Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
ja sa tu uz tiez nejako nevyznam 😀
@luciaobrocnikova
vitaj v klube
@pastelka13 ahoj, mohla by si dat este nejaku ponuku/y uz mozes aj ty zahlasovat v albume co chces od nas lebo uz zaciname zhanat matros a vyrabat, teda aspon ja 🙂
@luciaobrocnikova @sliver @katka159 kočky, s vami som dohodnutá na dvoch aktivitkách? Označila som si dve aktivitky 😉
@pastelka13 ja by som tiež poprosila ešte nejaký návrh 😉
@luciaobrocnikova tie hríbiky to je plastelína ?
@emily_666 prosim ta pridaj toto lucke do albumu http://cdn771.asmira.com/photo/04/81004/forum/3...
Katuske103 pridaj tie z tej strany 10...
Mne prosim ta zrus tu prevliekacku, dakujem
@fufina @pastelka13 @iivkaa1 @katuska103 prosim vas doriesi navrhy a zahlasovat za navrhy ostatnych
@emily_666 to je z fima hmoty, ale to sa mi strasne paci spravit som to neskusala ja to je od druhej maminky
@pastelka13 aj ja poôrosím daj ešte aspoň 2 navrhy... hmatove už mame a pexesa doma tiež dosť...
@luciaobrocnikova asi takto by to vyzeralolo... ak by mohlo byť
Ahojte, juj ťažko sa niečo pridáva, keď každá dala 2-4 návrhy a ja mám pocit, že už sa len opakujem ... tieto zvieratká na špachtlách sme využili pri učení básničiek, ktoré môžem potom k nim pridať ... skoro ku každému zvieratku mám básničku, alebo sme využívali aj hádanky o zvieratkách ... ešte idem niečo pohľadať
Prosím Vás, ten album kde nájdem? Nech viem, čo všetko tam je, aby som sa neopakovala ... ďakujem

@sliver a vyber si dve 😉