icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

sliver
19. feb 2014

@emily_666 ja viem ale ked si clovek v dnešnej dobe plnej techniky môže niečo zjednodušiť 😉 tak je lenivý 😀 ved ak nenájdem tak isto nakreslím...

sliver
20. feb 2014

@marusik ako sa dohodneme, nechceš odo mňa dve aktivity? ja by som si vedela vybrať od teba dve ale ak nechceš tak si zoberiem iba tie skladacie zvieratká
@emily_666 prosím ťa pridaj fufinke ten labyrint, nech môžeme zahlasovať...

čo s @katuska103 ? chcem už všetko zosumarizovať a makať 😀

sliver
20. feb 2014

@vmb ty asi nevyberieš u mňa dve, že? pamätám si že tu knižku som hladala na tvoje požiadanie lebo si iné už mala... ja len že ak náhodou tak by som si od teba zobrala dve...
ináč môžeš si vybrať aj tie dve knižky z druhej skupiny, tam ich idem asi zrušiť....

marusik
20. feb 2014

@sliver ahoj, stačí asi jedna aktivitka, podobné veci z tvojich ponúk už máme, navyše, nestihla by som urobiť viac... moje aktivity sú dosť náročné na čas, lebo to chce veľa prišívania... možno v ďalšej výmene🙂

katuska103
20. feb 2014

baby tak konecne som sa tu dostala....tak idem zahlasovat a vybrat si z vasich kraasnych aktivit 🙂

katuska103
20. feb 2014

Vybrala som si od Vas po jednej aktivike,nakolko je to moja prva a netrufam si na viac....tak mi napiste,ktoru aktivitku chcete odo mna.....dakujem 🙂

vmb
20. feb 2014

@sliver dala som ti ešte jednu aktivitu, ktorú by som si vzala, tak si kľudne vyberaj u mňa čo sa ti páči. Ďakujem za ponuku.

vmb
20. feb 2014

@fufina1 môžem ťa poprosiť o zahlasovanie u mňa? ďakujem

katka159
20. feb 2014

baby začínam vyrabať

katuska103
20. feb 2014

@katka159 @emily_666 @iivkaa1 @vmb @sliver @luciaobrocnikova @katka159 @fufina1 @marusik
tak baby ja som zahlasovala a prosim napiste mi,ktora chce co odomna 🙂 jednu aktivitku...vdaka 🙂

marusik
20. feb 2014

@katuska103 a kam si to zahlasovala? ja pri mojich popisoch v albume u emily_666 nič od teba nevidím 😉

sliver
20. feb 2014

@marusik v pohodičke, dakujem aj za tu jednu, už teraz sa teším!!!

sliver
20. feb 2014

@vmb jeeeeeeeeeeej dakujem, si mi urobila veliku radosť

sliver
20. feb 2014

@fufina1 zlato prosím ťa neviem ktorú aktivitu chceš odo mňa, dala si like aj na špachtle aj na meranie
ten labyrint platí, hej? ja by som ho chcela... keď ho dá @emily_666 do albumu tak ho hned označím 😉

emily_666
20. feb 2014

@sliver niečo mi ušlo?

sliver
20. feb 2014

@katka159 ty už začínaš? už máš všetky? šikula, asi jediná zatial 😀 možno emily už tiež má všetky... už by sme mohli mať všetko ale akosi to nejde....

sliver
20. feb 2014

@emily_666 ten labyrint kde bol ten krtko, včera sme sa bavili o tom že fufina chce robiť labyrint kde bude postavička s magnetom, už necháme na tebe ktorý obrázok zo včera tam dáš 😉 ide len o myšlienku 😉

emily_666
20. feb 2014

@sliver aha, to som nepochopila, že ho mám aj pridať 😀

emily_666
20. feb 2014

@sliver je tam, a ja som ešte nezačala, len prototyp som skúšala

sliver
20. feb 2014

@emily_666 aj ja som skúšala prototyp a už som pomaličky aj chcela začať a nakupila si penové prevliekačky, no našťastie viac lebo dnes zahlasovala katuska akurát o tuto aktivitu ako zákon schválnosti 😀
ale už dotiahnem fufinu a idem natooooooo

katka159
20. feb 2014

@sliver zajtra to ešte prejdem a začnem robiť no vlastne ešte @fufina1 nehlasovala

sliver
20. feb 2014

@katka159 fufina má pri tebe like na tej priradovačke čo ideš aj mne robiť....

sliver
20. feb 2014

@iivkaa1 , @vmb , @luciaobrocnikova , @katuska103 , @fufina1 , @marusik DIEVČATA
máte od všetkých odhlasované? aj ste vy odhlasovali všetkým? ideme už makať?

katka159
20. feb 2014

@fufina1 prosím ti chceš od domna tie priradovačky máš tam like nie si so mnou v skupine 10 -20 mes tam to robim daj vedieť lebo chchem začať vyrabať
@sliver a chceš 1alebo 2 predlohy

sliver
20. feb 2014

@katka159 ako budeš zvládať 😉 ak spravíš jednu oki, ak spravíš dve potešíš navyše 😉 nechám na teba...

luciaobrocnikova
20. feb 2014

@katuska103 tazke vybrat si jednu 🙂

katuska103
21. feb 2014

@marusik prepac uz som zahlasovala za tie zvieratka 🙂

luciaobrocnikova
21. feb 2014

dievcata tak uz je povyberane a vy uz nic nepisete a ja nemam co citat vecer 🙂 😀

sliver
21. feb 2014

@luciaobrocnikova no neviem co... Stale to iste mam pisat? Nieco som uz pisala aj trikrat 😒
Ty mas vsetko dohodnute so vsetkymi?

katka159
22. feb 2014

k@atuska103 @katka159 @emily_666 @iivkaa1 @vmb @sliver @luciaobrocnikova @katka159 @fufina1 @marusik
baby tak všetky mate odhlasovane ideme už makať na aktivitach ok
a čo sa týka termínu všetci ste za koniec marca dam navýber
1 termín 15. marca
2 termín 31. marca
3 termín 10. apríla
halsujte aby sme sa dohodli na odovzdávke a ktorej sa to bude posielať @iivkaa1 tebe ked si zakladatlka alebo @emily_666 tebe
takže matroš zohnatý ideme na to ok aby sme sa pohli z miesta