icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

emily_666
17. feb 2014

@iivkaa1 @vmb @sliver @luciaobrocnikova @katuska103 @katka159 @fufina1 @marusik inak ma napadlo, ktoré ste si vybrali aktivitku ten hlavolam na skladanie zvieratiek, je možnosť ho urobiť z machovej gumy alebo som skúšala prototyp urobiť z tej hubky, čo sa dá kúpiť v jednote. Tá hubka je trocha hrubšia, len je teda trocha štruktúrovaná, kvalitou na rozťahovanie je to asi jedno. Z čoho to mám teda spraviť?

emily_666
17. feb 2014

@veonka tu by si sa nechcela pridať? alebo je to pre teba príliš vysoká veková kategoria ? Ja som tiež osobne začína pri roku mojho syna a aktivitky nás pekne počkali 😉

sliver
17. feb 2014

@emily_666 ja to necham na teba, verim ti ze vyberies dobry matros, si uz profik, tak vies z coho sa to bude tebe najlepsie robit a tiez detom hrat, verim ti zeby si to neurobila zle...

emily_666
17. feb 2014

@sliver no, ja som na iným ako machovou gumou ani neuvažovala, len som to chcela skúsiť, ak ý rozmer by bol najlepší, tak som to na tej hubke. A ono to je celkom fajn. Je to dvakrát hrubšie ako machová guma, lepšie sa to chytá do ruky, ja fakt neviem teraz ☹

marusik
18. feb 2014

@emily_666 urob z toho, čo je stálejšie. napr. ja mám doma ešte jednu mladšiu, a tá si veci z machovej gumy pchá do úst, takže máme na všetkom odtlačky jej zubkov🙂

luciaobrocnikova
18. feb 2014

@katka159 tak sa dohodneme na tych dvoch, tie lienky si mozme dat v dalsom kole... 😉

katka159
18. feb 2014

@luciaobrocnikova jasne kludne aj tak je nas 9 čiže to bude skoro 15 aktivit

katka159
18. feb 2014

@emily_666 neviem to posudiť že s čoho by to bolo lepšie nechame to na tebe

luciaobrocnikova
18. feb 2014

@emily_666 presne tak nechame to na teba 🙂

luciaobrocnikova
18. feb 2014

@iivkaa1 inak od teba som si vybrala dve aktivity a ty odomna len jednu co teraz 🙂

iivkaa1
autor
18. feb 2014

@luciaobrocnikova idem sa pozriem ci si nieco nevyberiem 🙂

luciaobrocnikova
18. feb 2014

@fufina1 iny navrh bude nejaky ☹

luciaobrocnikova
18. feb 2014

@marusik vyber si odomna nieco, ja by som chcela od teba dve aktivity

luciaobrocnikova
18. feb 2014

@vmb vyber si nieco odomna

luciaobrocnikova
18. feb 2014

@katuska103 aj ty si si este nevybrala odomna tak sup sup ak sa ti nieco paci

sliver
18. feb 2014

@luciaobrocnikova vmb má u teba vybratú knižku

sliver
18. feb 2014

DIEVCATA trošku som sa bavila s hlasovaním a našla som nejaké nedostatky, budem ich tu postupne pridávať čo som si všimla 😉 dúfam že sa nikto neurazí ja len aby to trošku fungovalo 😉 ak vám to vadí vklude napíšte...

1. @iivkaa1 a @katuska103 nemáte zahlasované.... teda ivka niekde má ale katka nikde, tak netuším čo s tým...

2. @fufina1 - u nej odhlasovali iba dve maminky, ostatné knižku nechcú? @fufina1 ty máš odhlasované u každej maminky okrem @katuska103 ale u teba si nevybrali všetky mamičky knižku...

sliver
18. feb 2014

úplne perfektná je @emily_666 !!! tá má všetkých odhlasovaných a aj ona všetkým odhlasovala, jedine jej chýba @katuska103 ale to nejdem písať každému lebo tá neodhlasovala nikomu....

sliver
18. feb 2014

@katka159 ešte si u teba nevybrala @vmb ani @marusik

gabi1234
18. feb 2014

Poznáte niektorá celý text básne od Milana Ferka "Tajomstvo hračiek"? Na internete som to nenašla. Ďakujem.

vmb
18. feb 2014

baby, už sa idem na to vrhnúť. Momentálne som na dovolenke mimo domu, tak musím hľadať net a chvíľu času bez detí, ale dnes to všetko dobehnem 😉

sliver
18. feb 2014

@iivkaa1 prosím ťa u mňa chceš čo? lebo si písala na paličky a tiež aj na knižku s číslami, no ja mám u teba iba mapu... vieš dať ešte niečo alebo ako sa dohodneme?

potom pre kontrolu nemáš odhlasované u @marusik a u @vmb chceš to spájanie písmien?

sliver
18. feb 2014

@vmb pohodička 😉 jééééj závidím ti, aj ja by som chcela ísť na nejakú teda okrem materskej...

sliver
18. feb 2014

@marusik a u mňa si tiež nevyberieš dve veci? ja by som tiež privítala od teba dve 😉 teda aks a dá dohodnúť

vmb
18. feb 2014

@sliver nemáš čo závidieť, som u svokry s 2 deťmi a presúvam sa ako "hromádkoví" aj k našim na striedačku. Som viac unavená ako keby som bola doma ☹

iivkaa1
autor
18. feb 2014

@sliver idem kuk....nestiham teraz velmi sediet ma nete
..ale pozriem a co by si ine chcela pkrem mapy?🙂

vmb
18. feb 2014

@katka159 my sme dohodnuté, že mi spravíš tú rybku, však

sliver
18. feb 2014

@vmb jáj tak to nieeee, to by som isto nezvládla... radšej vklude doma 😉

sliver
18. feb 2014

@iivkaa1 no máš v ponuke ešte prádlo a to si neprosím... tak neviem čo si mám vybrať...

katka159
18. feb 2014

@sliver ano ani som to nepozerala @vmb sme sa dohodli uplne na niečom inom lebo vraj všetko má a @marusik vyber si