Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
@katka159 tak sa dohodneme na tych dvoch, tie lienky si mozme dat v dalsom kole... 😉
@luciaobrocnikova jasne kludne aj tak je nas 9 čiže to bude skoro 15 aktivit
@emily_666 presne tak nechame to na teba 🙂
@iivkaa1 inak od teba som si vybrala dve aktivity a ty odomna len jednu co teraz 🙂
@luciaobrocnikova idem sa pozriem ci si nieco nevyberiem 🙂
@fufina1 iny navrh bude nejaky ☹
@marusik vyber si odomna nieco, ja by som chcela od teba dve aktivity
@vmb vyber si nieco odomna
@katuska103 aj ty si si este nevybrala odomna tak sup sup ak sa ti nieco paci
@luciaobrocnikova vmb má u teba vybratú knižku
DIEVCATA trošku som sa bavila s hlasovaním a našla som nejaké nedostatky, budem ich tu postupne pridávať čo som si všimla 😉 dúfam že sa nikto neurazí ja len aby to trošku fungovalo 😉 ak vám to vadí vklude napíšte...
1. @iivkaa1 a @katuska103 nemáte zahlasované.... teda ivka niekde má ale katka nikde, tak netuším čo s tým...
2. @fufina1 - u nej odhlasovali iba dve maminky, ostatné knižku nechcú? @fufina1 ty máš odhlasované u každej maminky okrem @katuska103 ale u teba si nevybrali všetky mamičky knižku...
úplne perfektná je @emily_666 !!! tá má všetkých odhlasovaných a aj ona všetkým odhlasovala, jedine jej chýba @katuska103 ale to nejdem písať každému lebo tá neodhlasovala nikomu....
Poznáte niektorá celý text básne od Milana Ferka "Tajomstvo hračiek"? Na internete som to nenašla. Ďakujem.
baby, už sa idem na to vrhnúť. Momentálne som na dovolenke mimo domu, tak musím hľadať net a chvíľu času bez detí, ale dnes to všetko dobehnem 😉

@iivkaa1 @vmb @sliver @luciaobrocnikova @katuska103 @katka159 @fufina1 @marusik inak ma napadlo, ktoré ste si vybrali aktivitku ten hlavolam na skladanie zvieratiek, je možnosť ho urobiť z machovej gumy alebo som skúšala prototyp urobiť z tej hubky, čo sa dá kúpiť v jednote. Tá hubka je trocha hrubšia, len je teda trocha štruktúrovaná, kvalitou na rozťahovanie je to asi jedno. Z čoho to mám teda spraviť?