nastrihá, ako keby mal robiť iba jednu ujde ale pre 20 je to celkom dosť 😀 strihanie ma mesiac isto 😀 😀 😀

vmb
14. feb 2014

@sliver áno, tá abeceda by dala zabrať, ale čo človek neurobí pre naše deti 😉 Všetky návrhy sú len z netu posťahované 😉

sliver
14. feb 2014

@vmb prosím ťa tu abecedu čo máš v ponuke budeš aj strihať?

vmb
14. feb 2014

@sliver tú abecedu v albume u emily666 budem strihať a laminovať v celku písmenko a následne zalaminované písmenko som chcela rozstrihať, aby jednotlivé kúsky k sebe zapasovali

sliver
14. feb 2014

@iivkaa1 Katka mala výborný podnet k tej mape, môžem ťa aj ja poprosiť dvojo tých zvieratiek? jedno ako predlohu a druhé nastrihať
z tých návrhov čo si dala dnes som si nič nevybrala navyše :(

emily_666
14. feb 2014

@katuska103 @iivkaa1 prosím kočky tie návrhy na str10 mám komu priradiť? nejaká som tu z toho zmätená ☹

sliver
14. feb 2014

@emily_666 poprosim ta pridat aj lucke jednu aktivitu, tie kvietky, nech mozem zahlasovat... U teba si mam vybrat jednu alebo dve? Dakujem
Uz ti je lepsie?

emily_666
14. feb 2014

@sliver dakujem za spýtanie, cez deň sa dá, človek musí fungovať kvôli deťom, ale večer to na mňa celé padne a hotovo :( ale už je to lepšie, len som sa dnes schuti najedla pizze a sčemerila som sa 😀