Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
@marusik ako sa dohodneme, nechceš odo mňa dve aktivity? ja by som si vedela vybrať od teba dve ale ak nechceš tak si zoberiem iba tie skladacie zvieratká
@emily_666 prosím ťa pridaj fufinke ten labyrint, nech môžeme zahlasovať...
čo s @katuska103 ? chcem už všetko zosumarizovať a makať 😀
baby tak konecne som sa tu dostala....tak idem zahlasovat a vybrat si z vasich kraasnych aktivit 🙂
Vybrala som si od Vas po jednej aktivike,nakolko je to moja prva a netrufam si na viac....tak mi napiste,ktoru aktivitku chcete odo mna.....dakujem 🙂
baby začínam vyrabať
@katuska103 a kam si to zahlasovala? ja pri mojich popisoch v albume u emily_666 nič od teba nevidím 😉
@iivkaa1 , @vmb , @luciaobrocnikova , @katuska103 , @fufina1 , @marusik DIEVČATA
máte od všetkých odhlasované? aj ste vy odhlasovali všetkým? ideme už makať?
@katuska103 tazke vybrat si jednu 🙂
@marusik prepac uz som zahlasovala za tie zvieratka 🙂
dievcata tak uz je povyberane a vy uz nic nepisete a ja nemam co citat vecer 🙂 😀
@luciaobrocnikova no neviem co... Stale to iste mam pisat? Nieco som uz pisala aj trikrat 😒
Ty mas vsetko dohodnute so vsetkymi?
k@atuska103 @katka159 @emily_666 @iivkaa1 @vmb @sliver @luciaobrocnikova @katka159 @fufina1 @marusik
baby tak všetky mate odhlasovane ideme už makať na aktivitach ok
a čo sa týka termínu všetci ste za koniec marca dam navýber
1 termín 15. marca
2 termín 31. marca
3 termín 10. apríla
halsujte aby sme sa dohodli na odovzdávke a ktorej sa to bude posielať @iivkaa1 tebe ked si zakladatlka alebo @emily_666 tebe
takže matroš zohnatý ideme na to ok aby sme sa pohli z miesta

@emily_666 ja viem ale ked si clovek v dnešnej dobe plnej techniky môže niečo zjednodušiť 😉 tak je lenivý 😀 ved ak nenájdem tak isto nakreslím...