Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
Hlasujem za druhy termin
Ja este nemozem zacat, nemam stale vyriesnu fufinu ☹ ☹ ☹
som za 2. alebo 3. termín.
druhy termin
@sliver no ano uz mam dohodnute 7 kniziek, 3 kluce a 3 machova guma, takze 13 aktivit to bude a idem ja uz majstrovat majte sa krasne
A baby ohladne tej mapy...robim ju pre Vas vsetky,vsak? 🙂 a ste chceli 2x zalaminovane zvieratka....no nakolko nemam farebnu tlac ani laminovacku, nemozem Vam tie druhe zvieratka poslat na mail??? iba sa pytam,ak je problem,nejako to poriesim 🙂 dakujem 🙂nehnevajte sa
@katka159 @katuska103 @katka159 @emily_666 @vmb @sliver @luciaobrocnikova @katka159 @fufina1 @marusik
@iivkaa1 si myslim ze to prejde, uz mas 10, ja som si ju kupila v lidli za 20, teda tatinko mi kupil pre radost ale vela tlacime pre malu, teda on v robote a mame papieriky kadejaske po celom dome... Tak chcel nech to je zalaminovane lebo nieco uz tlacil aj dvakrat... Potom som este folie kupovala za 25e...
Najnovsie vymyslam ako vsetky tie jej skladacky skladovat, lebo tu jre z toho bordel...
Ozi nedari sa mi zohnat zapinacie sacky, kde ich kupujete?
@iivkaa1 tak to mas super, kamoska ti pozicia laminovacku na tyzden a budes laminovat knizku pre vsetkych, kupis iba folie, ak mas takuto moznost zbytocne by si ju kupovalas, ved kazde euro je dobre... Ja som ju kupila lebo nikde v okoli nebola a davat do copyshopu to bolo fest drahe...
ja sa prispôsobím s termínom

@katka159 kludme to posielajte mne
🙂 a mne by najviac vyhpvoval 3termin🙂