Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
@iivkaa1 pre mna mapu
@sliver tak to kludne sprav aj na tu tycku ked to inak nejde 🙂
@katka159 ja sa už v tejto diskusii asi strácam... jednoducho si neviem nájsť toľko času, aby som to dôkladne prečítala celé:( Včera som sa na to pozrela, do albumu u emily_666 som ku každej účastníčke napísala pod aktivitku, čo by som chcela... Taká bola dohoda, nie? či čo ešte treba zahlasovať? začnem vyrábať, pobalím do vrecúška, napíšem meno pre koho to je podľa objednávky a posielam na adresu @iivkaa1. Však? či som o niečo prišla? prepáčte ak mi niečo ušlo a som mimo, mám doma 2 malé deti, máme v OZ nával akcií, neviem, kde mi hlava stojí... 🙂
@marusik neprišla sa o nič, už máš u Katky odhlasované, asi si nevšimla...
všetko chápeš správne, vieme že niektoré maminky toho maju viac a niektoré menej, to je normálne...
jediné čo bolo pozmenené že si človek môže vybrať aj viac aktivít ak je dohoda na dvoch stranách, teda napr. ak by si si u mňa vybrala dve aktivity tak ja si vyberiem u teba 😉 a to by som vedela len ťa nechcem zaťažovať ak nechceš...
@emily_666 @iivkaa1 @vmb @sliver @luciaobrocnikova @katuska103 @katka159 @fufina1 @marusik baby a čo termín kedy do kedy moj navrh koniec marca či moc skoro?
ok do konca marca

Kocky, prepacte,ale budem si musiet vybrat od Vas po jednej aktivitke..nakolko som este v dvoch vymenach...a financie nepustia....mrzi ma to ,...tak mi napiste co odomna chcete ci tu mapu alebo skladanie...dakujem